Painata yksilöllinen sateenvarjo

 Sateenvarjo\n
Stailikkaasti sateella: Suunnittele itse sateenvarjo tekstillä tai grafiikoilla
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tuotteen yksityiskohdat

Sateenvarjo (pieni)

Sateenvarjo on jo pelastanut päivän jos toisenkin: puku pysyi kuivana tärkeässä konferenssissa, ja niin myös suklaarasia ensimmäisillä treffeillä. Lisäksi tämä yksilö on huippukäytännöllinen: taitettuna sen kokonaispituus on noin 24 cm, mikä tekee siitä sekä elegantin että kätevän. Se sopii kaikkiin laukkuihin ja on sateen alkaessa kädenulottuvilla. Mukana suojus. 100% polyesteria.

Painata varjoja sadetta ja tuulta vastaan

Perinteinen tai kokoontaitettava varjo vai saman tien yksi kumpaakin? Sateenvarjon painatuksessa voit valita kahdesta klassisesta mallista. Jos kaipaat kätevää yhden hengen sateenvarjoa, jonka voi ottaa laukussa aina mukaan, käsin avattava pieni sateenvarjomme on juuri se oikea. Jos etsit isompaa varjoa, jonka alla on tilaa myös kullallesi, silloin iso automaattivarjomme on paras valinta. Siinä on elastiset lasikuituruoteet ja luja kahva.

Suunnittele itse sateenvarjo - Spreadshirtillä

Painettu sateenvarjo on klassinen firman mainoslahja ja hieno lahjaidea ystäville tai sukulaisille. Samalla se on myös kutsu yhteiselle retkelle: Kun mottona on: ”Huonoa säätä ei olekaan, pitää vain olla kunnon varusteet”, eivät sadepilvetkään estä yhteistä kävelyretkeä tai ylipäätään ulkoilua. Yksilöllisesti painatettu sateenvarjo takaa myös sen, ettei kukaan erehdy ottamaan varjoasi saman värin takia. Paikoillanne, varjoja painattamaan, hep!

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa