Painata ja suunnittele itse t-paitoja

Painata t-paitoihin printtejä, tekstejä tai valokuvia

Painata t-paitoihin printtejä, tekstejä tai valokuvia
Määritä täällä
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tutustu valtavaan valikoimaan t-paitoja

Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä t-paidan painattaminen maksaa?

Itse suunnittelemasi Spreadshirtin t-paidan hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Laskutamme jokaisesta t-paidassasi käytetystä painoalueesta kiinteän painatusmaksun. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on t-paidan kappalehinta. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Mihin kohtiin t-paitaa voidaan tehdä painatus?

Useimpiin t-paitoihimme voit teettää painatuksen etu- ja selkäpuolelle sekä kumpaankin hihaan. Painokelpoinen alue on helppo tunnistaa suunnittelutyökalussa. Laskutamme jokaisesta painoalueesta kiinteän painatusmaksun.

Voinko vaihtaa tai palauttaa personoidun t-paitani?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilölliseen t-paitaasi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteys asiakaspalvelutiimiimme.

Kauanko t-paidan painattaminen kestää?

Välttääksemme tarpeetonta jätettä painamme t-paitasi aina vasta, kun tilaus on viety päätökseen (tarvepainatus). Yleensä painettu t-paitasi on valmis postitettavaksi 24 tunnin kuluttua.

Mitä toimitustapoja Spreadshirt tarjoaa t-paidoille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä yksilöllinen t-paitasi tulee perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän päästä tilauksesta. Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen t-paitojen määrästä riippuen.

Kuinka voin personoida t-paitoja?

Yksilöllisen t-paidan suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Päätä ensin, mihin t-paitaan haluat teettää painatuksen, ja suunnittele se sitten oman makusi mukaan. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelutiimiimme, joka tukee sinua ideoidesi toteuttamisessa edulliseen hintaan.

Kuinka voin painattaa logoni t-paitaan?

Voidaksesi lisätä logon t-paitaan, sinun on ladattava kuvatiedosto palvelimelle jossain seuraavista tiedostomuodoista: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG tai AI. Tiedosto saa olla kooltaan enintään 10 MB:tä. Ladattuasi logon palvelimelle aseta se haluamaasi kohtaan, muokkaa sen kokoa tarpeen mukaan – ja logollinen t-paitasi on painovalmis.

Mikä on paras t-paita-materiaali?

Ennen kuin t-paitamme tulevat myyntiin, ne läpäisevät useita testivaiheita. Siten varmistamme, että painatus on parasta mahdollista laatua ja että itse t-paidat ovat juuri niin mukavia ja sen mallisia kuin haluat. Joidenkin t-paitojen puuvillaosuus on jopa 100 %, kun taas toisissa käytetään eri materiaaleja, minkä vuoksi ne tuntuvat erityisen pehmeiltä. Lukuisien vaihtoehtojen joukosta löydät sinäkin t-paidan, jonka malli ja tyyli sopivat täydellisesti sinulle.

Painetaanko t-paidat Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset t-paidat painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Voinko tilata saman printin eri t-paitamalleihin painettuna?

Kyllä, heti kun olet ladannut printtisi palvelimelle, voit asettaa sen mihin tahansa t-paitaan (ja tietenkin myös muihin tuotteisiin).

Saanko tukkualennusta, jos tilaan useampia t-paitoja?

Saat tilauksestasi automaattisesti tukkualennuksen, kun tilaat vähintään 6 tuotetta. Eikä väliä mistä valikoimamme tuotteista on kyse, sillä tukkualennus pätee myös eri tuotteita sisältäviin ostoskoreihin.

Voinko painattaa vain yhden ainoan t-paidan?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan t-paidan tai 1000 paitaa. Ja voit suunnitella jokaisen t-paidan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Painata t-paitoihin printtejä, tekstejä tai valokuvia

T-paitapainatus netissä

Kun haluat painattaa t-paidan, Spreadshirt on juuri oikea osoite. T-paitapainatuksen ja tekstiilipainatuksen johtavana yrityksenä tarjoamme sinulle valtavan laajan valikoiman mahdollisuuksia. Lataa omia printtejä, valokuvia tai lausahduksia palvelimelle tai valitse lukuisista printtimalleista ja fonteista. Suunnittelutyökalun avulla luot käden käänteessä ainutlaatuisia t-paitoja. Voit päästää luovuutesi ja oman persoonallisen trenditajusi valloilleen: Klassisesta t-paidasta pyöreällä pääntiellä vintage-tyyliin – voit valita mitä erilaisimpia värejä ja kokoja yli 40 mallista. Spreadshirt tarjoaa kaikki koot pikkulasten 98 cm:stä aina miesten 3XL- ja jopa 5XL-kokoon asti. Mitä eri kokoihin tulee: Itse suunnitellut t-paidat ovat tietenkin oivallisia syntymäpäivä-, nimipäivä- ja muita lahjoja.

Suunnittele itse t-paita

Vaatteet ovat valkokangas, jolle voit heijastaa persoonallisuutesi. Spreadshirtin yksilöllisen tekstiilipainatuksen avulla voit painattaa t-paitoja tai collegepuseroita helposti: Toteuta omia ideoitasi, luo printtejä ja ole ylpeä itse suunnittelemastasi t-paidasta! Voit käyttää omia valokuvia, grafiikoita ja tekstejä ja tuoda ne näyttävästi esille suunnittelutyökalumme avulla ihan helposti ja nopeasti. Saat käyttöösi lukemattomia kirjasintyyppejä, kuvia ja printtimalleja. Jos sinulle tulee kysyttävää: ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja grafiikkapalvelumme tukee sinua jopa suunnittelussa. Ei väliä, valitsetko edullisia vai premium-tason t-paitoja: Korkealaatuiset painomenetelmämme suorapainatus ja flex-painatus takaavat loistavat värit ja hyvän kestävyyden. Yhteenveto: Kun luotat tekstiilipainatuksen eksperttiin Spreadshirtiin, saat parhaan mahdollisen painotuloksen.

Painata t-paita helposti

Luovan t-paidan painattaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Valinta on sinun: Eläinkuvia, lentäviä lauseita hienoilla fonteilla tai nokkelia printtimalleja, joilla voit luoda kokonaan uuden printin. Miehille, naisille tai lapsille: Spreadshirtiltä löydät sopivan t-paidan kaikkiin tyyleihin pyöreästä pääntiestä V-kaula-aukkoon. Tarjoamme sinulle valikoiman tunnettuja merkkejä ja puuvillapaitoja, tietenkin myös luomuna. Myös suunnittelussa sinulla on vapaat kädet: Eteen, taakse tai hihaan – aseta printti, teksti, valokuva, nimi tai logo haluamaasi paikkaan ja painata juuri sellainen t-paita kuin haluat. Helppoa kuin mikä: Suunnittele printtityökalulla, tilaa netistä ja saa paketti kotiisi – kaikki lyhyellä toimitusajalla. Mitä haluatkin painattaa t-paitaasi, yksi on varma: itse suunniteltu Spreadshirtin t-paita on aina aikansa tasalla.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa