15 %:n alennus kaikista t-paidoista
Voimassa 24.08.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Alennus pätee vain tarjouksessa mainittuihin tuotteisiin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
TS0817
Lunasta arvosetelisi

Painata mukeja todella helposti

Mukit ja tarvikkeet
Suunnittele mukin painatus designeilla, teksteillä tai valokuvilla
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Korkea asiakastyytyväisyys

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki mukit

Suunnittele muki: Valinnan vaikeus

Mukin painattaminen Spreadshirtillä vaatii päättäväisyyttä: Tarvepainatuksen ekspertin avulla voit personoida melkein minkä tahansa juoma-astian – Coffee-to-go-termosmukista oluttuoppiin ja juomapullosta perinteiseen keramiikkamukiin. Lisäksi voit valita tuotteet useista eri väreistä. Mukipainatuksella se on mahdollista: tästä lähtien lempijuomaasi saattelee oma lempikuvasi tai -tekstisi mihin aikaan päivästä tahansa. Painotulos on pitkäikäinen ja konepesunkestävä – Sille kannattaa skoolata!

Kippistä: Painattaminen on helppoa

Spreadshirtin markkinapaikan suuren design-valikoiman ansiosta voit suunnitella mukin alta aikayksikön. Suuressa painatuspinnassa on tilaa jopa erityisen leveille designeille, jotka voivat peittää mukin lähes kokonaan. Paitsi omaan käyttöön kahvimukit sopivat mainiosti myös lahjaideaksi: Vitsikäs grafiikka aamun piristäjäksi tai valokuvamuki, jota koristaa koko perheen kuva, näyttää hyvältä sekä aamiais- että kirjoituspöydällä. Sama pätee myös fiksuihin mainosmukeihin: Nokkelalla designilla firmat varmistavat itselleen parhaan paikan keittiökaapissa.