Painata yksilöllisiä juomapulloja

Pullon täydeltä: Painata pulloon teksti, valokuva tai grafiikka

bedrucken bei Spreadshirt
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tuotteen yksityiskohdat

Juomapullo, jossa pilli

Tämä juomapullo mukanasi ei jano pääse yllättämään. Kiinnitä se jousihaalla reppuusi ja sitten vaan menoksi! Pullossa on kierrekorkin lisäksi myös taitettava suukappale ja juomapilli.
  • sis. kierrekorkin, jossa kiinnitysreikä
  • Tilavuus: 600 ml
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Ei sovellu kokonaan tai osittain valkoisiin printteihin
  • Käsinpesua suositellaan
Huomaa: Valmistajasta riippuen sama tuote saatetaan toimittaa erilaisilla kansilla.

Pullon täydeltä: Painata pulloon teksti, valokuva tai grafiikka

Painata pullo Spreadshirtillä

Spreadshirt on oikea osoite, kun haluat painattaa juomapulloja: Kätevät alumiinipullomme ovat todellisia monitaitureita ja kaipaavat vain sinun henkilökohtaisesti suunnittelemaasi tekstiä, valokuvaa tai grafiikkaa. Oman designisi koristama janonsammuttaja ei taatusti vaihda omistajaa epähuomiossa. Pullon designvaihtoehdot ovat yhtä moninaiset kuin käyttömahdollisuudetkin: ota se mukaan vesipulloksi työpaikalle, treeneihin tai vaikka erävaellukselle. Irrottele mielesi mukaan ja luo oma persoonallinen juomapullosi!

Sammuta jano, luo itse juomapullo

Kun kroppa joutuu koville tai hellettä pukkaa, kulaus juotavaa virkistää kummasti. Spreadshirt toimittaa nämä sinulle heti mukaan otettavaksi: karabiinihaka kiinnittää pullon melkein mihin vain ja mahdollistaa sen tosi monipuolisen käytön: pidikkeessä pullo kulkee kevyesti myös pyöräilijän mukana. Juoma-aukon voit valita tilanteen mukaan: toimitukseen kuuluu sekä urheilijan nostokorkki että tavallinen kierrekorkki. Ultrakevyt alumiini tekee pullosta kätevän, takuulla tiiviisti suljettavan varusteen päivittäiseen käyttöön.