Määritä täällä
Valokuvafiltterit ja muotorajaukset
Valokuvien muokkaukseen on tarjolla lukuisia filttereitä ja sapluunoita.
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.

Muunna valokuvasi

Muistoista taiteelliseen valokuvasuunnitteluun

Muokkaa valokuvalahja pyöreän kissan valokuvalla

Kuviot

Luo ainutlaatuinen valokuva valitsemalla geometriset muodot tai valokuvakehykset.

Muokkaa kissan kuvaa suodattimien avulla

Suodattimet

Kasta valokuva pehmeään valoon tai muuta Polaroid-kuvaksi. Oikean suodattimen avulla voit saada jokaisen muiston loistamaan.

Suunnittele oma valokuvatuotteesi säätämällä kontrastia, kirkkautta jne. Kissan valokuville

Asetukset

Asetuksissa annat valokuvallesi enemmän kirkkautta. Lisää esimerkiksi kontrastia, jotta saat enemmän värejä tulostettaessa.

Lahjakortti, lahjaksi pakattuna, annetaan lahjaksi joulukuusen edessä

Lahjakorttimme

Lahjakortti on aina oikea lahja

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

Itse tehdyt valokuvalahjat

Joulu, syntymäpäivä, häät tai lapsen syntymä – me kaikki etsimme silloin tällöin aivan erityistä, henkilökohtaista lahjaa, joka ilmaisee, kuinka paljon pidämme lahjan saajasta. Omaperäinen valokuvalahja on erinomainen idea juuri siihen tarkoitukseen! Spreadshirtiltä löydät runsaasti tuotteita itse tehdyn valokuvalahjan suunnitteluun. Ja mikä parasta: Se käy todella helposti! Valitse tuote, lataa valokuva ja muutaman päivän kuluttua pitelet käsissäsi uniikkia valokuvalahjaa.

Yksilöidyt valokuvalahjat miehelle ja naiselle

Tee valokuvalahjoja kaikille rakkaillesi – miehille ja naisille, perheen pienimmille ja isovanhemmille, pariskunnalle tai omalle kumppanillesi. Spreadshirtin valtavasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin: Tilaa teinille puhelimen kuoret valokuvaprintillä, painata mummille valokuvamuki tai keksi ihan oma lahjaidea itse ottamaasi kuvaa käyttäen. Haluaisitko herättää huomiota todella omaperäisillä valokuvalahjoilla? Rajaa valokuva poikkeukselliseen muotoon, niin saat jännittävän uuden designin.

Huikeat lahjat valokuvapainatuksella

Yhtä huikeita kuin sinun valokuvamukisi, -tyynysi tai -suojakuoresi ovat Spreadshirtin painotekniikat. Tuotteesta riippuen käytämme eri painotekniikoita varmistaaksemme, että valokuvalahjasi on laadultaan loistava ja tuottaa saajalle kauan iloa. Painata tyyny tai suunnittele itse puhelimen kuoret – niin tai näin lahjasi on aivan erityisen henkilökohtainen ja tuottaa paljon iloa. Valokuvalahjojen toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa