Painata yksilöllisiä juomapulloja

Juomapullosi
Pullon täydeltä: Painata pulloon teksti, valokuva tai grafiikka

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Juomapullot

Matkan varrella juominen on nyt helppoa! Käytännöllinen korkkimalli mahdollistaa suulla avaamisen ja sulkemisen. Vaihtoehtoisesti voit myös avata kierrekorkin kädensijassa olevan suuren lenkin avulla. Tämä suljin ja karabiinikoukku ovat lyömätön yhdistelmä kun haluat kiinnittää pullon vaatteisiisi tai reppuusi. Huomaa: Ei sovi erityisen hyvin urheiluun, koska pulloa ei voi painaa litteäksi ja nestettä ei näin valu suuria määriä kerralla. Valmistajasta riippuen saman toimituksen identtisissä pulloissa saattaa olla erilaiset korkit. Ei sovellu hiilihappoa sisältäville juomille. Tilavuus: 600ml, halkaisija 73mm.

Painata pullo Spreadshirtillä

Spreadshirt on oikea osoite, kun haluat painattaa juomapulloja: Kätevät alumiinipullomme ovat todellisia monitaitureita ja kaipaavat vain sinun henkilökohtaisesti suunnittelemaasi tekstiä, valokuvaa tai grafiikkaa. Oman designisi koristama janonsammuttaja ei taatusti vaihda omistajaa epähuomiossa. Pullon designvaihtoehdot ovat yhtä moninaiset kuin käyttömahdollisuudetkin: ota se mukaan vesipulloksi työpaikalle, treeneihin tai vaikka erävaellukselle. Irrottele mielesi mukaan ja luo oma persoonallinen juomapullosi!

Sammuta jano, luo itse juomapullo

Kun kroppa joutuu koville tai hellettä pukkaa, kulaus juotavaa virkistää kummasti. Spreadshirt toimittaa nämä sinulle heti mukaan otettavaksi: karabiinihaka kiinnittää pullon melkein mihin vain ja mahdollistaa sen tosi monipuolisen käytön: pidikkeessä pullo kulkee kevyesti myös pyöräilijän mukana. Juoma-aukon voit valita tilanteen mukaan: toimitukseen kuuluu sekä urheilijan nostokorkki että tavallinen kierrekorkki. Ultrakevyt alumiini tekee pullosta kätevän, takuulla tiiviisti suljettavan varusteen päivittäiseen käyttöön.