Miehillä on yllään yksilölliset esiliinat, joissa on brodeerattu logo
Ei vähimmäismäärää tilaukselle

Me kirjailemme ideasi

Brodeeratut työvaatteet firmallesi ja sinulle

Suunnittele brodeeraus
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Sisältää grafiikkatuen
Optimoimme brodeeraustiedostosi – täysin ilmaiseksi.
Ilmainen tilauskatsaus
Tarkistamme tilaamasi printin laadun ja asemoinnin.

Suosittelemme! Upeat kirjontatuotteet

Kaikkea muuta kuin tavanomaista: Stick

Lähikuva yksilöllisestä firman logobrodeerauksesta
  • pitkäikäisin merkkaustekniikka
  • laadukas ja ylellinen
  • ihanteellinen sanojen ja logojen merkkaukseen

Stick näyttää ylelliseltä ja vakuuttaa erinomaisella kestävyydellään. Puseroissa, lippiksissä, esiliinoissa, pikeepaidoissa tai monissa muissa tuotteissa: Stickillä saadaan aikaan erityisen eloisa ja hieno ulkonäkö. Koska brodeeraus koostuu oikeista langoista, tekstisi tai logosi on yhtä pitkäikäinen kuin itse vaatekin.

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluaisin teettää itse suunnitellun brodeerauksen. Mitä kriteerejä tiedoston pitää täyttää?

Parhaassa tapauksessa brodeerausmallisi täyttää seuraavat vaatimukset:

  • vektorigrafiikka svg- tai ai-tiedostomuodossa
  • Maksimi tiedostokoko: 10 MB
  • Brodeerausmalli on luotu ilman taustaa
  • Enintään 3 väriä
  • Viivan vahvuus väh. 1,5 mm
  • Tekstin korkeus väh. 7 mm

Muuten: Optimoimme brodeeraustiedostosi täysin ilmaiseksi. Jos kaipaat lisäapua tai tukea suunnitteluun, käänny edullisen suunnittelupalvelumme puoleen

Onko brodeerauksilla minimitilausmäärä?

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä t-paitoja ja muita tuotteita – tilauksen koosta riippumatta. Siksi Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää – ei edes brodeerauksille. Jos tilaat useampia tuotteita, saat automaattisesti tukkualennusta.

Mitä toimitustapoja Spreadshirt tarjoaa brodeeratuille tuotteille?

Ennen brodeerausta pitää asiakkaan lähettämä tiedosto tarkastaa huolellisesti ja luoda niin kutsuttu punch-tiedosto. Tähän menettelyyn saattaa kulua muutama päivä, minkä vuoksi emme voi – toisin kuin digitaalipainatuksessa – taata 100-prosenttisesti, että toimitus saapuu perille nopeasti. Siksi tarjoamme brodeeraustuotteiden toimituksen vain vakiolähetyksenä.

Voiko brodeerattuja tuotteita vaihtaa tai voiko niistä valittaa?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilölliseen brodeeraustuotteeseesi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka montaa eri väriä pystytte käyttämään yhdessä brodeerausmallissa?

Spreadshirtillä valikoimassamme on 19 vakioväriä – kuinka montaa niistä voit käyttää, riippuu brodeerausmallistasi. Jos haluat teettää brodeerauksen (esimerkiksi yrityksesi logon) jonkin muun värisenä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla.

Brodeerataanko kaikki on-demand-tuotteet Euroopassa?

Kyllä, kaikki brodeeraustuotteet kirjotaan tilauksen jälkeen (on-demand) Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. On-demand-tuotannon ansiosta brodeeratut tuotteesi ovat erityisen vastuullisia.

Mitkä ovat brodeerauksen maksimimitat?

Spreadshirtillä brodeerausmallien maksimikoko on 209 x 209 mm. Maksimikoko riippuu tietenkin myös tuotetyypistä: lippikseen mahtuu vain pienempi, t-paitaan isompi brodeeraus.


Yleisesti ottaen voi sanoa, että brodeeraukset näyttävät erityisen tyylikkäiltä, kun ne kirjotaan vähän pienempinä. Voi olla, että brodeeraukseen erikoistuneet työntekijämme ottavat sinuun yhteyttä brodeerausmallisi koon vuoksi. Tavoitteena on joka tapauksessa toteuttaa brodeerauksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka kauan brodeeraus kestää vaatteissa?

Toisin kuin painatukset, brodeeraus tikataan kankaaseen oikeilla langoilla. Siksi brodeeraus on erittäin kestävä ja pitkäikäinen merkkaustapa. Kirjonta voidaan pestä korkeissakin lämpötiloissa. Lue lisää brodeerauksen eduista täällä.

Brodeerattavat työvaatteet ja muuta Spreadshirtiltä

Teetä brodeeraus collegepaitoihin

Brodeeraus on erityisen vaativa ja hienostunut painotekniikka. Tee vaikutus niin yksityis- kuin työelämässäkin brodeeratuilla huppareilla, pikeepaidoilla, esiliinoilla tai lippiksillä. Spreadshirtillä voit brodeerata esimerkiksi oman henkilökohtaisen logosi lukuisiin eri tuotteisiin. Tämä merkkaustekniikka on erityisen pitkäikäinen, koska se toteutetaan oikeilla langoilla.

Teetä brodeeraus työvaatteisiin

 Pikeepaitoja tai collegepuseroita – meiltä löydät helposti brodeeraukseen sopivat työvaatteet. Spreadshirt tarjoaa ravintolakäyttöön myös brodeerattavia esiliinoja. Eikö haluamaasi tuotetta löytynyt? Ei hätää – me autamme sinua löytämään täydellisen alustan logollesi tai tekstillesi.

Teetä logo- ja muita brodeerauksia

Onko yrityksesi tunnusmerkki oma logo? Valitse siinä tapauksessa painatusmenetelmäksi brodeeraus hienostuneen vaikutelman aikaansaamiseksi. Aivan sama tilaatko yksityis- vai bisneskäyttöön: brodeerattaville tuotteille ei ole minimitilausrajaa – annamme kuitenkin automaattisesti tukkualennusta.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa