20 % alennusta kaikista kangaskasseista
Voimassa 27.09.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Alennus pätee vain tarjouksessa mainittuihin tuotteisiin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
TB0917
Lunasta arvosetelisi

Painata laukkuja helposti ja kätevästi

Laukut ja reput
Painata kangaskassi ja kanna tavarasi yksilöllisesti
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Korkea asiakastyytyväisyys

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki laukut

Painata urheilukassi ja jumppapussi

Matka kouluun, töihin tai vaikka kuntosalille ei ole entisensä, sillä laukuista ja repuista on muuhunkin kuin vain kamppeidesi kuljettamiseen paikasta toiseen. Spreadshirtillä voit painattaa laukkuja tosi helposti. Siten niissä näkyy ikioma viestisi. Eikä valinnanvarasta ole pulaa. Vyölaukku, vanha kunnon Eastpack tai canvaslaukku: Sinä päätät, mikä laukku vastaa tarpeitasi parhaiten.

Painata laukkuja: Do it your style

Mihin printtilaukkuasi sitten tarvitsetkin – Spreadshirtillä voit suunnitella oman rantakassin, olkalaukun tai nyöreillä kiinni kiristettävän pussin ja tehdä siitä persoonallisen uniikkikappaleen. Puuvillalaukkuun tai kangaskassiin painettuna kannat mielipiteesi avoimesti ja tyylillä. Se voi olla vaikka koskettava sitaatti, tai kuva, joka muistuttaa sinua rakkaista hetkistä. Ja kun joku on aivan erityisen lähellä sydäntäsi, yksilöidyllä lahjalla voit tuottaa hänelle aivan erityistä iloa