Kaksi naista peittää kasvonsa itse suunnitelluilla tyynynpäällisillä

Painata ensiluokkaisia tyynyjä

Suunnittele itse tyynyjä: Näin koet aivan uuden mukavuudentunteen

Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Suunnittele itse tyynyjä: Näin koet aivan uuden mukavuudentunteen

Painata tyynynpäällinen: erityinen lahjaidea

Omaperäisenä lahjaideana voit nyt painattaa myös tyynyjä. Mahdollisuuksia on rajattomasti: Tupaantuliaislahjana valokuvatyyny tuo väriä uuteen asuntoon. Halityynynä, johon on painettu rakkaan kuva, se lyhentää yksinäisiä tunteja. Sohvaperunoille saattaa tyynyyn painettu motivoiva viesti antaa jopa virikkeen liikkua enemmän.

Painata helposti tyynynpäällisiä

Printtityynynpäällinen on ihan kaikkiin tilaisuuksiin sopiva lahja! Joko koristeellisella kuva-aiheella tai henkilökohtaisella viestillä. Painatuksena joko valokuva tai muu kaunis kuva: Mikä ideasi sitten onkaan, erikokoisista tyynynpäällisistämme löytyy sille taatusti paikka. Painovärien korkea laatu takaa myös, että tuotteistamme on iloa pitkäksi aikaa. Näin painatat tyynynpäällisen!

Suunnittele itse tyynyjä Spreadshirtillä

Pehmeääkin pehmoisempi! Anna tyynynpäällisesi suurelle painopinnalle persoonallinen säväys ja kasvata hyvänolontunnetta. Klassikkomme on kooltaan 44 x 44 cm ja siihen sopii 45 x 45 cm:n sisätyyny. Tyynynpäällisissä on vetoketju, mikä tekee niistä erityisen käteviä. Sisätyynyn vaihto ja tyynynpäällisen pesu käy nopsaan.