Mukeja, kangaskasseja, hiirimatto, vesipullo ja sateenvarjo painatuksella ”Sinun logosi tässä”

Painata mainostuotteita

Suunnittele itse mainostuotteita ja liikelahjoja yrityksellesi

Personoi nyt
Määritä täällätoimitusaika ja postikulut
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Laskulla maksaminen
Voit maksaa jo 150 euron arvoisen tilauksen mukavasti laskulla.
Ilmainen tilauskatsaus
Tarkistamme printin laadun ja asemoinnin, kun tilauksesi sisältää vähintään 10 tuotetta.

Kunnon säästöt isoille ryhmille tilattaessa

Saat tukkualennusta jo 6 tuotteesta alkaen per tilaus – tilauksen arvosta riippumatta. Eikä ole väliä, tilaatko monta kappaletta samaa tuotetta tai kokonaan eri tuotteita.

Tukkualennus: T-paidat

Miesten premium t-paita
Miesten premium t-paita
(66075)
15,99 €

10% alennus

6 kappaleesta alkaen
14,39 €

40% alennus

40 kappaleesta alkaen
9,59 €

70% alennus

1400 kappaleesta alkaen
4,80 €
per kappale, ilman painatuskuluja

Painotapamme ja merkkaustekniikkamme

Silkkipainatus

Lähikuva logosta silkkipainossa
Vähintään 20 kappaleen tilauksiin
 • erittäin korkealaatuinen painatus
 • pitkäikäinen ja pesunkestävä
 • hyvin edullinen isoissa kappalemäärissä

Painatusmenetelmien kuninkuusluokassa yhdistyvät monet edut. Silkkipainolla syntyy voimakkaita, loistavan värisiä ja laadukkaita painatuksia. Sapluunan avulla saavutetusta tarkkuudesta johtuen silkkipainatus soveltuu pieniosaisiinkin printteihin ja se voidaan tehdä lähes kaikkiin tekstiileihin.

Suunnittele nyt

Brodeeraus

Lähikuva brodeeratusta logosta
 • pitkäikäisin merkkaustekniikka
 • laadukas ja ylellinen
 • 3D-vaikutelma mahdollinen

Brodeeraus näyttää ylelliseltä ja vakuuttaa äärimmäisellä kestävyydellään. Collegepaidoissa, lippiksissä, essuissa tai pikeepaidoissa: brodeerauksella saadaan aikaan erityisen eloisa ja hieno ulkonäkö. Applikoinneilla tai 3D-tikkauksella on mahdollista luoda myös kolmiulotteinen vaikutelma.

Suunnittele nyt

Digitaalipainatus suoraan tuotteeseen

Lähikuva suoraan tuotteeseen digitaalipainetusta logosta
 • ihanteellinen monia värejä ja väriliukumia sisältäviin printteihin
 • paras mahdollinen käyttömukavuus
 • sopii kaikkiin tiedostomuotoihin

Digitaalipainatus suoraan tuotteeseen on huippumoderni ja erittäin resurssitehokas painatusmenetelmä. Sillä onnistuvat myös paljon yksityiskohtia sisältävät printit ja valokuvapainatukset. Tekstiileihin painettaessa väri siirtyy kankaan sisään eikä sitä juurikaan tunne.

Suunnittele nyt

Flex-painatus

Lähikuva flex-painatuksella toteutetusta logosta
 • erittäin kirkkaat ja peittävät värit
 • kestää erityisen hyvin pesua
 • sileä pinta

Flex-painatuksessa tuotteeseen siirretään erivärisiä kalvoja. Printissä voi olla jopa kolmea eri väriä. Erikoiskalvojen ansiosta myös erityiset väriefektit (esim. metallinhohde tai kimalle) ovat mahdollisia

Suunnittele nyt

Flokkipainatus

Lähikuva flokkipainatuksella toteutetusta logosta
 • erittäin kirkkaat ja peittävät värit
 • kestää erityisen hyvin pesua
 • samettinen pinta

Flokkipainatuksessa tuotteeseen siirretään erivärisiä kalvoja. Printissä voi olla jopa kolmea eri väriä. Flokki- eli nukkakalvot ovat ihanan samettisia ja nostavat printin kauniisti esiin kankaasta.

Suunnittele nyt

Sublimaatio

Lähikuva lämpösublimaatiomenetelmällä painetusta logosta
 • erittäin kirkkaat värit
 • ihanteellinen monia värejä ja väriliukumia sisältäviin printteihin
 • sopii kaikkiin tiedostomuotoihin

Sublimaatiopainatuksessa printti prässätään tuotteeseen kovalla lämmöllä. Tuloksena on loistavan kirkkaat värit ja tarkat yksityiskohdat. Menetelmä soveltuu erityisesti muiden kuin tekstiilituotteiden painatukseen, kuten esimerkiksi mukeihin.

Suunnittele nyt

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin personoida mainostuotteita yrityslogollani?

Mainostuotteidesi suunnittelu sujuu käden käänteessä. Aloita valitsemalla tuote ja suunnittele se sitten omien toiveidesi mukaan. Klikkaamalla Lataa palvelimelle lisäät yrityslogosi tuotteeseen aivan helposti. Jos tarvitset apua yrityslogosi taustaelementtien poistamiseen tai painatusominaisuuksien optimointiin, voit kääntyä suunnittelupalvelumme puoleen. Autamme sinua edullisesti kiinteään hintaan.

Mitä toimitusvaihtoehtoja Spreadshirt tarjoaa mainostuotteille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri postitustapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä tilaamasi personoidut mainoslahjat saapuvat perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän kuluttua! Toimitusaika saattaa vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen.

Katso täältä ajantasaiset toimitusajat ja postikulut. Otathan huomioon, että tarjoamme brodeeratuille tuotteille toimituksen vain vakiolähetyksenä.

Painetaanko mainostuotteet on-demand-painatuksena Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset mainostuotteet painetaan tilauksen jälkeen (on-demand) Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. On-demand-tuotannon ansiosta mainostuotteesi ovat erityisen vastuullisia.

Onko mainostuotteilla minimitilausmäärä?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan personoidun mainostuotteen tai saman tien 1000 kappaletta. Myös eri tuotteiden tilaaminen ja jälkitilaukset ovat mahdollisia ja helposti tehtävissä.

Voinko vaihtaa tai palauttaa personoituja mainostuotteita?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen personoituihin mainoslahjoihisi, voit lähettää ne takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteys asiakaspalvelutiimiimme.

Saako isosta tilausmäärästä alennusta?

Kyllä! Spreadshirtillä saat useimmista tuotteista tukkualennusta – jo kuudesta tuotteesta alkaen riippumatta tilauksesi arvosta. Eikä ole väliä, tilaatko monta kappaletta samaa tuotetta tai kokonaan eri tuotteita. Näet tukkualennuksesi heti ostoskorissa tai  voit laskea sen tukisivuillamme.

Haluatko jättää erityisen ison tilauksen? Jo vähintään 100 tuotteen tilauksissa voit kääntyä tukkutilaustiimimme puoleen.

T-paita grafiikkapalvelu-painatuksella luonnosten ja kynien vieressä

Grafiikkapalvelu

Oli kyseessä sitten logo, yritysprintti tai lahja – me toteutamme ideasi taidolla.


Lue lisää
Painamattomia t-paitoja kirjekuoren ja mittanauhan vieressä

Koetilaukset

Kokeile jopa 20 erilaista painamatonta tuotetta ja löydä omat suosikkisi.

Ota nyt selvää

Mainostuotteet ammattilaisille

Valitse yli 100 korkealaatuisesta tuotteesta ja suunnittele omat mainoslahjasi. Löydä sopiva tuote kaikille asiakkaillesi ja personoi se logollasi. Nopeasti, helposti ja sinun yritystäsi varten räätälöitynä. Jos sittenkin satut kaipaamaan apua mainostuotteidesi suunnitteluun, suunnittelupalvelumme tukee sinua edulliseen hintaan.

Ekstraa joka tilaisuuteen

Syntymäpäivät, kongressit tai tiimitapahtumat – meiltä löydät sopivat mainoslahjat mihin tahansa tilaisuuteen. Haluatko tehdä ammattimaisen vaikutuksen vai pitää hauskaa? Unohda joko–tai ja yhdistä logosi oikeaan tuotteeseen ja designiin! Mikä parasta: Mainostuotteemme ovat niin käteviä ja ajattomia, että niitä on mukava käyttää tilaisuuksien jälkeenkin.

Näkyvästi esille: mainostuotteita messuille

Messujen aika on ekstrojen aikaa – mitä avokätisemmin, sitä parempi. Hanki alan tärkeimpiin tapahtumiin tiimillesi ja itsellesi ammattimaiset yritysvaatteet ja ponnista menestykseen. Yrityksesi muistetaan parhaiten itse suunnitelluista mainostuotteista, joita tulevat asiakkaat voivat käyttää joka päivä, kuten vesipulloista tai sateenvarjoista. 

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa