Painata huppareita ja puseroita

Suunnittele nyt itse puseroita ja lisää niihin designeja, tekstejä tai valokuvia

Pariskunta itse suunnitelluissa puseroissa
Määritä toimitusaika täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Löydä valtava valikoima huppareita

Suosituimmat puseromme ja hupparimme

Lasten premium huppari
Koot: 98/104 (3-4 vuotiaille) - 152/164 (12-14 vuotiaille)
Lasten premium huppari
(4507)
Lasten premium huppari
Koot: 98/104 (3-4 vuotiaille) - 152/164 (12-14 vuotiaille)
Lasten premium huppari
(4507)

Suunnittele nyt itse puseroita ja lisää niihin designeja, tekstejä tai valokuvia

Painata puseroita todella helposti

Hupullisia puseroita, collegepusakoita, huppareita tai muita puseroita: Spreadshirtillä voit painattaa naisten, miesten, unisex- ja lasten huppareita suuresta valikoimasta. Voit valita eri merkkien ja laatujen väliltä: todella edullisesta aina premium-laatuun asti. Kun olet valinnut mallin, tarvitset enää vain designin: Sitä voit etsiä koluamalla design-kategorioitamme umpimähkään tai käyttämällä hakusanoja. Design-työkalumme avulla voit painattaa valmiiden kuva-aiheiden lisäksi myös helposti omia tekstejä tai valokuvia. Ilman mitään rajoituksia. Haluatko selkäpuolelle iloisenkirjavan logon? Ei mikään ongelma! Haluaisitko paidanrinnustaan oman nimesi hienolla kirjasinlajilla? Se on ihan helppoa! Kokeile saman tien – design-työkalun käyttäminen ei tietenkään maksa mitään.

Suunnittele itse puseroita lahjaksi

Itse suunnitellussa svetarissa yhdistyvät yksilöllisyys ja muoti – sitä arvostavat niin ystävät kuin perheenjäsenetkin. Kokeile: Kun seuraavan kerran haluat antaa läheisellesi lahjan, painata hänelle pusero. Valokuva, joka yhdistää sinua ja rakkaitasi, tai lausahdus, joka on yhtä vitsikäs ystäviesi kuin sinunkin mielestä. Mitä ideoita mieleesi tuleekin: Persoonallisesti suunnitelluilla puseroilla osoitat erityistä huomaavaisuutta ja annat samalla lahjaksi kauniin muiston. Mikä parasta: Vaikka lahjan hankkiminen jäisi viime tippaan, sekään ei ole ongelma: Lyhyt toimitusaika takaa lahjan perille tulon ajoissa, vaikka on jo melkein liian myöhäistä. Siitä huolimatta suosittelemme tietenkin, että varaat puserosi suunnitteluun tarpeeksi aikaa.

Painata puseroita netissä

Collegepusakat ja puserot ovat erityisen monikäyttöisiä: Ne ovat mukavia vetää paidan päälle viileänä kesäiltana tai pehmoiseksi kerrokseksi päällystakin alle kylminä vuodenaikoina. Tarvepainatuksen ekspertti Spreadshirt takaa sinulle vielä enemmän pelivaraa. Meillä voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda painattamalla täysin yksilöllisiä huppareita. Valitse lukuisista designmalleista ja kirjasintyypeistä ja yhdistele niistä jotain ennennäkemätöntä. Tietenkin voit käyttää myös omia valokuvia, sloganeita, designeja tai logoja ja painattaa itsellesi puseron, joka on ainutkertainen maailmassa. Jos sinulla on kysyttävää tai toivomuksia, olemme käytettävissäsi: Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja grafiikkapalvelumme tukee sinua myös suunnittelussa. Elikkä: Näytä taitosi ja painata pusero aivan oman makusi mukaan!