Vastuullisia vaatteita

Löydä itse suunniteltavaa vastuullista muotia

Suunnittele nyt
Määritä täällätoimitusaika ja postikulut
Painettu tilauksesta Euroopassa
Tuotamme vain ne tuotteet, jotka sinä tilaat tai suunnittelet itse – yksittäiskappaleesta suurtilaukseen. Täysin ilman ylituotantoa.
Vaihtoprosentti alle 2 %
Alle 2 prosentin palautusprosenttimme on alan paras. Lahjoitamme tai kierrätämme kaikki meille palautetut tuotteet.
Vihreää sähköä (ei vain) vihreille tuotteille
EU:n alueella ja Leipzigin pääkonttorissamme sijaitsevien palvelintemme sähköntarve on katettu vuodesta 2020 asti kokonaan ekosähköllä.

Rakastamme luomua – kaikissa kategorioissa

Tutustu vastuullisiin brändeihimme

Vihreitä, vihreämpiä, vihreimpiä printti-ideoita

Naisten premium luomu-t-paita
Miesten premium luomu-t-paita
Miesten luomu-t-paita
Miesten luomu-t-paita
Miesten luomu-t-paita
Miesten luomu-t-paita
Miesten luomu-t-paita
Naisten premium luomu-t-paita

UKK – usein kysyttyä

Pakkaatteko personoidut vaatteeni muovittomasti?

Kyllä, vuoden 2022 tammikuusta asti olemme lähettäneet suuria tilauksia (n. 5 tuotteesta alkaen) paperipakkauksissa. Ponnistelemme kovasti voidaksemme tarjota muovittoman vaihtoehdon pienemmillekin tilauksille vuoden loppuun mennessä. Lisää vastuullisuudesta ja visiostamme voit lukea täältä.

Mistä tunnistan, mitkä tuotteet on valmistettu vastuullisista materiaaleista?

Käytä siihen tuotesivujen suodatustoimintoa. Kun klikkaat Luomutuotteet-painiketta, näet kaikki valikoimamme vastuulliset tuotteet.

Kuinka vastuullista on muste, jolla teette painatukset vaatteisiini?

Digitaalisessa suoratulostuksessa, joka on vakiopainomenetelmämme, käytämme vastuullisia musteita, vegaanisia väripigmenttejä sekä vettä ja energiaa säästävää painoprosessia.

Kuinka paljon erilaisia tuotteita Spreadshirtin vastuullisessa valikoimassa on?

Luomutuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Vuoden 2022 loppuun mennessä haluamme tarjota vastuullisia vaihtoehtoja lähes jokaiselle tuotteelle.

Painetaanko kaikki tuotteet tarvepainatuksena Euroopassa?

Kyllä, kaikki tuotteet painetaan ja brodeerataan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. Print on demand tarkoittaa, että teemme painatukset ja brodeeraukset tilauksesta. Siksi tuotteemme ovat erityisen vastuullisia.

Mitä palautetuille tuotteille tapahtuu?

Palautusprosenttimme on onneksi alan matalin: alle 2 prosenttia. Lahjoitamme tai kierrätämme kaikki tuotteet, jotka meille palautetaan. Lue lisää hyväntekeväisyydestä ja kierrätyksestä täällä.

Millä toimenpiteillä edistätte vastuullisuutta vaatteideni valmistuksessa?

Vuodesta 2019 asti tilaustenkäsittelyssämme ei ole enää käytetty paperia – vuosittainen säästö vastaa 767 puuta. Lisäksi sijoitamme säännöllisesti ajanmukaiseen, ympäristöystävälliseen teknologiaan ja tuotteisiin. Viimeksi hankimme 10 milj. eurolla ajanmukaisia Kornit Atlas -tulostimia. Seuraava iso askel on siirtyminen muovittomiin pakkauksiin kaikissa tilauksissa.

Fair fashion persoonallisesti

Haluatko näyttää esimerkkiä ja pukeutua kantaa ottaviin fair fashion -printtipaitoihin? Saavatko vihreät designit sähkömoottorisi surraamaan? Etkö koskaan sano ei ekologisuudelle? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa. Tutustu upeisiin ekologisesti valmistettuihin tuotteisiin ja suunnittele mukit, hupparit, kassit, t-paidat ja muut oman makusi mukaan. Vihreät tuotteesi painetaan vegaanisilla ja vettä säästävillä väreillä (ja paljolla rakkaudella).

Tutustu nyt vastuullisiin brändeihin

Löydät valikoimastamme eri merkkivalmistajien reilusti tuotettua muotia. Myös Spreadshirtillä on oma vihreä tuotantolinja premium-mallistossa! Uudella luomupuuvillaisella t-paidallasi ja sen personoidulla printillä tai vastuullisesti tuotetulla juomapullolla, johon on painettu nimesi, todistat, kuinka tyylikästä ja yksilöllistä kestävä muoti voi olla.

Ekologista vai ekologista? Valinta on sinun

Valinnanvaraa on myös reilun muodin tuotteissa: Poimi omasi monista erilaisista t-paidoista itsellesi tai lahjaksi. Löydä ekologiset ruokalaput ja bodyt pikkuvekaroille. Ja voit pukea itsellesikin luomua päästä varpaisiin – valitsemalla ekologisesti tuotetut collegehousut, lippikset, laukut jne. Vieläpä täysin yksilöllisillä printeillä!

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa