Painata yksilöllisiä juomapulloja

Juomapullosi
Pullon täydeltä: Painata pulloon teksti, valokuva tai grafiikka
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tuotteen yksityiskohdat

Juomapullot

Oma kannettava juoma-automaattisi kaikkiin menoihin. Mukana tulevan karabiinihaan ansiosta voit kiinnittää juomapullon vaatteisiin tai reppuun niin, että se on käden ulottuvilla aina kun jano yllättää.
  • Kaksi kansivaihtoehtoa: Nopeasti avattava ja suljettava juomanokallinen kansi sekä kierrekorkki, jossa sormen mentävä rengas
  • Karabiinihaka kätevään kiinnitykseen
  • Tilavuus: 600ml
  • Materiaali: alumiini
  • Ei sovellu hiilihappopitoisille juomille
  • Ei sovellu kokonaan tai osittain valkoisiin designeihin
Huomaa: Valmistajasta riippuen sama tuote saatetaan toimittaa erilaisilla kansilla.

Painata pullo Spreadshirtillä

Spreadshirt on oikea osoite, kun haluat painattaa juomapulloja: Kätevät alumiinipullomme ovat todellisia monitaitureita ja kaipaavat vain sinun henkilökohtaisesti suunnittelemaasi tekstiä, valokuvaa tai grafiikkaa. Oman designisi koristama janonsammuttaja ei taatusti vaihda omistajaa epähuomiossa. Pullon designvaihtoehdot ovat yhtä moninaiset kuin käyttömahdollisuudetkin: ota se mukaan vesipulloksi työpaikalle, treeneihin tai vaikka erävaellukselle. Irrottele mielesi mukaan ja luo oma persoonallinen juomapullosi!

Sammuta jano, luo itse juomapullo

Kun kroppa joutuu koville tai hellettä pukkaa, kulaus juotavaa virkistää kummasti. Spreadshirt toimittaa nämä sinulle heti mukaan otettavaksi: karabiinihaka kiinnittää pullon melkein mihin vain ja mahdollistaa sen tosi monipuolisen käytön: pidikkeessä pullo kulkee kevyesti myös pyöräilijän mukana. Juoma-aukon voit valita tilanteen mukaan: toimitukseen kuuluu sekä urheilijan nostokorkki että tavallinen kierrekorkki. Ultrakevyt alumiini tekee pullosta kätevän, takuulla tiiviisti suljettavan varusteen päivittäiseen käyttöön.