Painata yksilöllisiä essuja

Esiliinat
Painata esiliina – designeja, tekstejä tai valokuvia
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Esiliina

 
(562)
Pastaa tomaattikastikkeen kanssa tai 5 ruokalajin menu: Tämä essu tekee kenestä tahansa keittiömestarin, niin keittiössä kuin ulkona grillin ääressä.
  • Solmittavat nauhat takana
  • Helppohoitoinen ja ryhdikäs
  • Kestävä, luja kangas: 240 g/m²
  • Materiaali: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa Uutta:100 % puuvillaa
  • Uutta: Nauhakuja pituuden ja leveyden säätämiseen
Siirtymäaikana tilaukset saattavat sisältää tuotteita vanhasta ja uudesta varastosta.

Painata essuja helposti ja nopeasti

Haluatko välttää rasvatahrat hellan ääressä ja pitää multapaakut erossa t-paidastasi pihatöissä? Siinä tapauksessa painata itsellesi upeita essuja Spreadshirtillä. Klassisen esiliinan lisäksi löydät valikoimastamme myös ravintola-alalta tutun tarjoilijan essun, bistroessumme. Anna uudelle työasullesi piristysruiske: Korista se nimelläsi, logolla tai haluamallasi designilla. Voit etsiä inspiraatiota valtavasta designvalikoimastamme Spreadshirtin markkinapaikalla.

Haluatko painattaa grillausessun tai kokin esiliinan?

Klassinen keittiöesiliinamme on todellinen jokapaikanhöylä: Sopivalla painatuksella saat siitä kätevästi myös puutarha- tai grillausessun. Kokkaaminen, paistaminen ja grillaaminen saavat vapaasti jättää jälkensä: Spreadshirt-essut ovat korkealaatuisia ja pesunkestäviä, joten uniikkikappaleestasi on pitkään iloa. Saat itse päättää, koristeletko sen teksteillä, grafiikoilla vai valokuvilla – vai kenties niiden yhdistelmällä. Siten luot esiliinan, joka heijastaa persoonallisuuttasi täydellisesti. Sitä paitsi essu on erinomainen lahja rakkaillesi!