Kaksi lasta poseeraa koripallokentällä itse suunnitelluissa t-paidoissa

Painata lasten vaatteita ja sykähdytä

Lahjoita lapsen hymy

Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tekstiilipainatus suurtilaukset banneri

Vähintään
100 kappaleen tilauksiin

Suurtilaukset

Henkilökohtainen neuvonta, enemmän tuotteita ja painomenetelmiä

Pyydä tarjous

Lahjoita lapsen hymy

Itse suunniteltuja lastenvaatteita onnellisille lapsille

Muistatko vielä, kun olit vielä lapsi ja se yksi tietty paita oli pakko saada päälle heti pesun jälkeen, koska pidit siitä niin paljon? Ei haitannut, vaikka värit olivat haalistuneet ja kuva kulunut pesussa melkein tunnistamattomaksi – kerran lempipaita, aina lempipaita. Nyt on sinun vuorosi antaa lapsille tämä tunne.

Valtava valikoima lasten tuotteita

Spreadshirtillä voit lapsellisen helposti painattaa t-paitoihin tai vaikka huppareihin, pikeepaitoihin ja muihin lasten tuotteisiin hauskoja ja söpöjä kuvia. Pojille tai tytöille, lyhyt- tai pitkähihaisena, puuvillaa tai polyesteriä – Spreadshirt tarjoaa kaiken mitä tuleviin lempipaitoihin tarvitaan. Pusakat, lakit ja nallekarhujen ja selkäreppujen kaltaiset asusteet täydentävät tarjonnan ja täyttävät kaikki toiveet.

Painata lastenvaatteita suuresta valikoimasta

Löydä sopiva design ja kirjoita halutessasi sopiva teksti. Valitse vain haluamasi kuva, lisää oma teksti tai lataa oma design palvelimelle – siten luot huomisen lapsuudenmuistoja. (Eivätkä nämä paidat kulahda useammassakaan pesussa ja painatuskin säilyy pitkään kirkkaana ja vahvana.) Sillä meidän mielestämme: mikään ei vedä vertoja lapsen ilolle.