Yksilöityjen lasinalustojen painattaminen

Lasinalusta
Luo omia lasinalustoja ja tuo omaan sisustukseesi sitä jotain aivan erityistä

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Lasinalustat (4 kpl:n setti)

Ei koskaan enää lasin jälkiä sinun huonekaluissasi! Näillä yksilöitävillä lasinalustoilla annat kahvipöydälle, sohvapöydälle jne. oman persoonallisen tyylisi ja suojaat niitä samalla kuumien mukien tai lasien aiheuttamilta jäljiltä.
  • Kiiltävää kovakuitulevyä, alapuoli liukumisen estävää korkkia
  • Mitat: 95 x 95 x 3 mm
  • Paksuus: 3 mm
  • Puhdistus kostealla liinalla pyyhkien (ei astianpesukoneeseen)

Painata yksilöllisiä lasinalustoja Spreadshirtillä

Kauniista kodista tulee persoonallisilla sisustusesineillä entistä viihtyisämpi. Upeaa, jos ne ovat lisäksi käytännöllisiä. Meidän itse suunniteltaviksi tarkoitetut lasinalustamme täyttävät molemmat kriteerit. Lempidesignillasi painatettuina ne koristavat sohvapöytääsi ja suojaavat sitä ikäviltä tahroilta, joita kuumat juomat voivat jättää. Lasinalustojemme ansiosta ovat kahvikupista jäävät rumat jäljet sekä ikävät teeläiskät pöydässä menneisyyttä. Oikeilla valinnoilla lasinalustoissasi voit lisäksi taitavasti korostaa omaa sisustustyyliäsi.

Luo lasinalustoja seuraavia juhliasi varten

Meidän lasinalustamme sopivat hienosti myös moniin juhliin ystäviesi kanssa. Oluttuopin alustoina ne tekevät erityisen hyvän vaikutuksen. 9,5 x 9,5 -senttisen neliömallin ansiosta olutlasin pohjan läpi häämöttävät kuvioprintit vaikuttavat juuri yhtä harmonisilta kuin lempivalokuvasi tai vitsikäs laukaisusikin. Ja kun tunnelma juhlissasi alkaa kohota, sinun ei tarvitse kantaa huolta läikkyvistä juomista. Korkista valmistetun pohjan ansiosta itse suunniteltaviksi tarjoamamme lasinalustat eivät luista.