Lunasta arvosetelisi

Ryhmätilauksia – ja kunnolla

Juuri oikea verkko-osoite joukkueesi varusteiden hankintaan

Pue tiimisi
Luo t-paidat porukallesi tai tiimillesi
Luo t-paidat porukallesi tai tiimillesi
Luo t-paidat porukallesi tai tiimillesi

Ystävällinen asiakaspalvelu

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Reilut säästöt isoille ryhmille tilattaessa

Laske nyt alennuksesi

10%
6+ tuote
70%
1401+ tuote

Säästä 10 % 6 tuotteessa

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Meillä on ne kaikki

Koot, värit ja tyylit joka tilanteeseen ja jokaiselle tiimille

Tilaatko yli 100 kappaletta?

Hyödy nyt tukkutilaustiimimme henkilökohtaisesta palvelusta

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua design-ideasi toteutukseen?

Grafiikkapalvelumme toteuttaa visiosi

Lisätietoja

FAQ - usein kysyttyä

  • Kuinka monelle voin tilata? Tilaa niin monta kappaletta kuin haluat! Yli sadan kappaleen tilauksissa tukkutilaustiimimme spesialisti avustaa sinua henkilökohtaisesti.
  • Mitkä maksutavat hyväksytään? Spreadshirt hyväksyy luottokortit, pankkisiirron ja Paypal-maksun.
  • Voinko yksilöllistää jokaisen tuotteen (esim. nimillä ja numeroilla) vai täytyykö niiden olla samanlaisia tukkualennuksen saamiseksi? Jokainen tuote voi olla erilainen ja saat silti täyden tukkualennuksen.
  • Täytyykö minun käyttää Spreadshirtin designia vai käykö myös oma? Kumpikin on mahdollista. Ainoa ero on, että mikäli palautat tuotteen, johon on painettu itse lataamasi grafiikka, et saa ostohintaa takaisin. Siinä tapauksessa saat Spreadshirtin lahjakortin.
  • Voinko lähettää yksittäisiä tuotteita takaisin ja pitää loput? Miten se vaikuttaa tukkualennukseen? Voit palauttaa haluamasi määrän tuotteita. Järjestelmämme laskee summan, joka tulee maksettavaksi muuttuneen tukkualennuksen vuoksi.
  • Montako tuotetta minun on tilattava tukkualennuksen saamiseksi? Alennusta saa jo 6 tuotteesta alkaen. Saat sitä enemmän alennusta, mitä enemmän tuotteita tilaat. Katso täältä tarkat porrastukset.
  • Mitä toimitustapoja on tarjolla? Lähetystapoja on kaksi: tavallinen (arvioitu toimitusaika 3–4 työpäivää) ja express (arvioitu toimitusaika 1–2 työpäivää). Postikulut voit katsoa täältä.
  • Voiko tilaukseni sisältää enemmän kuin yhtä tuotelajia (esim. miesten pitkähihainen paita, naisten huppari jne.)? Tilauksesi voi sisältää aivan niin monia eri tuotetyyppejä kuin haluat. T-paidat, puserot, lakit, mukit – kaikki lasketaan mukaan tukkualennukseesi.
  • Voinko tehdä koetilauksen ennen ryhmätilauksen jättämistä? Voit tilata näytekappaleita ennen lopullista tilaustasi. Nämä näytteet ovat vain tuotteen laadun tarkastamista varten, eikä niitä paineta. Laskutamme näytetuotteesta pohjahinnan, jonka hyvitämme, kun lähetät tuotteen takaisin.
  • Voinko lunastaa arvosetelikoodin yhdessä tukkualennuksen kanssa? Voit käyttää voimassa olevan kampanjan arvosetelikoodia yhdessä tukkualennuksen kanssa. Se tapahtuu automaattisesti, kun syötät arvosetelikoodin kassalle mennessäsi. Yksittäiset kampanjat voivat poiketa tästä käytännöstä.

Ryhmätilaukset ovat juuri meidän juttu

Spreadshirt on erikoistunut ryhmätilauksiin kaikenlaisille tiimeille ja kaikenkaltaisiin tilaisuuksiin. Etsitpä sitten edullisia paitoja yhteen tiettyyn tapahtumaan tai kulutusta kestävää vaatetta jatkuvaan käyttöön – meiltä löytyy juuri sinulle sopiva tuote. Meillä on yli 150 tuotetta, jotka voit mukauttaa juuri omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaisiksi. Niinpä ryhmätilauksen tekeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja kerrassaan hauskaa.

Suuret tilaukset, valtavat alennukset

Säästä jopa 70 % Spreadshirtin tukkualennuksilla. Alennusta saa jo 6 tuotteen tilauksesta alkaen ja säästät sitä enemmän mitä enemmän tilaat. Kyseessä ei tarvitse olla edes sama tuote. Suunnittele jokainen tuote eri kokoisena, eri värisenä, eri tyylisenä ja eri designilla ja hyödy täydestä tukkualennuksesta. Pue koko tiimisi toivevaatteisiinsa – Spreadshirt tekee työn.