Painata ja suunnittele itse t-paitoja

Painata t-paitoihin designeja, tekstejä tai valokuvia

Miehellä ja naisella on printti-t-paidat
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Löydä valtava valikoima t-paitoja

Suosituimmat t-paitamme

Miesten t-paita
Koot: S - 4XL
Miesten t-paita
(33437)
Lasten premium t-paita
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(3602)
Naisten t-paita
Koot: S - XXL
Naisten t-paita
(9728)
Miesten t-paita
Koot: S - 4XL
Miesten t-paita
(33437)
Lasten premium t-paita
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(3602)
Naisten t-paita
Koot: S - XXL
Naisten t-paita
(9728)

Painata t-paitoihin designeja, tekstejä tai valokuvia

T-paitapainatus netissä

Kun haluat painattaa t-paidan, Spreadshirt on juuri oikea osoite. T-paitapainatuksen ja tekstiilipainatuksen johtavana yrityksenä tarjoamme sinulle valtavan valikoiman mahdollisuuksia. Lataa omia designeja, valokuvia tai sloganeita palvelimelle tai valitse lukuisista designmalleista ja fonteista. Design-työkalun avulla suunnittelet käden käänteessä ainutlaatuisia t-paitoja. Voit päästää luovuutesi ja oman persoonallisen tyylitajusi valloilleen: Klassisesta t-paidasta pyöreällä pääntiellä vintage-tyyliin – voit valita yli 40 mallista eri värejä ja kokoja. Spreadshirt tarjoaa kaikki koot pikkulasten 98 cm:stä aina miesten 3XL- ja jopa 5XL-kokoon asti. Mitä eri kokoihin tulee: Itse suunnitellut t-paidat ovat tietenkin täydellisiä syntymäpäivä-, nimipäivä- ja muita lahjoja.

Luo itse t-paita

Vaatteilla voit näyttää aatteesi ja persoonallisuutesi. Spreadshirtin yksilöllisen tekstiilipainatuksen avulla voit tosi helposti suunnitella itse t-paitoja. Toteuta omia ideoitasi, luo designeja ja ole ylpeä itse suunnittelemastasi t-paidasta. Voit käyttää omia valokuvia ja tekstejä ja tuoda ne näyttävästi esille design-työkalumme avulla. Käytettävissäsi on lukemattomia kirjasintyyppejä ja design-malleja. Jos sinulle tulee kysyttävää: ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja grafiikkapalvelumme tukee sinua jopa suunnittelussa. Ei väliä, valitsetko edullisia vai premium-tason t-paitoja: Korkealaatuiset painomenetelmämme ”suorapainatus” ja ”flex-painatus” takaavat loistavat värit ja hyvän kestävyyden. Yhteenveto: Kun luotat tekstiilipainatuksen eksperttiin Spreadshirtiin, saat odottaa parasta mahdollista painotulosta.

Painata helposti t-paita

Luovan t-paidan painattaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Valinta on sinun: Eläinkuvista ja lentävistä lauseista nokkeliin design-malleihin, joilla voit luoda aivan uuden designin. Miehille, naisille tai lapsille: Spreadshirtiltä löydät sopivan t-paidan kaikkiin tyyleihin pyöreästä pääntiestä v-kaula-aukkoon. Tarjoamme sinulle useita tunnettuja merkkejä ja puuvillasta tehtyjä paitoja, tietenkin myös luomuna. Myös suunnittelussa sinulla on kaikki vapaudet: Eteen, taakse tai hihaan – aseta designisi, tekstisi, nimesi tai logosi haluamaasi paikkaan ja painata juuri sellainen t-paita kuin haluat. Se on helppoa kuin heinänteko: Suunnittele design-työkalulla, tilaa netistä ja saa paketti kotiisi – kaikki lyhyellä toimitusajalla. Mitä haluatkin painattaa t-paitaasi, yksi on varma: Itse suunniteltu Spreadshirtin t-paita on aina aikansa tasalla.