Painata ja suunnittele itse t-paitoja

Painata t-paitoihin designeja, tekstejä tai valokuvia

Miehellä ja naisella on printti-t-paidat
Määritä täällä
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Löydä valtava valikoima t-paitoja

Suosituimmat t-paitamme

Miesten t-paita
Koot: S - 4XL
Miesten t-paita
(44540)
Lasten premium t-paita
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(4605)
Naisten t-paita
Koot: S - XXL
Naisten t-paita
(12810)
Miesten t-paita
Koot: S - 4XL
Miesten t-paita
(44540)
Lasten premium t-paita
Koot: 98/104 (2 vuotiaille) - 134/140 (8 vuotiaille)
Lasten premium t-paita
(4605)
Naisten t-paita
Koot: S - XXL
Naisten t-paita
(12810)

Painata t-paitoihin designeja, tekstejä tai valokuvia

T-paitapainatus netissä

Kun haluat painattaa t-paidan, Spreadshirt on juuri oikea osoite. T-paitapainatuksen ja tekstiilipainatuksen johtavana yrityksenä tarjoamme sinulle valtavan valikoiman mahdollisuuksia. Lataa omia designeja, valokuvia tai sloganeita palvelimelle tai valitse lukuisista designmalleista ja fonteista. Design-työkalun avulla suunnittelet käden käänteessä ainutlaatuisia t-paitoja. Voit päästää luovuutesi ja oman persoonallisen tyylitajusi valloilleen: Klassisesta t-paidasta pyöreällä pääntiellä vintage-tyyliin – voit valita yli 40 mallista eri värejä ja kokoja. Spreadshirt tarjoaa kaikki koot pikkulasten 98 cm:stä aina miesten 3XL- ja jopa 5XL-kokoon asti. Mitä eri kokoihin tulee: Itse suunnitellut t-paidat ovat tietenkin täydellisiä syntymäpäivä-, nimipäivä- ja muita lahjoja.

Luo itse t-paita

Vaatteilla voit näyttää aatteesi ja persoonallisuutesi. Spreadshirtin yksilöllisen tekstiilipainatuksen avulla voit tosi helposti suunnitella itse t-paitoja. Toteuta omia ideoitasi, luo designeja ja ole ylpeä itse suunnittelemastasi t-paidasta. Voit käyttää omia valokuvia ja tekstejä ja tuoda ne näyttävästi esille design-työkalumme avulla. Käytettävissäsi on lukemattomia kirjasintyyppejä ja design-malleja. Jos sinulle tulee kysyttävää: ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja grafiikkapalvelumme tukee sinua jopa suunnittelussa. Ei väliä, valitsetko edullisia vai premium-tason t-paitoja: Korkealaatuiset painomenetelmämme ”suorapainatus” ja ”flex-painatus” takaavat loistavat värit ja hyvän kestävyyden. Yhteenveto: Kun luotat tekstiilipainatuksen eksperttiin Spreadshirtiin, saat odottaa parasta mahdollista painotulosta.

Painata helposti t-paita

Luovan t-paidan painattaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Valinta on sinun: Eläinkuvista ja lentävistä lauseista nokkeliin design-malleihin, joilla voit luoda aivan uuden designin. Miehille, naisille tai lapsille: Spreadshirtiltä löydät sopivan t-paidan kaikkiin tyyleihin pyöreästä pääntiestä v-kaula-aukkoon. Tarjoamme sinulle useita tunnettuja merkkejä ja puuvillasta tehtyjä paitoja, tietenkin myös luomuna. Myös suunnittelussa sinulla on kaikki vapaudet: Eteen, taakse tai hihaan – aseta designisi, tekstisi, nimesi tai logosi haluamaasi paikkaan ja painata juuri sellainen t-paita kuin haluat. Se on helppoa kuin heinänteko: Suunnittele design-työkalulla, tilaa netistä ja saa paketti kotiisi – kaikki lyhyellä toimitusajalla. Mitä haluatkin painattaa t-paitaasi, yksi on varma: Itse suunniteltu Spreadshirtin t-paita on aina aikansa tasalla.