Muuta designisi rahaksi. Helposti ja riskittömästi.
Verkkoalusta sinun ideoillesi

Esittele designisi yli 170 tuotteessa ja tavoita 80 000 kävijää päivässä.


Pysyvästi ilmaiseksi. Ilman muttia.

Julkaise designisi
yli 170 tuotteessa!

Missä haluat tarjota tuotteitasi?
Valitse myyntikanava, joka sopii sinulle parhaiten.

Pysyvästi ilmaiseksi

Spreadshirtillä julkaiseminen tarkoittaa:

Spreadshirtillä julkaiseminen tarkoittaa:
Spreadshirt huolehtii liikenteestä ja markkinoinnista
Sinä määräät, mitä ansaitset jokaisesta myynnistä
Sinun designisi meidän bestseller-tuotteissamme
Takaisin

Spreadshirt huolehtii sivuston liikenteestä ja markkinoinnista // Päivittäin jopa 80 000 potentiaalista ostajaa näkee Spreadshirtin tuotetarjonnan. Vuodessa designiesi on siten mahdollista tavoittaa lähes 30 miljoonaa silmäparia: jättiläismäinen yleisö sinun taiteellesi!

Sinä määräät, mitä ansaitset jokaisesta myynnistä // Sinä päätät, minkä arvoisia designisi ovat. Designisi hinta voi olla 1 eurosta 15 euroon, ja se hyvitetään tilillesi joka ikisestä myynnistä. Siten voit tarkkailla tulojasi koko ajan.

Sinun designisi meidän bestseller-tuotteissamme // Kun tarjoat designejasi Spreadshirtillä, ne ovat automaattisesti tilattavissa kaikkiin bestseller-tuotteisiin painettuina. T-paidoista ja huppareista puhelinkoteloihin ja pipoihin ja lippiksiin: valtava vaate- ja asustevalikoimamme tuo designiesi parhaat puolet esiin.

Pysyvästi ilmaiseksi

Oman shopin ylläpitäminen tarkoittaa:

Oman shopin ylläpitäminen tarkoittaa:
Ansaitse enemmän kuin missään muualla
Shoppisi yksilöllinen look-and-feel
Päätät itse valikoimastasi
Takaisin

Ansaitse enemmän kuin missään muualla // Spreadshirt tarjoaa sinulle isommat tulot kuin mikään muu palveluntarjoaja. Itse määrittämäsi designhinnan lisäksi voit tienata kumppanuusprovision ja menestysbonuksen avulla jopa 60 % tuotteen hinnasta. Työsi kantaa hedelmää!

Shoppisi yksilöllinen look-and-feel // Esittele merkkisi, bändisi, brändisi tai mallistosi haluamallasi tavalla. Luo shoppisi ulkonäkö niin yksilölliseksi kuin asiakkaasi ovat tottuneet siitä pitämään. Sinä määräät mitä tuotteita haluat myydä. Tee aivan niin kuin haluat!

Sinä itse päätät valikoimastasi // Shopin ylläpitäjänä tuotevalikoima on sinun käsissäsi. Sovita valikoimasi vastaamaan täysin asiakkaidesi ostotottumuksia. Spreadshirt tarjoaa sinulle yli 170 laadukkaan vaatteen ja asusteen valikoimalla kaikki mahdollisuudet.

Ei riskejä, ei kuluja, ei stressiä.
Ei mitään huolta, meillä on homma hanskassa.

Varasto
Varasto // Me huolehdimme tavarasta ja sen varastoinnista. Spreadshirtin varasto kattaa 170 korkealaatuista tuotetta ja asustetta, ja painatus tapahtuu välittömästi tilauksen saavuttua.
Painatus
Painatus // Käytämme ainoastaan huippulaatuisia painotekniikoita. Siten takaamme aina parhaan, loisteliaan painotuloksen.
Prosessi
Prosessi // Tilausten ja maksujen käsittelystä asiakaspalveluun: Hoidamme puolestasi kaiken omaan kauppaan liittyvän käsittelytyön. Sinä voit nostaa jalat pöydälle ja rentoutua. Me hoidamme työn.
Postitus
Postitus // Viiden Euroopassa ja USA:ssa sijaitsevan tuotantoyksikkömme ansiosta pystymme toimittamaan tilauksia yli 150 maahan.
Maksuliikenne
Maksuliikenne // Myy designejasi 19 maassa ja levitä sanomaasi markkinapaikoilla 12 eri kielellä. Spreadshirt mahdollistaa vaivattoman verkkokaupan 11 eri valuutalla.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu // Spreadshirtin palkittu asiakaspalvelutiimi varmistaa asiakkaillesi sujuvan ostoelämyksen. Voit olla varma, että asiakkaistasi pidetään hyvää huolta.
Lisätietoa Sulje
Tervetuloa, menestys!

Spreadshirt-designer

Olivier alias
Le.Duc
Designer
Ranskasta
Designer - Olivier
Valitsin Spreadshirtin, koska se on hyvin tunnettu verkkoalusta ja tuotteiden tarjoaminen sen kautta on todella yksinkertaista. En missään tapauksessa halunnut käyttää aikaa tuntitolkulla designien lataamiseen palvelimelle.
Paige alias
Pete Za Queen
Viestinnän opiskelija
San Franciscosta
Viestinnän opiskelija – Paige
Yliopiston ja työn ohella etsin helppokäyttöistä verkkoalustaa taiteelleni. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki sujuu kuin itsestään: Spreadshirtin ansiosta aikani riittää opiskeluun (ja pizzataukoon ;-)).

Shopin ylläpitäjä

Liz
"Sweets n Treatsin"
omistaja
Omistaja – Patricia
Avasin tänä kesänä ensimmäisen leipomoni. Kaikki halusivat leipomon logolla varustetun t-paidan! Spreadshirt avasi minulle kondiittorina tosi helpon tien tarjota oheistuotteita.
Kerstin
"Gscheade Leibalin"
omistaja
Omistaja – Kerstin
Halusin toteuttaa ideani saman tien ja myydä itävaltalaisia murrepaitoja ilman, että joutuisin huolehtimaan painatuksesta. Verkkokaupan perustaminen Spreadshirtillä oli todella motivoivaa.