Painata mukeja todella helposti

Suunnittele itse muki printtejä, tekstejä tai valokuvia käyttäen

Personoidulla printillä painettuja mukeja työpaikalla
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Koot: Yksi koko
Muki
Koot: Yksi koko
Panoraama-emalimuki
Koot: Yksi koko
Kaksivärinen muki
Koot: Yksi koko
Lasimuki kierrekannella
Koot: Yksi koko
Panoraamamuki
Koot: Yksi koko
Kahvallinen termosmuki
Koot: Yksi koko
Muki
Koot: Yksi koko
Panoraama-emalimuki
Koot: Yksi koko
Kaksivärinen muki
Koot: Yksi koko
Lasimuki kierrekannella
Koot: Yksi koko
Panoraamamuki
Koot: Yksi koko
Kahvallinen termosmuki
Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten mukit painetaan?

Mukimme painetaan – kuten myös puhelimen suojakuoret – lämpösublimaatiolla. Printti tulostetaan siirtofoliolle ja painetaan sitten kuumassa höyryssä kiinni tuotteeseen. Tässä painatusmenetelmässä mukin pinta värjätään. Lämpösublimaatio on saatavilla kaikkiin tiedostomuotoihin, mutta muistathan, että pikseligrafiikoiden vähimmäisresoluutio on 400 dpi:tä.

Voiko jokaisen mukin sublimoida?

Kyllä, jokainen valikoimamme muki voidaan sublimoida.

Miten voin painattaa valokuvan mukiin?

Voidaksesi painattaa valokuvan mukiin sinun on ensin ladattava se palvelimelle suunnittelutyökalussa. Oman persoonallisen valokuvasi edellytykset pikseliprinttinä näyttävät seuraavilta: Printtisi pitää olla taustaton ja PNG-, JPG-, BMP- tai GIF-tiedostomuodossa. Lisäksi tarvitsemme vähintään 200 dpi:n resoluution. Valokuvatiedostosi koko ei kuitenkaan saa ylittää 10 MB:tä eikä 4000 x 4000 pikseliä. Lue täältä, miten voit optimoida valokuvasi painatusta varten.

Voiko valokuvamukit pestä astianpesukoneessa?

Kaikki valokuvamukimme paitsi emalimukimme ja värilliset mukimme ovat konepesun kestäviä. Jos peset valokuvamukisi käsin, painatus pysyy kauniina pidempään.

Voiko printtimukeja käyttää mikroaaltouunissa?

Kyllä, emalimukia lukuun ottamatta kaikkia painettuja mukejamme voi käyttää mikrossa.

Voiko personoituja mukeja vaihtaa tai palauttaa?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Kyseeseen tulevat seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen personoituun mukiisi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko personoidut mukinne Euroopassa?

Kyllä, kaikki personoidut mukit painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Onko personoiduille mukeille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan printtimukin tai 1000 mukia yhdellä kertaa. Ja voit suunnitella jokaisen mukin juuri sellaiseksi kuin haluat.

Mitä mukin suunnitteleminen itse maksa?

Itse suunnittelemasi Spreadshirtin mukin hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on mukin kappalehinta. Tukisivuillamme voit helposti laskea tukkualennuksesi kustakin tuotteesta. Vielä kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse, sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Suunnittele itse muki printtejä, tekstejä tai valokuvia käyttäen

Suunnittele muki: Vain valitseminen on vaikeaa

Mukien painattaminen Spreadshirtillä vaatii päättäväisyyttä: Tarvepainatuksen ekspertin avulla voit personoida melkein minkä tahansa juoma-astian – termosmukista oluttuoppiin ja personoidusta juomapullosta klassiseen keramiikkamukiin. Lisäksi voit valita tuotteet useista eri väreistä.

Mukit kunniaan: painattaminen on helppoa

Mukipainatus sen tekee: tästä lähtien lempijuomaasi saattelee oma lempikuvasi tai -tekstisi mihin aikaan päivästä tahansa. Painotulos on pitkäikäinen ja konepesun kestävä – kyllä kelpaa kulautella! Spreadshirtin markkinapaikan suuren printtivalikoiman ansiosta mukin suunnittelu sujuu alta aikayksikön. Suuressa painatuspinnassa on tilaa jopa erityisleveille printeille, jotka voivat kattaa mukin lähes kokonaan.

Anna lahjaksi yksilöllisiä mukeja

Paitsi omaan käyttöön kahvimukit ovat myös aina mainio lahjaidea: Vitsikäs printti aamun piristäjäksi tai henkilökohtainen valokuvamuki, jota koristaa koko perheen kuva, näyttää hyvältä sekä aamiais- että kirjoituspöydällä. Sama pätee myös fiksuihin mainosmukeihin: nokkelalla printillä firmat varmistavat itselleen parhaan paikan keittiökaapissa.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa