Lahjoja vauvalle

Yksilöityjä lahjoja vastasyntyneelle

Luo aivan erityisiä lahjoja vauvalle

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Painata lahjoja vauvalle designmalliemme avulla

Valmista käden käänteessä: Valitse, mukauta, valmis

Lisää designeja

Tarvitsetko apua design-ideasi toteutukseen?

Grafiikkapalvelumme toteuttaa visiosi

Lisätietoja

Luo aivan erityisiä lahjoja vauvalle

Luo helposti aivan erityisiä lahjoja vauvalle

Kun uusi pieni vauva saapuu maailmaan, ilo on suuri. Niinpä syntymän kunniaksi annettavan lahjan tulisikin olla jotain aivan erityistä. Yksilöidyllä lahjalla tervehdit uutta tulokasta aivan henkilökohtaisesti. Upeita ovat lahjat, joille löytyy aina käyttöä ja joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä – kuten esimerkiksi vauvan bodyt, ruokalaput tai suloiset vauvanmyssyt. Aivan erityinen huomaavaisuuden ele on antaa vastasyntyneelle yksilöllisesti luotu lahja, jossa nimi tai syntymäpäivämäärä on yhdistetty suloiseen vauva-aiheiseen designiin. Spreadshirtiltä löydät suuren valikoiman lahjaideoita vastasyntyneelle itse luotavaksi.

Lahjoja vanhemmille ja vauvalle kastetilaisuuteen

Myös tuoreita vanhempia saa onnitella. Varmasti myös tuore äiti ja ylpeä isä iloitsevat pienestä huomaavaisuudesta uuden elämänjakson alun juhlistamiseksi. Vitsikäs lahjaidea syntymän kunniaksi ovat vauvan ja äidin tai vauvan ja isän toisiaan täydentävät asut – esimerkiksi isän T-paidassa tekstitys ”Tuore isä” ja vauvan bodyssa vuorostaan ”Uusi tulokas” . Ja jos jo pian syntymän jälkeen vietetään kastejuhlaa, voit painattaa Spreadshirtillä itse luomiasi upeita kastelahjoja. Sellaiseen tilaisuuteen yksilöidyt, nimellä varustetut vaatekappaleet ovat hieno lahjaidea.

Luo lahjoja syntymää edeltäviin vauvakutsuihin.

Jo ennen lapsen syntymää monet tulevat vanhemmat järjestävät Baby Shower -juhlia eli vauvakutsuja, ja juhlivat siten jo etukäteen ystävien ja perheen kesken pian käsillä olevaa vauvan saapumista maailmaan. Pian syntyvälle vauvalle annetaan tietysti myös yllätyslahjoja. Jos jo tiedät, kumpaa sukupuolta tuleva vauva on, voit sitä silmällä pitäen itse luoda vauvalle omia, persoonallisia lahjoja, jotka sopivat väreiltään ja designiltaan uudelle tulokkaalle. Meidän vauvanbodyjamme, kaulalappujamme ja vauvanmyssyjämme on saatavissa niin perinteisen vaaleanpunaisen ja sinisen sävyisinä kuin myös neutraalin vihreänä tai valkoisena.