Tee designeillasi rahaa. Helposti ja riskittömästi.
Verkkoalusta sinun ideoillesi

Tienaa rahaa myymällä printtejäsi yli 200 tuotteessa.


Pysyvästi ilmaiseksi. Ilman muttia.

Julkaise printtisi
vaivatta yli 200 tuotteessa!

Tekniset paidat
Tekniset paidat
Vintage-paidat
Vintage-paidat
Mukit
Mukit
Lasten t-paidat
Lasten t-paidat
Puhelinkotelot
Puhelinkotelot
Sporttiset tanktopit
Sporttiset tanktopit
Pitkähihaiset paidat
Pitkähihaiset paidat
Hupparit ja puserot
Hupparit ja puserot
Lippikset ja pipot
Lippikset ja pipot
Flowy Tank Tops
Flowy Tank Tops

Aina ilmaiseksi

Avaa oma Spreadshopisi

Myy omia kannatustuotteitasi – kuluitta.

Laptop
  • Aseta itse hinnat tuotteillesi
  • Muokkaa shopiasi yksilöllisesti
  • Kokoa valikoimasi joustavasti
Lue lisääAvaa oma Spreadshopisi

Aseta itse hinnat tuotteillesi

Aseta itse hinnat tuotteillesi // Spreadshop tarjoaa sinulle suuremman tuoton kuin yksikään muu palveluntarjoaja. Määrität shopisi hinnat itse, minkä lisäksi voit kasvattaa tulostasi myös menestysbonuksella. Houkuttele asiakkaita shopiisi joustavilla tarjouksilla. Työsi kantaa hedelmää!

Muokkaa shopiasi yksilöllisesti

Muokkaa shopiasi yksilöllisesti // Esittele merkkisi, bändisi, brändisi tai mallistosi haluamallasi tavalla. Anna shopillesi persoonallinen ulkonäkö, jonka asiakkaasi jo tuntevat ja jota he rakastavat. Sinä määräät mitä tuotteita haluat myydä. Tee aivan niin kuin haluat!

Kokoa valikoimasi joustavasti

Kokoa valikoimasi joustavasti // Spreadshop-valikoimasta löydät satoja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja brändillesi. Vaatteita lapsille ja aikuisille, asusteita tai Home & Living -tuotteita – muokkaa tuotevalikoimaasi koska vain – vapaa hinnoittelu mukaan luettuna!

Avaa oma Spreadshopisi

Myy Markkinapaikalla

Jaa printtisi miljoonayleisölle.

Laptop
  • Näytä printtisi yli 130 000 henkilölle päivittäin
  • Tee taidoillasi rahaa. Täysin ilmaiseksi.
  • Mahdollisuus hyödyntää erikoiskampanjoita, Amazonia ja eBaytä
Lue lisääMyy Markkinapaikallamme

Näytä printtisi yli 130 000 henkilölle päivittäin

Tavoita jättiyleisö // Spreadshirtillä on joka päivä yli 130 000 kävijää – potentiaalista yleisöä printeillesi ja taidoillesi. Mainoksemme ja viisas markkinointi keräävät joukoittain uusia asiakkaita sivustollemme. Ole mukana ja näytä maailmalle, mitä osaat.

Tee taidoillasi rahaa. Täysin ilmaiseksi.

Myy täysin riskittömästi // Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla luova. Me huolehdimme kaikesta muusta. Printtien myyminen Spreadshirtillä on sinulle täysin riskitöntä. Rekisteröidy, lataa printtisi palvelimelle ja vie voitto kotiin. Et joudu maksamaan mitään kuluja etukäteen, Spreadshirt huolehtii toimituksesta ja asiakaspalvelusta. Eikä se maksa sinulle mitään. Koskaan.

Mahdollisuus hyödyntää erikoiskampanjoita, Amazonia ja eBaytä

Tässä mahdollisuutesi nousta parrasvaloihin // Upeinta on, kun suunnittelijamme menestyvät. Viikon t-paidan ja Spreadshirt Selectin kaltaiset kampanjat esittelevät valikoituja printtejä miljoonayleisölle kautta maailman. Tämä on sinun tilaisuutesi! Kaiken kruunaavaksi huipuksi: Vielä isomman yleisön saat lisäksi Amazonin ja Ebayn kaltaisilla menestyksekkäillä sivustoilla.

Myy Markkinapaikallamme

Myy itse valitsemallasi alustalla

Suunnittele merkkiisi sopivia tuotteita ja myy niitä suurimpien verkkokauppajärjestelmien ja markkinapaikkojen kautta.

Liitä shopisi suuriin verkkokauppa-alustoihin.
Sinun shopisi. Sinun kohderyhmäsi. Sinun merkkisi.
Ei riskiä. Ei kuluja. Suuremmat tulot.

Liitä shopisi suuriin verkkokauppa-alustoihin.

Myy siellä, missä asiakkaasi ovat, ja ota kaikki verkkokauppajärjestelmän edut käyttöön. Hyödy Shopifyn, Etsyn ja WooCommercen kaltaisten suurten toimijoiden näkyvyydestä ja SEO-työkaluista. SPODin kanssa myyminen on niin helppoa!

Sinun shopisi. Sinun kohderyhmäsi. Sinun merkkisi.

SPODin kanssa bisneksesi kuuluu 100-prosenttisesti sinulle, sillä white label -palvelun ansiosta merkkisi on aina etualalla. Me huolehdimme tuotannosta ja postituksesta 48 tunnin kuluessa, sinä olet suorassa yhteydessä asiakkaisiisi ja pidät ohjat käsissäsi.

Ei riskiä. Ei kuluja. Suuremmat tulot.

SPOD on maksuton, ilman jossittelua. Ei ennakkomaksuja eikä vähimmäismääriä. Maksat tuotteesta ja painatuspalvelustamme vasta kun tilaus on tehty. Päätät itse myyntihinnat ja voittomarginaalisi. Ihan helposti ja ilman piilokuluja.

Myy nyt SPODin kanssa

Ei riskejä, ei kuluja, ei stressiä.
Ei mitään huolta, meillä on homma hanskassa.

Varasto
Varastointi // Me huolehdimme tuotevarastosta. Spreadshirtin varasto kattaa yli 200 korkealaatuista tuotetta ja asustetta, ja painatus tapahtuu välittömästi tilauksen saavuttua.
Painatus
Painatus // Käytämme ainoastaan huippulaatuisia painotekniikoita. Siten takaamme aina parhaan, loisteliaan painotuloksen.
Prosessi
Prosessi // Tilausten ja maksujen käsittelystä asiakaspalveluun: Hoidamme puolestasi kaiken omaan kauppaan liittyvän käsittelytyön. Sinä voit nostaa jalat pöydälle ja rentoutua. Me hoidamme työn.
Postitus
Postitus // Viiden Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevan tuotantoyksikkömme ansiosta pystymme toimittamaan tilauksia yli 150 maahan.
Maksuliikenne
Maksuliikenne // Myy printtejäsi 19 maassa ja levitä sanomaasi markkinapaikoilla 12 eri kielellä. Spreadshirt mahdollistaa vaivattoman verkkokaupan kymmenellä eri valuutalla.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu // Spreadshirtin palkittu asiakaspalvelutiimi varmistaa asiakkaillesi sujuvan ostoelämyksen. Voit olla varma, että asiakkaistasi pidetään hyvää huolta.
Tervetuloa, menestys!

Shopin ylläpitäjä

Omistaja – Liz

Liz , Omistaja, "Sweets n Treats"

Avasin tänä kesänä ensimmäisen oman leipomoni. Kaikki halusivat leipomon logolla varustetun t-paidan! Spreadshirt avasi minulle kondiittorina tosi helpon tien tarjota oheistuotteita.

Omistaja – Kerstin

Kerstin , Omistaja, "Gscheade Leibal"

Halusin toteuttaa ideani saman tien ja myydä itävaltalaisia murrepaitoja ilman, että joutuisin huolehtimaan painatuksesta. Koin tämän verkkokaupan perustamisen Spreadshirtillä todella motivoivaksi.

Markkinapaikka-designer

Suunnittelija – Olivier

Olivier , Suunnittelija, Ranska

Valitsin Spreadshirtin, koska verkkoalusta on hyvin tunnettu ja tuotteiden julkaiseminen sillä on todella helppoa. En missään tapauksessa halunnut käyttää aikaa tuntitolkulla printtien lataamiseen palvelimelle.

Viestinnän opiskelija – Paige

Paige , Viestinnän opiskelija, San Francisco

Yliopiston ja työn ohella etsin helppokäyttöistä verkkoalustaa taiteelleni. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki sujuu kuin itsestään: Spreadshirtin ansiosta aikani riittää opiskeluun (ja pizzataukoon ;-)).