Painata tosi helposti puseroita

Puserot
Suunnittele itse puseroita ja lisää niihin designeja, tekstejä ja valokuvia
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Joulutilausten takarajat
Lisää

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki hupparit

Näin tyytyväisiä asiakkaamme ovat

Hupparin koko oli myös juuri sopiva, jo tilauksen tehdessä näin, minkälainen hupparista tulisi, ja sellaisen myös sain. Se on pysynyt pesusta huolimatta väreissään. Eddie P.
Tiotteen laatu ja painatus yllätti positiivisesti, oli todella hyvä!! Moona H.

Täydellisiä lahjoja, täydellisiä hetkiä

Luo unohtumattomia joululahjoja niille, jotka ovat lähinnä sydäntäsi

Luo nyt lahjoja

Painata todella helposti huppareita

Huppareita, collegepusakoita tai ihan vaan puseroita: Spreadshirtillä voit painattaa suuren valikoiman naisten, miesten, unisex ja lasten huppareita. Kun olet valinnut mallin, puuttuu vain design: Sitä voit etsiä koluamalla design-kategorioitamme tai syöttämällä sopivia hakusanoja. Design-työkalullamme voit lisätä painatukseen paitsi valmiita kuva-aiheita myös omia tekstejä ja valokuvia – näin saat tarkalleen oman makusi mukaisen uniikkikappaleen. Print-on-Demand-alan ammattilaisen Spreadshirtin avulla voit vapaasti valita hupparisi painatuksen

Suunnittele itse lahjapusero

Itse suunniteltu svetari yhdistää yksilöllisyyden ja tyylin – Se on myös ystävien ja perheenjäsenten mieleen. Kokeile: Kun seuraavan kerran haluat antaa läheisellesi lahjan, painata pusero. Henkilökohtaisesti suunnitelluilla tekstiileillä osoitat huomaavaisuutta ja annat lahjaksi hienon muiston. Collegepusakat ja puserot ovat erityisen monikäyttöisiä: Ne voi vetää paidan päälle viileänä kesäiltana ja kylmänä vuodenaikana ne käyvät pehmeästä perusyläosasta. Ei siis muuta kuin: näytä, mihin Spreadshirt-puserollasi pystyt!