Nuori pari istuu ikkunan edessä yksilöidyt pikeepaidat yllään

Tyylikäs look: Painata pikeepaita

Suunnittele pikeepaita itse ja erotu muista

Määritä toimitusaika täällä
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Suunnittele pikeepaita itse ja erotu muista

Tyylikäs ja yksilöllinen: Kustomoi itse pikeepaita

Tästä tunnistaa tyylin: nappirivi, kaulus ja lyhyet hihat. Pikeepaidalla on jo pitkään ollut vakiopaikka huolitellun urheilijan vaatevalikoimassa. Pikeepaita sopii yhtä lailla naisille kuin miehille, eikä sen suuri suosio suinkaan rajoitu golfin ja tenniksen pelaajiin. Jo vuosia sitten pikeepaita on ottanut paikkansa myös arki- ja työpaikkapukeutumisessa.

Yksilöllistä oma pikeepaitasi

Vasta persoonallinen painatus tekee klassikosta loisteliaan uniikkikappaleen. Viimeistele asiallinen paita painattamalla siihen oma nimesi, nimikirjaimesi tai seurasi logo ja herätä ihastusta. Urheilullinen ja silti tyylikäs, suosittu ja silti ainutlaatuinen – vain sinä tiedät, mitä haluat painattaa pikeepaitaasi tai t-paitaasi.

Painata pikeepaitoja: näin se käy

Jos haluat varmistaa, että tyylikäs lookisi osuu napakymppiin, kannattaa aloittaa tutustumalla suosittuihin ja hyviksi havaittuihin designeihin. Esimerkiksi pieni, seuran nimen sisältävä painatus vasemmassa rinnuksessa on todellinen tyyliklassikko. Mutta myös yläselkään voi vallan mainiosti painattaa tekstin. Lopulta valitset kaikista tarjolla olevista väreistä sen, joka korostaa parhaiten tyyppiäsi.