Yksilöidyt syntymäpäivälahjat

Luo persoonallisia synttäri-T-paitoja 18-, 30- ja 50-vuotislahjaksi.

syntymäpäivä
Määritä täällä
Valokuvafiltterit ja muotorajaukset
Valokuvien muokkaukseen on tarjolla lukuisia filttereitä ja sapluunoita.
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.

Suosittuja tuotteita lahjaksi

Koot: Yksi koko
Kaksivärinen muki
Koot: Yksi koko
Jumppakassi
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(5848)
Koot: Yksi koko
Kaksivärinen muki
Koot: Yksi koko
Jumppakassi
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(5848)

Painata T-paitoja syntymäpäivälahjaksi käyttäen valmiita designejamme

Valmista käden käänteessä: Valitse, mukauta, valmis

Lahjakortti, lahjaksi pakattuna, annetaan lahjaksi joulukuusen edessä

Lahjakorttimme

Lahjakortti on aina oikea lahja

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

Onneksi olkoon: Synttäri-T-paita henkilökohtaiseen vuosijuhlaan

Parasta synttäreissä ovat tietenkin lahjat, senhän tietää lapsikin. Siksi etenkin pyöreitä täytettäessä syntymäpäivälahja voi olla erityisen yksilöity – kuten esimerkiksi T-paita, jossa on vuosiluku tai päivänsankarin 30- tai 50-vuotisjuhlaan läheisesti liittyvä kuva. Syntymäpäivä. Pysyväksi muistoksi lahjansaajalle soveltuvat T-paitojen lisäksi mainiosti muutkin itse luotavat tuotteet, kuten esimerkiksi puhelinkotelot, kassit sekä pipot. Parhaat ideat yksilöityihin lahjoihin löydät Spreadshirtiltä. Olipa päivänsankari minkäikäinen tahansa, voit ensin rauhassa hakea tuotevalikoimastamme ja syntymäpäivä-designeistamme inspiraatiota ja luoda sitten mitä persoonallisimman synttärilahjan.

Synttäri-T-paita ja paljon muuta 18-vuotispäiväksi

Juuri 18-vuotispäivä on aivan erityinen syy juhlaan – ja tietysti myös aivan erityisen yksilöllisen synttäri-T-paidan tai muun luovan lahjan antamiseen täysi-ikäisyyden kunniaksi. Miten olisi vaikkapa itse suunniteltu valokuvalahja uunituoreelle aikuiselle muistona lapsuudesta? Erityisen pidettyjä ovat lisäksi designit, joissa on myös syntymävuosi. Mutta myös synttärijuhlien somistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Miten olisivat esimerkiksi kupit tai lasinaluset, joissa on konfettikuvitus tai teksti ”Happy Birthday”? Näitä tuotteita sekä monia muita asusteita ja vaatekappaleita voit työstää itse Spreadshirtillä ja luoda aivan erityisiä syntymäpäivälahjoja.

Kauniisti pakattuna synttäri-T-paita tuottaa vielä enemmän iloa

Ei pelkästään lahjan tulisi olla originelli, vaan myös pakkauksen. Silloin uteliaisuus lahjaa kohtaan kohoaa mittaamattomiin. Yhdentekevää, onko syntymäpäiväsankarilla lasissa 1 tai 50 – kaunis paketointi tekee lahjan antamisesta vieläkin hauskempaa. Siksi Spreadshirt tarjoaa sinulle paketointipalvelun sinun yksilöllistä lahjaasi varten. 4 euron lisämaksusta tilauksesi lähetetään sinulle lahjaksi paketoituna henkilökohtaisen onnittelukortin kera. Valitse sitä varten tilausvaiheessa vaihtoehto ”lahjapakkaus”. Erityisesti silloin kun et itse pääse henkilökohtaisesti synttärikutsuille, tämä on sinulle upea mahdollisuus osoittaa ystävääsi kohtaan iloasi, tai kertoa perheesi päivänsankarille, että hän on sinulle erityisen tärkeä.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: 0080080050606
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa