Painata t-paitasi tosi helposti

T-paidat
Sinun valintasi: painata t-paitoihin designeja, tekstejä tai valokuvia
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Löydä valtava valikoima t-paitoja

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki t-paidat

Näin tyytyväisiä asiakkaamme ovat

Paita oli todella laadukas ja printti on pysynyt hyvänä pesuista huolimatta. Aivan käsittämättömän hyvää palvelua!! Emilia M.
Tuotteen kangas oli miellyttävää materiaalia ja painatus tuntui mukavalta. Jutta H.
Paidan koko vastasi taulukkoa, painatus oli hyvälaatuinen. Jouni H.

Painata t-paita: Valinnan vaikeus

Kun haluat painattaa t-paidan, Spreadshirt on juuri oikea osoite. Voit päästää oman persoonallisen tyylisi valloilleen: voit valita yli 40 mallista oversize-t-paidasta pikeepaitaan ja monista eri ko’oista. Täältä löydät kaikki koot pikkulasten 98 cm:stä aina miesten 3XL- ja jopa 5XL-kokoon asti. Painatuksellekaan ei (juuri) ole rajoja. Etupuolelle, hihaan tai selkäpuolelle: sinä päätät, mitä haluat painattaa t-paitaan ja mihin kohtaan.

Spreadshirt: t-paita-painatuksen ekspertti

Vaatteet ovat valkokangas, jolle voit heijastaa persoonallisuutesi. Spreadshirtin yksilöllisen tekstiilipainatuksen avulla voit tosi helposti suunnitella itse t-paitoja. Toteuta omat ideasi tai valitse Spreadshirtin markkinapaikan tuhansista kuva-aiheista. Eläinkuvista ja lentävistä lauseista nokkeliin designpohjiin, joilla voit toteuttaa aivan uuden designin. Korkealaatuiset painomenetelmät ”suorapainatus” ja ”fleksopainatus” takaavat loistavat värit ja hyvän kestävyyden. Paikoillanne, valmiit, painata t-paita!