Yksilöllinen monikäyttöhuivi

Suunnittele oma monikäyttöhuivi

Yksilöllisiä bandana-huiveja käyttävä pari ulkona liikkumassa
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tuotteen yksityiskohdat

Monikäyttöhuivi

Meidän MacGyver: Monikäyttöhuivi tarjoaa 12 eri käyttötapaa ja suojaa sinua siten aina juuri oikeasta kohdasta: kevyenä kaulahuivina, kasvosuojuksena suun ja nenän edessä tai päähineenä.
  • Voidaan käyttää 12 eri tavalla
  • Mitat: n. 25 x 50 cm
  • Käsinpesua suositellaan. Ei saa silittää
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
Huomaa: Spreadshirt on päivittänyt tämän tuotteen tuotemerkinnät. Vanhan varaston loppuunmyynnin aikana tilauksesi saattaa väliaikaisesti sisältää tuotteita sekä vanhasta että uudesta tuotantoerästä.
Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

Suunnittele oma monikäyttöhuivi

Näin käytät monikäyttöhuivia

Tiedätkö, mikä tekee monikäyttöhuivista niin erityisen? Se, että ei ole vain yhtä tapaa käyttää sitä! Voit pukea sen 12 eri tavalla: erilaisina hiuspannan tai päähineen muunnelmina, ranteelle kietaistuna tai suojana suun ja nenän edessä. Siitä tämän nerokkaan huivin nimikin juontaa. Spreadshirtiltä löydät huivin neljässä eri värissä, ja voit jopa suunnitella siihen oman painatuksen! Kasvojen edessä käytettynä se voi suojata sinua ja muita pisaratartunnoilta.

Näin nerokas on putkihuivi

Kuinka on mahdollista, että huivia voi käyttää niin monella eri tavalla ilman nauhoja tai solkia? Monikäyttöhuivi on tuubi- eli putkihuivi. Siinä ei ole alkua eikä loppua ja sen voi vetää pään yli kuin t-paidan. Putkihuivi kehitettiin alun perin suojaamaan urheilijoita ja moottoripyöräilijöitä kylmää vastaan. Siksi se on myös erinomainen kypärämyssy. Voit koristella oman huivisi mahtavilla printtikuvilla tai teksteillä. Näin teet kätevästä huivista tyylikkään asusteen jokapäiväiseen käyttöön.

Näin suunnittelet oman kaulahuivin

Oletko jo päättänyt hankkia monikäyttöhuivin, mutta et tiedä vielä miltä sen pitäisi näyttää? Mieti, millainen huivi näyttäisi kaulahuivina parhaalta. Voit valita siihen käytännössä minkä tahansa printin – kukkia ja symboleita, lentäviä lauseita ja kuvioita. Tietenkin voit suunnitella monikäyttöhuivin myös niin, että se näyttää erityisen hyvältä merirosvo- tai motoristityyliin suun eteen vedettynä. Työmatkalla tai kauppareissulla se vetää katseet puoleensa ja suojaa sinua ja kanssaihmisiä.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa