Pysy hyvässä kunnossa: Painata urheiluasuja

Suunnittele pelipaita itse ja pane tuulemaan

T-paidat urheiluryhmille
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Painata pelipaita – pokkaa palkintoja

Ilman pelipaitoja joukkueesi olisi vain villisti juoksenteleva sekalainen sakki. Vasta yhtenäinen joukkueasu herättää joukkuehengen ja luo yhteenkuuluvuudentunteen, jota ilman voittoa on turha tavoitellakaan. Tekniset paidat, urheiluhousut, collegepaidat tai juoksuhousut – yhtenäiset värit ja logot mahdollistavat tunnistettavuuden, samaistumisen ja nopean tilanteenhahmotuksen kentällä.

Yksilöllistetyt pelipaidat faneille ja urheilijoille

Pelikentän ulkopuolella fanit ja ystävät voivat osoittaa sympatiansa urheilijoita kohtaan oikeanlaisilla peli- ja collegepaidoilla. Ennen pelin alkua tai pelin jälkeen baarissa – pelipaidat ja colleget luovat yhteenkuuluvuuden tunteen. Kun käytät Spreadshirtin painamia urheiluasuja, ei voittokulkuasi estä mikään!

Urheilu-t-paidat – Niistä on voitot tehty

Turha sitä on kieltää: Kovakuntoisinkin jalkapallotähti on hiestä läpimärkä kamppailtuaan pallosta puolen tunnin ajan. Onneksi Spreadshirtillä on hengittäviä urheiluasuja ja pelipaitoja, fleecevaatteita ja erityisesti kestävyysurheilua varten suunniteltuja juoksupaitoja. Houkutteleviin paljousalennuksiin yhdistettynä tämä valikoima tekee Spreadshirtistä parhaan osoitteen painettujen pelipaitojen, urheilukassien, suurtilausten ja joukkueasujen hankintaan.