Pysy hyvässä kunnossa: Painata urheiluasuja

Suunnittele pelipaita itse ja pane tuulemaan

T-paidat urheiluryhmille
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko urheiluvaatteilla minimitilausmäärä?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata meiltä vaikka vain yhden ainoan urheilutuotteen ja suunnitella sen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Voinko vaihtaa tai palauttaa painettuja urheiluvaatteita?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilöllisiin urheiluvaatteisiisi, voit lähettää tuotteet takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saako personoiduista urheiluvaatteista tukkualennusta?

Kyllä! Spreadshirtillä saat tukkualennuksen useimmista tuotteista – jo kuudesta tuotteesta alkaen ja riippumatta tilauksesi arvosta. Eikä ole väliä, tilaatko monta kappaletta samaa tuotetta tai eri urheilutuotteita. Näet tukkualennuksesi heti ostoskorissa tai voit laskea sen tukisivuillamme.

Kuinka lämpimässä vedessä urheiluvaatteet voi pestä?

Lämpötila, jossa voit pestä urheiluvaatteesi, riippuu niiden painatusmenetelmästä. Digi-, polyesteri- ja flex-painatuksemme voidaan pestä 30 °C:ssa ja silkkipainatuksemme 40 °C:ssa. Huomioithan myös antamamme pesuohjeet painetuille tekstiileille.

Minkä kokoisia urheiluvaatteita on valikoimassanne?

Kovassa kunnossa kaikissa ko’oissa: Spreadshirtiltä löydät personoitavia urheilutuotteita XS-koosta 5XL-kokoon.

Onko painettujen urheiluvaatteiden materiaali kosteutta hylkivää?

Urheiluvaatteidesi kosteutta hylkivät ominaisuudet riippuvat niiden materiaalikoostumuksesta. Erityisesti jotkin t-paitamme ja toppimme, jotka ovat 100 % polyesteriä, ovat hengittäviä ja kuivuvat nopeasti. Tunnistat ne tuotekuvauksessa käytetyistä sanoista ”tekninen” tai ”hengittävä”.

Miten voin painattaa seuran logon urheiluvaatteeseen?

Spreadshirtin urheiluvaatteet on todella helppo personoida: Aloita valitsemalla tuote ja suunnittele se sitten omien toiveidesi mukaan. Klikkaamalla Lataa palvelimelle lisäät tuotteeseen seurasi logon tai printin. Jos tarvitset apua logosi taustaelementtien poistamiseen tai painatusominaisuuksien optimointiin, voit kääntyä printtipalvelumme puoleen. Autamme sinua edullisesti kiinteään hintaan.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on itse suunnitelluille urheiluvaatteille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä tilatut, personoidut urheilutuotteesi saapuvat perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän kuluttua. Toimitusaika saattaa vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen.

Katso täältä ajantasaiset toimitusajat ja postikulut.

Tehdäänkö urheiluvaatteiden on-demand-painatus Euroopassa?

Kyllä, kaikki personoidut urheilutuotteet painetaan tilauksen jälkeen (on-demand) Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. On-demand-tuotannon ansiosta yksilölliset urheiluvaatteesi ovat muuten erityisen vastuullisia.

Painata pelipaita – pokkaa palkintoja

Ilman pelipaitoja joukkueesi olisi vain villisti juoksenteleva sekalainen sakki. Vasta yhtenäinen joukkueasu herättää joukkuehengen ja luo yhteenkuuluvuudentunteen, jota ilman voittoa on turha tavoitellakaan. Tekniset paidat, urheiluhousut, collegepaidat tai juoksuhousut – yhtenäiset värit ja logot mahdollistavat tunnistettavuuden, samaistumisen ja nopean tilanteenhahmotuksen kentällä.

Yksilöllistetyt pelipaidat faneille ja urheilijoille

Pelikentän ulkopuolella fanit ja ystävät voivat osoittaa sympatiansa urheilijoita kohtaan oikeanlaisilla peli- ja collegepaidoilla. Ennen pelin alkua tai pelin jälkeen baarissa – pelipaidat ja colleget luovat yhteenkuuluvuuden tunteen. Kun käytät Spreadshirtin painamia urheiluasuja, ei voittokulkuasi estä mikään!

Urheilu-t-paidat – Niistä on voitot tehty

Turha sitä on kieltää: Kovakuntoisinkin jalkapallotähti on hiestä läpimärkä kamppailtuaan pallosta puolen tunnin ajan. Onneksi Spreadshirtillä on hengittäviä urheiluasuja ja pelipaitoja, fleecevaatteita ja erityisesti kestävyysurheilua varten suunniteltuja juoksupaitoja. Houkutteleviin paljousalennuksiin yhdistettynä tämä valikoima tekee Spreadshirtistä parhaan osoitteen painettujen pelipaitojen, urheilukassien, suurtilausten ja joukkueasujen hankintaan.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa