Iloiselta näyttävä vauva leikkimässä olohuoneessa itse suunniteltu body yllään

Painata potkuhousut lapsellisen helposti

Painata vauvan body ja anna pikkuisen kerätä huomiota

Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi
Tekstiilipainatus suurtilaukset banneri

Vähintään
100 kappaleen tilauksiin

Suurtilaukset

Henkilökohtainen neuvonta, enemmän tuotteita ja painomenetelmiä

Pyydä tarjous

Painata vauvan body ja anna pikkuisen kerätä huomiota

Painata potkuhousut: Täydellinen vauvanvaate

Vauvan iho on tavattoman pehmeä ja herkkä. Spreadshirtille on ehdottoman tärkeää tarjota vauvanvaatteita, jotka on pääosin valmistettu kestävästi tai luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta. Loistava esimerkki tästä on vauvan lyhythihainen luomupaita, joka koostuu 100 % luomupuuvillasta. Tietysti tarjoamme myös paljon muita tuotteita parhaassa luomulaadussa.

Parasta laatua – myös vauvanvaatteissa

Me Spreadshirtillä ajattelemme käytännöllisesti ja teemme potkuhousujen painatuksesta tosi helppoa uunituoreille vanhemmille. Laadukkaat vauvatuotteemme kestävät ahkeraakin pesua ja pysyvät pitkään kuosissaan. Sama pätee tietenkin printteihin: painatustenkin värit säilyvät pitkään loistavan kirkkaina, totta kai. Paras painattaa saman tien vauvan bodi – seuraavat vauvakutsut saattavat olla tuota pikaa.

Painata persoonallinen vauvan body

Kaikkein pienimmillekö personoituja vaatteita? Tietysti! Sillä vauvoillakin on ensimmäisestä päivästä alkaen ikioma, vahva persoonallisuutensa. Potkupuku, johon on painettu vauvan nimi, on ihan selviö. Vastasyntynyt pienokainen on aina jotain aivan erityistä. Pikku päivänsäde, vallaton vekara tai hellyttävä unikeko – sopivilla ruokalappu- tai paitapainatuksilla korostat kullannuppusi luonnetta.