Ilmainen toimitus 2 tuotteesta alkaen
Voimassa 22.11.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
GIFT2
Lunasta arvosetelisi

Painata lasten vaatteita ja sykähdytä

Lastenvaatteita
Lahjoita lapsen hymy
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Toimitusaikamme – helposti ja nopeasti määritettyinä
Standardi
Premium
Express

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Täydellisiä lahjoja, täydellisiä hetkiä

Luo unohtumattomia joululahjoja niille, jotka ovat lähinnä sydäntäsi

Luo nyt lahjoja

Itse suunniteltuja lasten vaatteita onnellisille lapsille

Muistatko vielä, kun olit lapsi ja se yksi tietty paita oli pakko saada päälle heti pesun jälkeen, koska pidit siitä niin paljon? Samantekevää, vaikka värit olivat haalenneet ja kuva kulunut pesussa melkein tunnistamattomaksi – kerran lempipaita, aina lempipaita. Nyt on sinun vuorosi antaa lapsille tämä tunne. Spreadshirtillä suunnittelet lapsellisen helposti t-paitoja, huppareita, pikeepaitoja ja paljon muuta hauskojen ja söpöjen kuvien kanssa. Löydä sopiva design tai kirjoita sopiva teksti.

Painata lastenvaatteita suuresta valikoimasta

Pojille tai tytöille, lyhyt- tai pitkähihaisena, puuvillaa tai polyesteriä – Spreadshirtin tuotevalikoima tarjoaa kaiken mitä tuleviin lempipaitoihin tarvitaan. Takit, myssyt ja asusteet kuten nallekarhut ja reput täydentävät tarjonnan, jotta kaikki toiveet täyttyvät. Valitse vain haluamasi kuva, lisää teksti tai lataa oma designisi palvelimelle – siten luot huomisen lapsuudenmuistoja. (Eivätkä nämä paidat kulahda useammassakaan pesussa painatuksen säilyessä pitkään kirkkaana ja vahvana.) Sillä meidän mielestämme mikään ei vedä vertoja lapsen ilolle.