Painata yksilöllisiä essuja

Painata esiliinaan grafiikoita, tekstejä tai valokuvia

Kaksi miestä seisoo kahvilan edessä itse suunnitelluissa esiliinoissa
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Bestseller

Koot: Yksi koko
Esiliina
(7870)
Koot: Yksi koko
Esiliina
(7870)
Koot: Yksi koko
Lasten esiliina
(51)
Koot: Yksi koko
Esiliina
(7870)
Koot: Yksi koko
Esiliina
(7870)
Koot: Yksi koko
Lasten esiliina
(51)

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten suunnittelen yksilöllisen esiliinan?

Yksilöllisen esiliinan suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Päätä ensin, mihin esiliinaan haluat teettää painatuksen, ja suunnittele sitten painatus omalla merkkilogollasi, tekstillä tai jollain muulla haluamallasi printillä. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit tutustua ensin UKK-listaamme. Myös grafiikkapalvelumme on valmiina tukemaan sinua painatuksen optimoinnissa, valokuvien taustojen poistamisessa tai printtien digitalisoinnissa edulliseen hintaan henkilökunnan asusteiden tai mainostuotteiden painatusta varten.

Mistä materiaalista esiliinanne on valmistettu?

Esiliinamme ovat 100 % puuvillaa. Vain kontrastivärisessä esiliinassamme on lisäksi hiukan metallia – nimittäin niskanauhan solmimiseen tarkoitettu rengasniitti.

Mitä esiliinan personoiminen maksaa?

Itse suunnittelemiesi Spreadshirtin essujen hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on yhden esiliinan hinta. Tukisivuillamme voit helposti laskea tukkualennuksesi kustakin tuotteesta. Vielä kysyttävää? Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään puhelimitse, sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Voinko vaihtaa tai palauttaa yksilöllisesti painetun esiliinani?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Valittavana on seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilölliseen esiliinaasi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko esiliinat Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset esiliinat painetaan Euroopassa: joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Onko personoiduille esiliinoille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan persoonallisen essun tai 1000 essua yhdellä kertaa. Ja voit suunnitella jokaisen esiliinan painatuksen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kuinka kuumassa vedessä painetut esiliinat voi pestä?

Lämpötila, jossa voit pestä esiliinasi, riippuu niiden painatusmenetelmästä. Digi-, polyesteri- ja flex-painatuksemme voidaan pestä 30 °C:ssa, silkkipainatuksemme 40 °C:ssa ja brodeerauksemme jopa 95 °C:ssä. Huomioithan myös pesuohjeemme painetuille ja brodeeratuille tekstiileille.

Kuinka kauan personoidun esiliinan painattaminen kestää?

Välttääksemme tarpeetonta jätettä painamme esiliinasi aina vasta, kun tilaus on viety päätökseen (tarvepainatus). Yleensä painettu esiliinasi on valmis postitettavaksi 24 tunnin kuluttua.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on yksilöidyille esiliinoille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksessä yksilölliset esiliinasi saapuvat perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän päästä tilauksesta. Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen. Täällä voit laskea toimitusaikasi.

Painata esiliinaan grafiikoita, tekstejä tai valokuvia

Painata essuja helposti ja nopeasti

Haluatko suojata itseäsi rasvatahroilta hellan ääressä tai t-paitaasi mullalta pihatöissä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa painattaa itsellesi hyvännäköinen essu Spreadshirtillä. Klassisen esiliinan lisäksi löydät valikoimastamme myös ravintola-alalta tutun tarjoilijanessun, bistroessumme.

Suunnittele itse kauneimmat essut

Anna uudelle työasullesi piristysruiske: korista se nimelläsi, logolla tai haluamallasi printillä. Sinä päätät, tuleeko painatukseen tekstiä, grafiikoita, valokuvia tai kenties niiden yhdistelmä. Lopputuloksena on kantajansa näköinen esiliina. Voit etsiä inspiraatiota valtavasta printtivalikoimastamme Spreadshirtin markkinapaikalla.

Haluatko painattaa grillausessun tai kokin esiliinan?

Klassinen keittiöesiliinamme on todellinen jokapaikanhöylä: sopivalla painatuksella saat siitä kätevästi myös puutarha- tai grillausessun. Kokkaaminen, paistaminen ja grillaaminen saavat vapaasti jättää jälkensä: Spreadshirtin esiliinat ovat laadukkaita ja pesunkestäviä, joten uniikkiessustasi on pitkään iloa. Sitä paitsi essu on erinomainen joululahja rakkaillesi! Jotta kokonaisvaikutelma kokatessa ja leipoessa täsmää, tilaa lisäksi vielä personoitu muki.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
Tavoitat meidät englanniksi ma–pe klo 9-20
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa