Painata huppareita ja collegepuseroita

Suunnittele nyt itse collegepuserot ja lisää niihin printtejä, tekstejä tai valokuvia

painatukset Spreadshirtiltä
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tutustu valtavaan hupparivalikoimaan

Suosituimmat collegepuseromme ja hupparimme

Koot: XS (3/4 years) - M (7/8 vuotiaille)
Lasten huppari
(33)
Koot: XS (3/4 years) - M (7/8 vuotiaille)
Lasten huppari
(33)

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on hupparin ja collegepuseron ero?

Hupparissa on huppu ja tavallisessa svetarissa ja collegepuserossa ei. Valikoimastamme löydät monia erilaisia collegepaita- ja hupparimalleja miehille, naisille ja lapsille sekä joitakin unisex-tuotteita. Lisäksi on vetoketjullisia huppareita, hupputakkeja ja hupparimekkoja, jotka voi suunnitella yksilöllisesti.

Painetaanko collegepuserot Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset collegepuserot painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Voinko vaihtaa tai palauttaa personoidun hupparini?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilölliseen collegepuseroosi tai huppariisi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteys asiakaspalvelutiimiimme.

Mihin kohtiin hupparia voidaan tehdä painatus?

Useimpiin huppareihimme voit teettää painatuksen etu- ja selkäpuolelle sekä kumpaankin hihaan. Painokelpoinen alue on helppo tunnistaa suunnittelutyökalussa. Laskutamme jokaisesta hupparisi tai collegepaitasi painoalueesta painatusmaksun.

Miten voin personoida collegepuseron?

Yksilöllisen hupparin suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Päätä ensin, mihin collegepuseroon tai huppariin haluat teettää painatuksen, ja suunnittele se sitten oman makusi mukaan. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelutiimiimme, joka tukee sinua ideoidesi toteuttamisessa edulliseen hintaan.

Mitä collegepuseron painattaminen maksaa?

Spreadshirtillä itse suunnittelemasi collegepuseron tai hupparin hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Laskutamme jokaisesta hupparissasi käytetystä painoalueesta kiinteän painatusmaksun. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on yhden puseron hinta. Jos sinulla on kysyttävää, palvelumme auttaa mielellään.

Mitä toimitustapoja Spreadshirt tarjoaa printtihuppareille ja collegepuseroille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksessä yksilölliset collegepuserosi saapuvat perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän jälkeen! Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen hupparien ja collegepuseroiden määrästä riippuen.

Kauanko yhden hupparin painattaminen kestää?

Välttääksemme tarpeetonta jätettä painamme hupparisi ja collegepuserosi aina vasta, kun tilaus on viety päätökseen (tarvepainatus). Yleensä painettu collegepuserosi on valmis postitettavaksi 24 tunnin kuluttua.

Onko yksilöidyille huppareille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan yksilöllisen hupparin tai saman tien 1000 hupparia. Ja voit suunnitella jokaisen hupparin tai collegepuseron juuri sellaiseksi kuin haluat.

Voinko tilata saman printin eri huppareihin ja collegepuseroihin ja saanko tukkualennusta?

Kyllä, heti kun olet ladannut printtisi palvelimelle, voit asettaa sen mihin tahansa huppariin tai collegepuseroon (ja tietenkin myös muihin tuotteisiin). Saat automaattisesti tukkualennuksen tilauksestasi, kun tilaat vähintään 6 tuotetta. Eikä väliä, mistä valikoimamme tuotteista on kyse, sillä tukkualennus pätee myös eri tuotteita sisältäviin ostoskoreihin.

Suunnittele nyt itse collegepuserot ja lisää niihin printtejä, tekstejä tai valokuvia

Painata puseroita todella helposti

Hupullisia puseroita, collegepusakoita, huppareita tai muita puseroita: Spreadshirtillä voit teettää painatuksen isoon valikoimaan naisten, miesten, unisex- ja lasten huppareita. Voit valita eri merkkien ja laatujen väliltä: todella edullisesta aina premium-laatuun asti. Kun olet valinnut mallin, tarvitset enää vain printin. Sitä voit etsiä printti-kategorioistamme umpimähkään tai käyttämällä hakusanoja. Suunnittelutyökalumme avulla voit painattaa valmiiden kuva-aiheiden lisäksi myös helposti omia tekstejä tai valokuvia. Ilman mitään rajoituksia. Haluatko selkäpuolelle iloisenkirjavan logon? Ei mikään ongelma! Haluaisitko paidanrinnustaan oman nimesi hienolla kirjasintyypillä? Se on ihan helppoa! Kannattaa kokeilla saman tien – suunnittelutyökalun käyttö ei tietenkään maksa mitään.

Suunnittele itse lahjapusero

Itse suunnitellussa svetarissa yhdistyvät yksilöllisyys ja trendikkyys – siitä pitävät myös ystävät ja perhe. Kokeile: Kun seuraavan kerran haluat antaa läheisellesi lahjan, painata hänelle collegepusero. Printti voi olla vaikka valokuva, joka yhdistää sinua ja rakkaitasi, tai lausahdus, joka on yhtä vitsikäs ystäviesi kuin sinunkin mielestä. Mitä ideoita mieleesi tuleekin: Persoonallisesti suunnitelluilla puseroilla osoitat erityistä huomaavaisuutta ja annat samalla lahjaksi kauniin muiston. Mikä parasta: Vaikka lahjan hankkiminen jäisi viime tippaan, sekään ei ole ongelma: Lyhyt toimitusaika takaa lahjan perille tulon ajoissa, vaikka on jo melkein liian myöhäistä. Siitä huolimatta suosittelemme tietenkin, että varaat collegepuserosi suunnitteluun tarpeeksi aikaa.

Painata collegepuseroita netissä

Collegepusakat ja -puserot ovat erityisen monikäyttöisiä: Ne on mukava vetää päälle viileänä kesäiltana tai pukea pehmeäksi kerrokseksi päällystakin alle kylmään vuodenaikaan. Tarvepainatuksen ammattilainen Spreadshirt takaa sinulle vielä enemmän pelivaraa. Meillä voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda täysin yksilöllisiä printtihuppareita. Valitse lukuisista printtimalleista ja kirjasintyypeistä ja yhdistele niistä jotain ennennäkemätöntä. Tietenkin voit käyttää myös omia valokuvia, lausahduksia, printtejä tai logoja ja painattaa itsellesi collegepuseron, joka on ainutkertainen maailmassa. Jos sinulla on kysyttävää tai toivomuksia, olemme käytettävissäsi: asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja grafiikkapalvelumme tukee sinua jopa suunnittelussa. Eli: Näytä taitosi ja painata collegepusero aivan oman makusi mukaan! Jollet vielä kaipaa lämmintä hupparia, valitse printtisi ja suunnittele t-paita sitä käyttäen.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa