Ilmainen toimitus vähintään 30 €:n tilauksille
Voimassa 26.10.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
FSKT30
Lunasta arvosetelisi

Pysy hyvässä kunnossa: Painata urheiluasuja

Urheiluvaatteet
Suunnittele pelipaita itse ja pane tuulemaan
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki urheiluvaatteet

Painata trikoo – kerää palkintoja

Ilman trikoita joukkueesi olisi vain villisti juoksenteleva sekalainen sakki. Vasta yhtenäinen joukkueasu herättää joukkuehengen ja luo yhteenkuuluvuudentunteen, jota ilman ei mitenkään olisi mahdollista voittaa. Tekniset paidat, urheiluhousut, collegepaidat tai juoksuhousut – yhtenäiset värit ja logot mahdollistavat tunnistettavuuden, samaistumisen ja nopean tilanteen hahmotuksen kentällä. Pelikentän ulkopuolella fanit ja ystävät voivat osoittaa sympatiansa urheilijoita kohtaan oikeanlaisilla trikoilla ja collegepaidoilla. Kun käytät Spreadshirtin painettuja urheiluasuja ei voittokulkuasi estä mikään!

Siitä on voitot tehty

Turha sitä on kieltää: urheilu on ja pysyy hikisenä hommana. Kovakuntoisinkin jalkapallotähti parhaassa vedossa on läpimärkä kamppailtuaan pallosta puolen tunnin ajan. Onneksi Spreadshirtillä on hengittäviä urheiluasuja ja trikoita, fleecevaatteita ja juoksupaitoja, jotka on erityisesti suunniteltu kestävyysliikuntaan. Houkutteleviin tukkualennuksiin yhdistettynä tämä tarjonta tekee Spreadshirtistä parhaan osoitteen painettujen trikoiden, urheilukassien ja joukkueasujen hankintaan.