Ryhmätilaukset 6 kappaleesta alkaen

Yksilölliset asut sinun tiimillesi

Säästä jopa
70 %
Liikuntaryhmä treenaa itse suunnitelluissa urheilu-t-paidoissa.
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
10,99 € euron sijasta maksat per perustuote
7,58 €*
T-paidat
Hupparit
Tanktopit
Kangaskassi
Mukit
10%
6+ Tuotteet
70%
1401+ Tuotteet
* tämän kategorian halvimmasta tuotteesta (perushinta sekä painatus- ja lähetyskulut)

Loputtomasti mahdollisuuksia – iso säästö

FAQ - usein kysyttyä

Kuinka monelle voin tilata?

Tilaa niin monta kappaletta kuin haluat! Yli sadan kappaleen tilauksissa tukkutilaustiimimme spesialisti avustaa sinua henkilökohtaisesti.

Mitkä maksutavat hyväksytään?

Spreadshirt hyväksyy luottokortit, pankkisiirron ja Paypal-maksun.

Voinko yksilöllistää jokaisen tuotteen (esim. nimillä ja numeroilla) vai täytyykö niiden olla samanlaisia tukkualennuksen saamiseksi?

Jokainen tuote voi olla erilainen ja saat silti täyden tukkualennuksen.

Täytyykö minun käyttää Spreadshirtin designia vai käykö myös oma?

Kumpikin on mahdollista. Ainoa ero on, että mikäli palautat tuotteen, johon on painettu itse lataamasi grafiikka, et saa ostohintaa takaisin. Siinä tapauksessa saat Spreadshirtin lahjakortin.

Voinko lähettää yksittäisiä tuotteita takaisin ja pitää loput? Miten se vaikuttaa tukkualennukseen?

Voit palauttaa haluamasi määrän tuotteita. Järjestelmämme laskee summan, joka tulee maksettavaksi muuttuneen tukkualennuksen vuoksi.

Montako tuotetta minun on tilattava tukkualennuksen saamiseksi?

Alennusta saa jo 6 tuotteesta alkaen. Saat sitä enemmän alennusta, mitä enemmän tuotteita tilaat. Katso täältä tarkat porrastukset.

Mitä toimitustapoja on tarjolla?

Lähetystapoja on kaksi: tavallinen (arvioitu toimitusaika 3–4 työpäivää) ja express (arvioitu toimitusaika 1–2 työpäivää). Postikulut voit katsoa täältä.

Voiko tilaukseni sisältää enemmän kuin yhtä tuotelajia (esim. miesten pitkähihainen paita, naisten huppari jne.)?

Tilauksesi voi sisältää aivan niin monia eri tuotetyyppejä kuin haluat. T-paidat, puserot, lakit, mukit – kaikki lasketaan mukaan tukkualennukseesi.

Voinko tehdä koetilauksen ennen ryhmätilauksen jättämistä?

Voit tilata näytekappaleita ennen lopullista tilaustasi. Nämä näytteet ovat vain tuotteen laadun tarkastamista varten, eikä niitä paineta. Laskutamme näytetuotteesta pohjahinnan, jonka hyvitämme, kun lähetät tuotteen takaisin.

Voinko lunastaa arvosetelikoodin yhdessä tukkualennuksen kanssa?

Voit käyttää voimassa olevan kampanjan arvosetelikoodia yhdessä tukkualennuksen kanssa. Se tapahtuu automaattisesti, kun syötät arvosetelikoodin kassalle mennessäsi. Yksittäiset kampanjat voivat poiketa tästä käytännöstä.

Ryhmätilaukset ovat juuri meidän juttu

Spreadshirt on erikoistunut ryhmätilauksiin kaikenlaisille tiimeille ja kaikenkaltaisiin tilaisuuksiin. Etsitpä sitten edullisia paitoja yhteen tiettyyn tapahtumaan tai kulutusta kestäviä vaatteita jatkuvaan käyttöön – meillä on juuri sinulle sopiva tuote. Löydät meiltä yli 200 tuotetta, jotka voit yksilöidä juuri omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaisiksi. Niinpä ryhmätilauksen tekeminen on helppoa, nopeaa ja kerrassaan hauskaa.

Isot tilaukset, valtavat alennukset

Säästä jopa 70 % Spreadshirtin tukkualennuksilla. Alennusta saa jo 6 tuotteen tilauksesta alkaen ja säästät sitä enemmän mitä enemmän tilaat. Kyseessä ei tarvitse olla edes sama tuote. Suunnittele jokainen tuote eri kokoisena, eri värisenä, eri tyylisenä ja eri designilla ja hyödy täydestä tukkualennuksesta. Pue koko tiimisi toivevaatteisiinsa – Spreadshirt tekee työn.

Isompi porukka – isompi huvi

Polttarit, päättäjäiset, työunivormut, sukujuhlat, yrityskonferenssit – me osaamme ihan kaiken. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivat designit ja fontit ja toteuta ideasi juuri sellaisina kuin haluat. Käytät mieluummin omaa kuva-aihetta? Ei siinä mitään: Lataa valokuvat ja grafiikat palvelimelle tai anna grafiikka-palvelumme toteuttaa toiveprinttisi.