Retroa ja ajatonta: Painata bokserit

Boksereita
Suunnittele itse bokserit valitsemalla tuhansista designeista
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Miesten retroshortsit

 
(96)
Maailmanmiehen klassinen retrotyyli alkaa jo alusvaatteista. Näissä alushousuissa designlainat 1950-luvulta yhdistyvät ajanmukaiseen käyttömukavuuteen.
  • Istuva leikkaus
  • Kaksinkertainen haarapala
  • Kestävä kangas: 180 g/m²
  • 100 % puuvillaa

Painata vitsikkäät ja omintakeiset bokserit

Millaiset miesten bokserien tulisi olla: tyköistuvat vai väljät? Tähän miehekkäimmän alusasun ikuisuuskysymykseen emme mekään pysty vastaamaan. Selvää on kuitenkin: itse suunniteltujen painatusten alustana ovat kunnostautuneet varsinkin tyköistuvat miesten bokserit. Eikä ihme: miehet ovat luottaneet klassiseen, selkeään leikkaukseen ja kestävään puuvillaan jo 1950-luvulta alkaen. Bokserit ovat saatavilla M–XXL-kokoisina ja ovat myös lahjana täysi napakymppi.

Suunnittele itse bokserit: hyvästit pappakalsareille!

Spreadshirtillä bokserien painatuksesta tulee todellinen elämys ... tai ainakin se johtaa päivän ensimmäiseen virnistykseen. Viittaatpa painatuksella omaan unelmakroppaasi tai johonkin veijarimaiseen aiheeseen – personoi shortsit pilke silmäkulmassa. Sopivia designeja löydät Spreadshirtin markkinapaikalta. Tai haluatko ladata painettavaksi oman tekstin tai kuva-aiheen? Tyttöystävä tai kaverit tulevat taatusti yllättymään. Todiste: Seksikkyys ja huumori eivät missään nimessä sulje pois toisiaan.