Nuori pari istumassa ikkunan edessä personoiduissa pikeepaidoissa

Se tyylikkäämpi look: painatettu pikeepaita

Suunnittele pikeepaita itse ja erotu muista

Määritä täällä
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin painattaa yritykseni logon pikeepaitaan?

Voidaksesi lisätä yrityslogosi personoituun pikeepaitaasi, sinun on ladattava kuvatiedosto palvelimelle jossain seuraavista tiedostomuodoista: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG tai AI. Tiedosto saa olla kooltaan enintään 10 MB:tä. Ladattuasi logon palvelimelle aseta se haluamaasi kohtaan, muokkaa sen kokoa tarpeen mukaan – ja logollinen pikeepaitasi on painovalmis. Jos kuvatiedostosi resoluutio ei riitä painatukseen, ota yhteys grafiikkapalveluumme. Sieltä saat apua kiinteään hintaan.

Onko personoiduille pikeepaidoille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan pikeepaidan tai 1000 paitaa yhdellä kertaa. Ja voit suunnitella jokaisen pikeepaidan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Mihin kohtaan pikeepaitaa voin teettää brodeerauksen?

Päätä ensin, mihin pikeepaitaan haluat teettää brodeerauksen, aseta tekstisi brodeeraustyökalussa ja suunnittele se sitten haluamallasi tavalla. Jos haluat meidän brodeeraavan logosi johonkin pikeepaitaamme, se käy näin: Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kerro meille vähintään 50 kappaleen printti- ja tuotetoiveistasi. Tarkistamme printtisi toteutusmahdollisuudet ja lähetämme sinulle tarjouksen (tai soitamme sinulle). Toimeksiantosi menee tuotantoon ja on noin 3 viikon kuluttua valmis lähetettäväksi.

Miten voin itse suunnitella pikeepaidan?

Yksilöllisen pikeepaidan suunnittelu Spreadshirtillä on ihan helppoa. Päätä ensin, mihin pikeepaitaan haluat teettää painatuksen, ja suunnittele se sitten oman makusi mukaan. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelutiimiimme, joka tukee sinua ideoidesi toteuttamisessa edulliseen hintaan.

Voiko personoituja pikeepaitoja vaihtaa tai palauttaa?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Kyseeseen tulevat seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen personoituun pikeepaitaasi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko pikeepaitanne Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset pikeepaidat painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Mitä pikeepaidan personoiminen maksaa?

Itse suunnittelemasi Spreadshirtin pikeepaidan hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on pikeepaidan kappalehinta. Tukisivuillamme voit helposti laskea tukkualennuksesi kustakin tuotteesta. Vielä kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse, sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on yksilöidyille pikeepaidoille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä yksilöllinen pikeepaitasi saapuu perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän päästä tilauksesta. Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen. Täällä voit laskea toimitusaikasi.

Suunnittele pikeepaita itse ja erotu muista

Tyylikäs ja yksilöllinen: suunnittele itse pikeepaita

Näistä tunnistaa tyylin: nappirivi, kaulus ja lyhyet hihat. Pikeepaidalla on jo pitkään ollut vakiopaikkansa huolitellun urheilijan vaatevalikoimassa. Pikeepaita sopii yhtä lailla naisille kuin miehille, eikä sen suuri suosio suinkaan rajoitu golfin ja tenniksen harrastajiin. Jo vuosia sitten pikeepaita on ottanut paikkansa myös arki- ja työpaikkapukeutumisessa.

Personoi oma pikeepaitasi

Vasta henkilökohtainen painatus tekee klassikosta arvokkaan uniikkikappaleen. Viimeistele asiallinen paita painattamalla siihen oma nimesi, nimikirjaimesi tai seurasi logo ja herätä ihastusta. Urheilullinen ja silti tyylikäs, suosittu ja silti ainutlaatuinen – vain sinä tiedät, mitä haluat painattaa pikeepaitaasi tai t-paitaasi. Käytä pikeepaitaa myös antamaan henkilökunnallesi yhtenäinen ulkoasu.

Painata pikeepaitoja: näin se käy

Jos haluat varmistaa, että tyylikäs lookisi osuu napakymppiin, kannattaa aloittaa tutustumalla suosittuihin ja hyviksi havaittuihin printteihin. Esimerkiksi pieni, seuran nimen sisältävä painatus vasemmassa rinnuksessa on todellinen tyyliklassikko. Myös yläselkään voi vallan mainiosti tehdä tekstipainatuksen. Lopuksi valitset kaikista tarjolla olevista väreistä sen, joka korostaa parhaiten tyyliäsi.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa