Miehellä ja naisella on painetut kalastajanhatut

Painata kalastajanhattu

Personoitu kalastajanhattu

Suunnittele itse
Määritä täällätoimitusaika ja postikulut
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Painetaanko kaikki kalastajanhatut tarvepainatuksena Euroopassa?

Kyllä, kaikki kalastajanhatut painetaan tilauksen jälkeen (on-demand) Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. Tarvepainatuksen ansiosta yksilöllinen kalastajanhattusi on erityisen vastuullinen.


Mitä toimitusvaihtoehtoja on itse suunnitelluille kalastajanhatuille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä tilattu personoitu kalastajanhattusi tulee perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän kuluttua. Toimitusaika saattaa vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen.

Katso täältä ajantasaiset toimitusajat ja postikulut.


Mihin kohtiin kalastajanhattua on mahdollista tehdä painatus?

Kalastajanhattuusi voidaan tehdä painatus sekä etu- että takapuolelle.

Mistä materiaalista yksilöitävät kalastajanhatut on valmistettu?

Kalastajanhattumme materiaali on 100 % puuvillaa. Maksimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi satiininen hikinauha on vuoritettu.


Voinko vaihtaa tai palauttaa personoidun kalastajanhattuni?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen personoituun kalastajanhattuusi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.


Onko personoiduille kalastajanhatuille vähimmäistilausmäärää ja saanko tukkualennusta, jos tilaan useampia tuotteita?

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä kalastajanhattuja ja muita tuotteita – tilauksen koosta riippumatta. Siksi Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Jos tilaat useampia tuotteita, saat automaattisesti tukkualennusta.


Miten voin suunnitella yksilöllisiä kalastajanhattuja?

Yksilöllisten kalastajanhattujen suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelutiimiimme, joka tukee sinua ideoidesi toteuttamisessa edulliseen hintaan.


Miten pesen personoidun kalastajanhattuni?

Suosittelemme, että peset kalastajanhattusi ainoastaan käsin.

Huomioithan myös pesuohjeemme painetuille ja brodeeratuille tekstiileille.


Hyvä, parempi, hattu: itse suunnittelemasi asuste

Kalastajanhatut ovat enemmän kuin vain käteviä! Ne suojaavat auringolta ja ovat taas kaikkien käytössä 90- ja 2000-luvun alun palattua muotiin. Spreadshirtillä voit nyt suunnitella ihan oman bucket-hatun. Valitse tuhansista printeistä, lisää yksilöllinen teksti tai lataa haluamasi valokuva, logo tai itse suunniteltu printti palvelimellemme. Mahdollisuuksia on rajattomasti! Personoitu lierihattu kruunaa minkä tahansa asukokonaisuutesi kuuluipa päähine mukaan perinteiselle kalareissulle tai piknikille tai osaksi street-tyylistä pukeutumistasi.


Hattu naisille ja miehille

Valikoimamme kalastajanhattu ei ole tarkoitettu vain miehille tai naisille. Kuka tahansa voi käyttää hattua ja tehdä asukokonaisuudestaan vielä jännemmän! Suunnittele oma hellehattusi ja käytä sitä aina kun siltä tuntuu: kesällä auringonsuojana ja syksyllä tai keväällä coolina asusteena, iltamenoihin tai kauppareissulle. Tämän hatun ansiosta bad hair days ja vaivalloinen kampauksen vääntäminen kuuluvat menneisyyteen. Ei muuta kuin hattu päähän ja valmista tuli! Aloita saman tien ja löydä oma uusi lempihattusi.


Bucket hat – tulevaisuuden lakki

Milloin vanhat trendit tulevat takaisin muotiin? Silloin, kun ne näyttävät coolilta! Kalastajanhattu on säväyttävä valinta – varsinkin, kun se on personoitu omalla printillä. ”Bucket hat” on kuulunut suosikkiasusteisiin jo 1960-luvulta asti. Viimeistään vuosituhannen vaihteen pop-ikonien tehtyä tästä lierihatusta salonkikelpoisen on selvää: Alun perin tuntikaupalla veden äärellä kyyköttäville kalastajille tarkoitettu päähine ei unohdukaan ihan äkkiä. Päinvastoin: kalastajanhattu on huippumuodikas! Suunnittele nyt oma aivan persoonallinen kalastajanhattusi.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: 0080080050606
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa