Painata lakkeihin printtejä, tekstiä tai valokuvia

Painata lakkeja ja pipoja – täysin yksilöllisesti

Hatunnosto! Suunnittele itse lippikset, pipot ja myssyt – helposti

Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Hatunnosto mielettömälle lippisten ja pipojen valikoimalle

Koot: Yksi koko
Trucker-lippis
(944)
Koot: S/M (Lippikset) - M/L (Lippikset)
Stanley/Stella kalastajanhattu
Koot: Yksi koko
Jersey-pipo
(869)
Koot: Yksi koko
Snapback Cap
(2812)
Koot: Yksi koko
Trucker-lippis
(944)
Koot: S/M (Lippikset) - M/L (Lippikset)
Stanley/Stella kalastajanhattu
Koot: Yksi koko
Jersey-pipo
(869)
Koot: Yksi koko
Snapback Cap
(2812)

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin kohtiin lippistä voidaan tehdä brodeeraus?

Lippiksiimme voit teettää brodeerauksen etupuolelle sekä vasemmalle ja oikealle sivulle. Brodeeraukseen sopiva alue on helppo tunnistaa suunnittelutyökalussa. Laskutamme kustakin brodeerausalueesta kiinteän painatusmaksun.

Mikä on trucker-lippis?

Trucker-lippiksen tunnistat leveästä lipasta ja niskapuolen hengittävästä mesh-kankaasta. Lippiksen voi säätää useaa eri kokoa vastaavaksi ja se täydentää jokaisen rennon lookin.

Miten saan selville, minkä kokoisen baseball-lippiksen tarvitsen?

Ohjeita kokovalintaan löytyy tuotteen kokotaulukosta. Yksilöllisen koon löytämisessä auttaa pään ympärysmitan mittaaminen mittanauhalla siltä korkeudelta, johon lippiksen alareuna tulee. Kahden tarjolla olevan koon välillä valitsemisessa voi auttaa myös jo kotoa löytyvä, hyvin sopiva tuote. Mittaa siinä tapauksessa vielä vanhan lippiksen keskeltä alareunaan ja katso taulukosta, mikä koko sopii sinulle.

Voiko Spreadshirtillä teettää brodeerauksia myös pipoihin?

Kyllä, meiltä voit tilata brodeeraukset pipoihinkin. Päätä ensin, mihin pipoon haluat teettää brodeerauksen, asemoi tekstisi brodeeraustyökalussa ja suunnittele se sitten haluamallasi tavalla.

Voinko painattaa oman logoni lippiksiin ja pipoihin?

Kyllä, myös logosi sopivat lippiksiimme ja pipoihimme. Voidaksesi lisätä logon lippikseen tai pipoon, sinun on ladattava kuvatiedosto palvelimelle jossain seuraavista tiedostomuodoista: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG tai AI. Tiedosto saa olla kooltaan enintään 10 MB:tä. Ladattuasi logon palvelimelle aseta se haluamaasi kohtaan, muokkaa sen kokoa tarpeen mukaan – ja logo-lippiksesi tai -piposi on valmis merkattavaksi. Jos kuvatiedostosi resoluutio ei riitä painatukseen, ota yhteys grafiikkapalveluumme. Siellä saat apua kiinteään hintaan.

Voiko teiltä tilatut personoidut lippikset tai pipot vaihtaa tai palauttaa?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Kyseeseen tulevat seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilöllisesti suunniteltuun lippikseesi tai personoituun pipoosi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko personoidut lakit ja pipot Euroopassa?

Kyllä, kaikki personoidut lakit ja pipot painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Onko merkatuille lakeille ja pipoille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan yksilöllisen lakin tai 1000 lakkia yhdellä kertaa. Ja voit suunnitella jokaisen lakin tai pipon juuri sellaiseksi kuin haluat.

Mitä personoitu lakki maksaa?

Itse suunnittelemiesi Spreadshirtin pipojen tai personoimiesi lippisten hinta koostuu tuotteen kustannuksista, painatuskuluista ja mahdollisesti printtihinnasta. Tekstistä, palvelimelle itse ladatuista printeistä ja ilmaisiksi merkityistä printeistä ei laskuteta printtihintaa. Saat kattavan erittelyn kokonaiskustannuksista ennen kuin tilaat. Mitä enemmän tuotteita tilaat, sitä edullisempi on yhden lippiksen tai pipon hinta. Tukisivuillamme voit helposti laskea tukkualennuksesi kustakin tuotteesta. Vielä kysyttävää? Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään puhelimitse, sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Hatunnosto! Suunnittele itse lippikset, pipot ja myssyt – helposti

Painata lakkeja ihan pipona

Spreadshirtillä voit suunnitella pipoja ja lippiksiä lapsellisen helposti: Pehmoisen lämmin pipo tai rento trucker-lippis – jokaisen pitää saada itselleen parhaiten sopiva päähine. Onneksi päähinevalikoimassamme ei ole vain naisten ja miesten pipoja ja lakkeja vaan myös lasten ja vauvojen malleja. Ensimmäinen itse suunniteltu pipo tai lippis on taattu menestys.

Lippiksiä persoonallisella sanomalla

Mikset siis tarttuisi tilaisuuteen ja painattaisi pipoon tai lippikseen oman henkilökohtaisen sanomasi? Pipo tai lippis on tietenkin myös erinomainen lahja. Siinä sivussa lippis suojaa kesällä auringolta ja pipo talvella kylmältä. Uskomattoman hyvä! Suunnittele nyt pipo tai lippis oman makusi mukaan.

Painata lippiksiä ja kerää kateellisia katseita

Snapback-lippis saa kenet tahansa näyttämään coolilta, mutta kun lippikseen painetaan siisti printti ja tuodaan oma mielipide julki, saadaan jotain aivan erityistä. Valitse miltei loputtomasta määrästä kuvia juuri se printti, jonka haluat koristavan omaa päähinettäsi. Erotu muista omalla yksilöllisesti suunnitellulla pipolla tai lippiksellä.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa