Yksilöllisellä designilla painettuja mukeja työpaikalla

Painata mukeja todella helposti

Suunnittele mukin painatus designeilla, teksteillä tai valokuvilla

Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi
Tekstiilipainatus suurtilaukset banneri

Vähintään
100 kappaleen tilauksiin

Suurtilaukset

Henkilökohtainen neuvonta, enemmän tuotteita ja painomenetelmiä

Pyydä tarjous

Suunnittele mukin painatus designeilla, teksteillä tai valokuvilla

Kustomoi muki: Vain valinta on vaikea

Mukin painattaminen Spreadshirtillä vaatii päättäväisyyttä: Tarvepainatuksen asiantuntijan avulla voit yksilöllistää melkein minkä tahansa juoma-astian – coffee-to-go-termosmukista oluttuoppiin ja juomapullosta perinteiseen keramiikkamukiin. Lisäksi voit valita tuotteet useista eri väreistä.

Mukit kunniaan: painattaminen on helppoa

Mukipainatus sen tekee: tästä lähtien lempijuomaasi saattelee lempikuvasi tai -tekstisi mihin aikaan päivästä tahansa. Painotulos on pitkäikäinen ja konepesun kestävä – Sille kannattaa skoolata! Spreadshirtin markkinapaikan suuren designvalikoiman ansiosta mukin kustomointi sujuu alta aikayksikön. Suuressa painatuspinnassa on tilaa jopa erityisen leveille designeille, jotka voivat peittää mukin lähes kokonaan.

Anna lahjaksi yksilöllisiä mukeja

Paitsi omaan käyttöön kahvimukit ovat myös aina mainio lahjaidea: Vitsikäs grafiikka aamun piristäjäksi tai todella henkilökohtainen valokuvamuki, jota koristaa koko perheen kuva, näyttää hyvältä sekä aamiais- että kirjoituspöydällä. Sama pätee myös fiksuihin mainosmukeihin: nokkelalla designilla firmat varmistavat itselleen paraatipaikan keittiökaapissa.