Esiliina personoidulla brodeerauksella
Ei vähimmäismäärää

Brodeeraa esiliinoja Spreadshirtillä

Erittäin hieno kangas ravintolatiimeille ja yksityisille herkkusuille

Teetä nyt brodeeraus
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Sisältää grafiikkatuen
Optimoimme brodeeraustiedostosi – täysin ilmaiseksi.
Ilmainen tilauskatsaus
Tarkistamme tilaamasi printin laadun ja asemoinnin.

Kaikkea muuta kuin tavanomaista: brodeeraus

Lähikuva yksilöllisestä firman logobrodeerauksesta
  • pitkäikäisin merkkaustekniikka
  • laadukas ja ylellinen
  • ihanteellinen sanojen ja logojen merkkaukseen

Brodeeraus näyttää ylelliseltä ja vakuuttaa erinomaisella kestävyydellään. Puseroissa, lippiksissä, esiliinoissa, pikeepaidoissa tai monissa muissa tuotteissa: Brodeerauksella saadaan aikaan erityisen eloisa ja hieno ulkonäkö. Koska brodeeraus koostuu oikeista langoista, tekstisi tai logosi on yhtä pitkäikäinen kuin itse vaatekin.

Teetä brodeeraukset esiliinoihin verkossa

Brodeeratut esiliinat joka tilaisuuteen

Joku tilaa personoidut grilliessut viikonlopun grillijuhliin, toinen tarvitsee satsin kokkiesiliinoja keittiötyöntekijöille tai bistroessuja seuran tai firman tilaisuuteen. Puoliessu tai kokoesiliina, joko kahvilaan, ravintolaan tai kotikäyttöön: me toteutamme toiveesi.

Esiliinat brodeeratuilla logoilla

Spreadshirtiltä löydät laajan valikoiman brodeerattavia esiliinoja. Tuleeko logopainatus tai yksilöllinen firman tai seuran printti tarpeeseen? Meiltä löytyy: Avullamme suunnittelet vaivattomasti toiveitasi vastaavat esiliinat – aivan sama, tehdäänkö uniikkikappale vai koko tiimin asusteet.

Esiliinoja kaikille: Suurtilaukset

Mietitkö brodeerattujen esiliinojen hankkimista koko tiimillesi? Unisex-essumme vakuuttavat korkealla laadullaan ja pitkäikäisyydellään. Siksi ne soveltuvat erinomaisesti kokkien ja muiden ravintola-alan ihmisten työvaatteiksi. Tukkutilaajana nautit tietenkin parhaasta mahdollisesta palvelusta. Suunnittele haluamasi esiliinat helposti ja painata niihin oma logosi tai muu kuva-aihe. Ehkä kokonaisuuden voisi kruunata vielä essuun sopiva pikeepaita logolla tai muulla kuva-aiheella.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa