Muuta designisi rahaksi. Helposti ja riskittömästi.
Verkkoalusta sinun ideoillesi

Esittele designisi yli 200 tuotteessa.


Pysyvästi ilmaiseksi. Ilman muttia.

Julkaise designisi
yli 200 tuotteessa!

Miesten t-paidat
Miesten t-paidat
Naisten hupparit ja pitkähihaiset paidat
Naisten hupparit ja pitkähihaiset paidat
Mukit
Mukit
Lasten t-paidat
Lasten t-paidat
Puhelin- ja tablet-kotelot
Puhelin- ja tablet-kotelot
Miesten hihattomat paidat
Miesten hihattomat paidat
Naisten t-paidat
Naisten t-paidat
Miesten hupparit ja pitkähihaiset paidat
Miesten hupparit ja pitkähihaiset paidat
Lippikset
Lippikset
Naisten topit
Naisten topit

Missä haluat tarjota tuotteitasi?
Valitse myyntikanava, joka sopii sinulle parhaiten.

Pysyvästi ilmaiseksi

Markkinapaikallamme myyminen tarkoittaa:

Markkinapaikallamme myyminen tarkoittaa:
Näytä designisi yli 100 000 asiakkaalle päivittäin
Tee taidoillasi rahaa. Täysin ilmaiseksi.
Starttaa menestykseen omilla kampanjoilla, Amazonilla ja Ebayllä
Takaisin

Tavoita jättiyleisö // Spreadshirtillä on joka päivä yli 100 000 kävijää – potentiaalista yleisöä designeillesi ja taidoillesi. Mainosten ja viisaan markkinoinnin avulla saamme joukoittain uusia asiakkaita sivustollemme. Ole mukana ja näytä maailmalle, mitä osaat.

Myy täysin riskittömästi // Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla luova. Me huolehdimme kaikesta muusta. Designien myyminen Spreadshirtillä on sinulle täysin riskitöntä. Rekisteröidy, lataa designisi palvelimelle ja kerää voitot. Et joudu maksamaan mitään kuluja etukäteen, Spreadshirt huolehtii toimituksesta ja asiakaspalvelusta. Eikä se maksa sinulle mitään. Koskaan.

Tilaisuutesi päästä ramppivaloihin // Upeinta on, kun designerimme menestyvät. Viikon t-paidan ja Spreadshirt Selectin kaltaiset kampanjat esittelevät valikoituja designeja miljoonayleisölle kautta maailman. Tämä on sinun tilaisuutesi! Kaiken kruunaavaksi huipuksi: Vielä isomman yleisön saat lisäksi Amazonin ja Ebayn kaltaisilla menestyksekkäillä sivustoilla.

Pysyvästi ilmaiseksi

Oman shopin ylläpitäminen tarkoittaa:

Oman shopin ylläpitäminen tarkoittaa:
Ansaitse enemmän kuin missään muualla
Shoppisi yksilöllinen look-and-feel
Päätät itse valikoimastasi
Takaisin

Ansaitse enemmän kuin missään muualla // Spreadshop tarjoaa sinulle suuremman tuoton kuin yksikään muu palveluntarjoaja. Määrität shopisi hinnat itse, minkä lisäksi voit kasvattaa tulostasi myös menestysbonuksella. Houkuttele asiakkaita shopiisi joustavilla tarjouksilla. Työsi kantaa hedelmää!

Shoppisi yksilöllinen look-and-feel // Esittele merkkisi, bändisi, brändisi tai mallistosi haluamallasi tavalla. Luo shoppisi ulkonäkö niin yksilölliseksi kuin asiakkaasi ovat tottuneet siitä pitämään. Sinä määräät mitä tuotteita haluat myydä. Tee aivan niin kuin haluat!

Sinä itse päätät valikoimastasi // Shopin ylläpitäjänä tuotevalikoima on sinun käsissäsi. Sovita valikoimasi vastaamaan täysin asiakkaidesi ostotottumuksia. Spreadshirt tarjoaa sinulle yli 200 laadukkaan vaatteen ja asusteen valikoimalla kaikki mahdollisuudet.

Kauppa käy

Vihdoinkin Spreadshirtin laatu, nopeus ja luotettavuus ovat saatavilla Shopify-kaupassasi!

shopify badge
Istuu saumattomasti Shopify-kauppaasi
Sinun shopisi, sinun asiakkaasi, sinun hallinnassasi
Whitelabel Spreadshirt -laatu

Ei riskejä, ei kuluja, ei stressiä.
Ei mitään huolta, meillä on homma hanskassa.

Varasto
Varasto // Me huolehdimme tavarasta ja sen varastoinnista. Spreadshirtin varasto kattaa 200 korkealaatuista tuotetta ja asustetta, ja painatus tapahtuu välittömästi tilauksen saavuttua.
Painatus
Painatus // Käytämme ainoastaan huippulaatuisia painotekniikoita. Siten takaamme aina parhaan, loisteliaan painotuloksen.
Prosessi
Prosessi // Tilausten ja maksujen käsittelystä asiakaspalveluun: Hoidamme puolestasi kaiken omaan kauppaan liittyvän käsittelytyön. Sinä voit nostaa jalat pöydälle ja rentoutua. Me hoidamme työn.
Postitus
Postitus // Viiden Euroopassa ja USA:ssa sijaitsevan tuotantoyksikkömme ansiosta pystymme toimittamaan tilauksia yli 150 maahan.
Maksuliikenne
Maksuliikenne // Myy designejasi 19 maassa ja levitä sanomaasi markkinapaikoilla 12 eri kielellä. Spreadshirt mahdollistaa vaivattoman verkkokaupan 10 eri valuutalla.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu // Spreadshirtin palkittu asiakaspalvelutiimi varmistaa asiakkaillesi sujuvan ostoelämyksen. Voit olla varma, että asiakkaistasi pidetään hyvää huolta.
Tervetuloa, menestys!

Spreadshirt-designer

Olivier alias
Le.Duc
Designer
Ranskasta
Designer - Olivier
Valitsin Spreadshirtin, koska se on hyvin tunnettu verkkoalusta ja tuotteiden tarjoaminen sen kautta on todella yksinkertaista. En missään tapauksessa halunnut käyttää aikaa tuntitolkulla designien lataamiseen palvelimelle.
Paige alias
Pete Za Queen
Viestinnän opiskelija
San Franciscosta
Viestinnän opiskelija – Paige
Yliopiston ja työn ohella etsin helppokäyttöistä verkkoalustaa taiteelleni. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki sujuu kuin itsestään: Spreadshirtin ansiosta aikani riittää opiskeluun (ja pizzataukoon ;-)).

Shopin ylläpitäjä

Liz
"Sweets n Treatsin"
omistaja
Omistaja – Patricia
Avasin tänä kesänä ensimmäisen leipomoni. Kaikki halusivat leipomon logolla varustetun t-paidan! Spreadshirt avasi minulle kondiittorina tosi helpon tien tarjota oheistuotteita.
Kerstin
"Gscheade Leibalin"
omistaja
Omistaja – Kerstin
Halusin toteuttaa ideani saman tien ja myydä itävaltalaisia murrepaitoja ilman, että joutuisin huolehtimaan painatuksesta. Verkkokaupan perustaminen Spreadshirtillä oli todella motivoivaa.