Itse suunniteltuja puhelinkoteloita työpöydällä

Suunnittele itse kännykänkuoret tosi helposti

Suunnittele älypuhelimen suojakuori valmiilla tai itse luomallasi designilla

Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi
Tekstiilipainatus suurtilaukset banneri

Vähintään
100 kappaleen tilauksiin

Suurtilaukset

Henkilökohtainen neuvonta, enemmän tuotteita ja painomenetelmiä

Pyydä tarjous

Suunnittele älypuhelimen suojakuori valmiilla tai itse luomallasi designilla

Yksilöllistetyt puhelimen suojakuoret

Haluatko itse kustomoida Samsung- tai iPhone-suojakuoria? Spreadshirtillä se sujuu: Täältä löydät elastiset ja kovat suojakuoret uusimmille malleille, esim. Samsung Galaxy S7- tai iPhone 8 -suojakuoret upouuteen älypuhelimeesi. Puhelimen suojakuorten kustomointi on helppoa: Designtyökalussamme voit painattaa älypuhelimen suojakuoriin grafiikoita, valokuvia tai tekstejä ja muokata ne siten oman makusi mukaisiksi.

Painata lempidesignisi puhelinkoteloon

Spreadshirtin markkinapaikalla voit valita lukemattomista sydän-, kruunu- ja muista designeista tai jalkapallon ja muiden lajien tiimilogoista – jollet löydä haluamaasi sieltä, voit ladata oman designisi aivan helposti palvelimelle ja painattaa sen puhelinkuoreesi. Muuten: Kaikki älypuhelinkuoret painetaan Spreadshirtillä käsityönä. Puhelimestasi tulee siis todellinen unikaatti.

Ole ainutlaatuinen: Kustomoi itse älypuhelimen suojakuori

Älypuhelimesi sovellukset ja asetukset ovat muokattavissa täysin yksilöllisesti – Siksi myös omien suojakuorten suunnittelu vaatii aimo annoksen persoonallisuutta! Kännykänkuorien painatus on Spreadshirtin kuninkuuslajeja: Tarvepainatuksen ammattilainen huolehtii sekä tuotteiden että painomenetelmien erinomaisesta laadusta, jotta älypuhelimesi suojakuoresta on sinulle kauan iloa.