15 %:n alennus kaikista t-paidoista
Voimassa 24.08.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Alennus pätee vain tarjouksessa mainittuihin tuotteisiin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
TS0817
Lunasta arvosetelisi

Painata tosi helposti puseroita

Puserot
Suunnittele itse puseroita ja lisää niihin designeja, tekstejä ja valokuvia
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Korkea asiakastyytyväisyys

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki hupparit

Painata todella helposti huppareita

Huppareita, collegepusakoita tai ihan vaan puseroita: Spreadshirtillä voit painattaa suuren valikoiman naisten, miesten, unisex ja lasten huppareita. Kun olet valinnut mallin, puuttuu vain design: Sitä voit etsiä koluamalla design-kategorioitamme tai syöttämällä sopivia hakusanoja. Design-työkalullamme voit lisätä painatukseen paitsi valmiita kuva-aiheita myös omia tekstejä ja valokuvia – näin saat tarkalleen oman makusi mukaisen uniikkikappaleen. Print-on-Demand-alan ammattilaisen Spreadshirtin avulla voit vapaasti valita hupparisi painatuksen

Suunnittele itse lahjapusero

Itse suunniteltu svetari yhdistää yksilöllisyyden ja tyylin – Se on myös ystävien ja perheenjäsenten mieleen. Kokeile: Kun seuraavan kerran haluat antaa läheisellesi lahjan, painata pusero. Henkilökohtaisesti suunnitelluilla tekstiileillä osoitat huomaavaisuutta ja annat lahjaksi hienon muiston. Collegepusakat ja puserot ovat erityisen monikäyttöisiä: Ne voi vetää paidan päälle viileänä kesäiltana ja kylmänä vuodenaikana ne käyvät pehmeästä perusyläosasta. Ei siis muuta kuin: näytä, mihin Spreadshirt-puserollasi pystyt!