Painata potkuhousut lapsellisen helposti

Painata vauvan body ja tuo pikkuinen isosti esille

Iloinen vauva leikkimässä olohuoneessa itse suunniteltu body yllään
Määritä täällä
Luomutuotteet
Tarjontaamme kuuluu vegaanisia tuotteita sekä tuotteita 100 % luomupuuvillasta.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Yeah, baby! Entistä isompi valikoima pienille

Koot: Yksi koko
Vauvan luomuruomyssy
(347)
Koot: 56 (0-1 kuu.) - 80 (9-12 kuu.)
Vauvan pitkähihainen luomu-body
(4002)
Koot: 3-6 kuukautta - 18-24 kuukautta
Vauvan luomu-t-paita, jossa pyöreä pääntie
(2595)
Koot: Yksi koko
Vauvan luomuruomyssy
(347)
Koot: 56 (0-1 kuu.) - 80 (9-12 kuu.)
Vauvan pitkähihainen luomu-body
(4002)
Koot: 3-6 kuukautta - 18-24 kuukautta
Vauvan luomu-t-paita, jossa pyöreä pääntie
(2595)
Yritysvaatteet – banneri

Yritysvaatteet

Teetä logopainatuksia tai -brodeerauksia. Sisältää neuvonnan ja tilauksen tarkistuksen.

Grafiikkapalvelu

Me toteutamme ideasi taidolla

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka voin itse suunnitella vauvan bodyn?

Yksilöllisen vauvan bodyn suunnittelu Spreadshirtillä on ihan helppoa. Päätä ensin, mihin bodyyn haluat teettää painatuksen, ja suunnittele se sitten oman makusi mukaan. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit tutustua ensin UKK-listaamme.

Mihin lasten ja vauvojen tuotteisiin voi suunnitella painatuksia?

Lasten ja vauvojen tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. T-paitoja, puseroita, pitkähihaisia paitoja, ruokalappuja ja myssyjä sekä erilaisia vauvan bodyja – meillä voit toteuttaa perheen pienimpiä koskevat suuret ideasi.

Mistä materiaalista vauvan bodynne on tehty?

Vauvan bodymme ovat pääosin 100 % luomupuuvillaa. Poikkeuksen muodostavat vauvan pitkähihainen ja lyhythihainen luomubody meleeratun harmaan värisenä (85 % luomupuuvillaa, 15 % viskoosia) ja vauvan lyhythihainen, kontrastivärinen luomubody meleeratun harmaan/laivastonsinisen värisenä (85 % luomupuuvillaa, 15 % viskoosia).

Kuinka kauan personoidun potkupuvun painatus kestää?

Välttääksemme tarpeetonta jätettä painamme potkupukusi aina vasta, kun tilaus on viety päätökseen (tarvepainatus). Yleensä painettu potkupukusi on valmis postitettavaksi 24 tunnin kuluttua.

Voiko personoituja vauvan vaatteita vaihtaa tai palauttaa?

Kyllä, tarjoamme reilut vaihto- ja palautusehdot. Kyseeseen tulevat seuraavat vaihtoehdot: Vaihto toiseen tuotteeseen, vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä, tai ostohinnan palautus, jollet ole itse suunnitellut tilaamaasi tuotetta tekstiä, printtejä tai valokuvia käyttäen. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen yksilöllisesti suunniteltuun vauvanvaatteeseesi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme.

Painetaanko vauvanvaatteet Euroopassa?

Kyllä, kaikki yksilölliset vauvanvaatteet painetaan Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme.

Onko personoiduille vauvan potkupuvuille minimitilausmäärää?

Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhden ainoan yksilöllisen vauvan potkupuvun tai saman tien 1000 potkupukua. Ja voit suunnitella jokaisen potkupuvun painatuksen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kuinka kuumassa vedessä vauvan bodyt voi pestä?

Lämpötila, jossa voit pestä vauvan bodyt, riippuu niiden painatusmenetelmästä. Digi-, polyesteri- ja flex-painatuksemme voidaan pestä 30 °C:ssa, silkkipainatuksemme 40 °C:ssa ja brodeerauksemme jopa 95 °C:ssä. Huomioithan myös pesuohjeemme painetuille ja brodeeratuille tekstiileille.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on itse suunnitelluille vauvanvaatteille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksessä yksilölliset vauvanvaatteesi saapuvat perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän jälkeen. Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen. Täällä voit laskea toimitusaikasi.

Painata vauvan body ja tuo pikkuinen isosti esille

Painata potkuhousut: täydellinen vauvanvaate

Vauvan iho on tavattoman pehmeä ja herkkä. Spreadshirtille on ehdottoman tärkeää tarjota vauvanvaatteita, jotka on pääosin valmistettu vastuullisesti tai luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta. Loistava esimerkki tästä on vauvan lyhythihainen luomupaita, joka on 100 % luomupuuvillaa. Valikoimastamme löytyy myös paljon muita parasta luomulaatua olevia tuotteita.

Parasta laatua – myös vauvanvaatteissa

Me Spreadshirtillä ajattelemme käytännöllisesti ja teemme potkuhousujen painatuksesta ihanan helppoa uunituoreille vanhemmille. Laadukkaat vauvatuotteemme kestävät ahkeraakin pesua ja pysyvät pitkään kuosissaan. Sama pätee tietenkin printteihin: painatustenkin värit säilyvät pitkään loistavan kirkkaina, totta kai. Paras painattaa heti body vauvalle – seuraavat vauvakutsut saattavat tulla jo tuota pikaa.

Painata persoonallinen vauvan body

Personoituja vaatteita kaikkein pienimmille? Tietysti! Sillä vastasyntyneilläkin on ikioma, vahva persoonallisuutensa. Potkupuku, johon on painettu vauvan nimi, on ihan selviö. Vastasyntynyt pienokainen on aina jotain aivan erityistä. Pikku päivänsäde, vallaton vekara tai hellyttävä unikeko – sopivilla ruokalappu- tai paitapainatuksilla korostat kullannuppusi luonnetta.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: 0080080050606
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa