Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi
Erilaisia kuvakehyksiä yksilöityihin valokuvalahjoihin

Painomallimme

Näin valokuvasi erottuu joukosta

Itse tehdyt valokuvalahjat

Joulu, syntymäpäivä, häät tai lapsen syntymä – me kaikki etsimme silloin tällöin aivan erityistä, henkilökohtaista lahjaa, joka ilmaisee, kuinka paljon pidämme lahjan saajasta. Omaperäinen valokuvalahja on erinomainen idea juuri siihen tarkoitukseen! Spreadshirtiltä löydät runsaasti tuotteita itse tehdyn valokuvalahjan suunnitteluun. Ja mikä parasta: Se käy todella helposti! Valitse tuote, lataa valokuva ja muutaman päivän kuluttua pitelet käsissäsi uniikkia valokuvalahjaa.

Yksilöidyt valokuvalahjat miehelle ja naiselle

Tee valokuvalahjoja kaikille rakkaillesi – miehille ja naisille, perheen pienimmille ja isovanhemmille, pariskunnalle tai omalle kumppanillesi. Spreadshirtin valtavasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin: Tilaa teinille puhelimen kuoret valokuvaprintillä, painata mummille valokuvamuki tai keksi ihan oma lahjaidea itse ottamaasi kuvaa käyttäen. Haluaisitko herättää huomiota todella omaperäisillä valokuvalahjoilla? Rajaa valokuva poikkeukselliseen muotoon, niin saat jännittävän uuden designin.

Huikeat lahjat valokuvapainatuksella

Yhtä huikeita kuin sinun valokuvamukisi, -tyynysi tai -suojakuoresi ovat Spreadshirtin painotekniikat. Tuotteesta riippuen käytämme eri painotekniikoita varmistaaksemme, että valokuvalahjasi on laadultaan loistava ja tuottaa saajalle kauan iloa. Painata tyyny tai suunnittele itse puhelimen kuoret – niin tai näin lahjasi on aivan erityisen henkilökohtainen ja tuottaa paljon iloa. Valokuvalahjojen toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!