Painatukset laukkuihin helposti ja oivallisesti

Painata kangaskassi ja erotu eduksesi

Mies ja nainen iloitsevat itse suunnitelluista laukuista
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Nämä kassit mahtuvat varmasti sinunkin ostoskoriisi

Koot: Yksi koko
Kangaskassi
Koot: Yksi koko
Jumppakassi
Koot: Yksi koko
Reppu
Koot: Yksi koko
Vyölaukku
Koot: Yksi koko
Kangaskassi
Koot: Yksi koko
Jumppakassi
Koot: Yksi koko
Reppu
Koot: Yksi koko
Vyölaukku
Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka voin personoida kangaskassini?

Yksilöllisen kangaskassin suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Päätä ensin, mihin kassiin haluat teettää painatuksen, ja suunnittele se sitten oman makusi mukaan. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit tutustua ensin UKK-listaamme.

Mitkä kohdat laukuista voidaan painattaa?

Useimpiin laukkuihimme voit teettää painatuksen etu- ja/tai taustapuolelle. Painokelpoiset alueet on helppo tunnistaa suunnittelutyökalussa. Laskutamme jokaisesta laukkusi painoalueesta painatusmaksun.

Voinko tilata yhden ainoan personoidun kangaskassin?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan yksilöllisen kangaskassin tai saman tien 1000 kassia. Ja voit suunnitella jokaisen kassin painatuksen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Mitä yhden kangaskassin painatus maksaa?

Itse suunnittelemiesi Spreadshirtin kangaskassien hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on yhden kangaskassin hinta. Tukisivuillamme voit helposti laskea tukkualennuksesi kustakin tuotteesta. Vielä kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse, sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Mitkä personoitavat laukut kuuluvat bestsellereihinne?

Eniten myymämme laukku on ehdottomasti klassinen kangaskassi lyhyillä hihnoilla.

Voiko teiltä tilatun personoidun laukun vaihtaa tai palauttaa?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Kyseeseen tulevat seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilöllisesti suunniteltuun laukkuusi tai kassiisi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko laukut Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset laukut painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Painata kangaskassi ja erotu eduksesi

Painata urheilukassi ja kangaskassi

Matka kouluun, töihin tai kuntosalille ei ole entisensä, sillä laukuista ja repuista on paljon muuhunkin kuin vain kamppeiden kuljettamiseen paikasta toiseen. Spreadshirtillä laukkujen painattaminen käy todella helposti. Oma sanomasi kulkee kangas- ja urheilukasseissa aina mukanasi.

Suunnittele laukku käden käänteessä

Meiltä löydät vaihtoehdot toteutukseen. Tilasitpa sitten vyölaukkuja, vanhan kunnon Eastpackin tai tukullisen kangaskasseja: sinä päätät, mikä laukku vastaa parhaiten tarpeitasi ja millaisen printin siihen haluat – itseäsi puhuttelevan sitaatin tai (valo)kuvia, jotka tuovat mieleen arvokkaat hetket.

Painata laukkuja: Do it your style

Mihin tarpeeseen printtilaukkusi sitten tuleekin: Spreadshirtillä voit itse suunnitella oman rantakassin, olkalaukun tai kangaskassin ja tehdä siitä täysin persoonallisen uniikkikappaleen. Myös puuvillalaukkuihin tai kangaskasseihin painettuna kannat mielipiteesi avoimesti ja tyylillä. Itse suunniteltu laukku sopii mainiosti myös personoiduksi lahjaksi.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa