Hiirimattojen painattaminen

Hiirimattoja
Painata yksilöllisiä hiirimattoja käyttäen grafiikoita, valokuvia tai tekstejä
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tuotteen yksityiskohdat

Hiirimatto (vaakamalli)

Joka hiiri tarvitsee oman paikkansa. Anna hiirelle koti tällä hiirimatolla, joka lisää ohjaustarkkuuta ja helpottaa klikkaamista samalla kun se suojaa kirjoituspöytäsi pintaa.
  • Hienojakoinen, valkoinen pinta yksityiskohtaisille grafiikoille
  • Liukumaton, musta alapinta vaahtomuovista
  • Mitat: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Joustava, pitkäikäinen materiaali: 90 % kumia, 10 % polyesteriä.

Painata hiirimatto ja suunnittele yksilöllinen työpiste

Nykyaikaista toimistotyöpaikkaa ei voi kuvitellakaan ilman hiirimattoja. Ne antavat pöydän tärkeimmälle työkalulle oman paikan, suojaavat pöydän pintaa ja helpottavat liukumattoman alapintansa ansiosta hiiren tarkkaa liikuttelua ja klikkaamista. Sinä päätät, mitä haluat painattaa yksilölliseen hiirimattoosi: sekä pysty- että vaakasuuntainen painatus on mahdollista. Valitse vain lempidesignisi, henkilökohtainen teksti tai valokuva. Painolaatu on aina vakuuttava ja erottuu edukseen loistavilla väreillään.

Täysin henkilökohtaisesti: luo valokuvallinen hiirimatto

Mitä valokuvaan tulee: Yksilöllinen hiirimatto toimii mitä parhaiten myös todella henkilökohtaisena valokuvalahjana. Spreadshirtillä voit suunnitella oman hiirimattosi aivan yksinkertaisesti verkossa. Hiirimaton suorakulmainen muoto ja pohjaväriltään valkoinen painatuspinta tarjoavat riittävästi tilaa parhaille valokuvillesi ja erinomaiset edellytykset yksityiskohtaiselle, veitsenterävälle painotulokselle. Valokuvallinen hiirimatto on oiva lahja ja kaunis muisto, joka antaa työpisteellesi henkilökohtaisen säväyksen.