Painata pitkähihainen ja tunne olosi kotoisaksi

Painata pitkähihainen

Langarmshirts bedrucken mit Designs, Text oder Fotos
Määritä täällä
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.
Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

Painata pitkähihainen

Suunnittele itse pitkähihainen paita

Monissa osissa maailmaa siirtymäkausi kylmän ja lämpimän vuodenajan välillä saattaa kestää kuukausia. Mitä tehdä, kun t-paita on liian kylmä ja collegepaita liian kuuma? Ratkaisu on tässä: pitkähihainen paita. Valitsetpa vartaloa myötäilevän tai väljän mallin, pitkähihainen paita on oikea valinta, kun lyhythihainen ja huppari eivät käy. Pitkähihaisessa kun yhdistyvät t-paidan kevyt materiaali ja puseron pituus. Ja mikä parasta: Jos ilma sittenkin lämpenee, pitkähihaisen paidan hihat on helppo kääriä ylös.

Pitkähihaisia paitoja erikokoisina ja -mallisina

Niin naiset kuin miehetkin nauttivat siitä, kun talven viileys taipuu kevääseen ja vaatekaapista voi pikkuhiljaa kaivaa pitkähihaiset lempparipaidat käyttöön. Mistä tiedät, että meiltä löytyy paita juuri sinuun makuusi? Spreadshirtiltä löytyy kokonainen valikoima erilaisia pitkähihaisia paitoja miehille ja naisille. Paitoja on niin V-pääntiellä, nappikauluksella kuin klassisella pyöreällä pääntielläkin – pitkähihaisessa paidassa voit nauttia kevätilloista ja syyskävelyistä.

Pitkähihaisia paitoja persoonallisilla printeillä

Itse suunniteltu painatus pitkähihaisessa kääntää katseet. Valitse sopiva grafiikka, kirjoita osuva teksti tai lataa oma printti palvelimelle. Mitä sitten haluatkin painattaa pitkähihaiseen paitaan tai muuhun tuotteeseen, esim. tavalliseen t-paitaan – Spreadshirtiltä löydät siihen helpon työkalun. Luo printti vaivattomasti suunnittelutyökalussa, tilaa mutkattomasti ja turvallisesti, ja pian sinulla on käsissäsi persoonallinen pitkähihainen puuvillapaita. Hyvä olo voi alkaa!

Tarvitsetko apua?
Soita meille: 0080080050606
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa