Urheilulaukkujen painatus

Urheilukasseja
Painata nyt oma salikassi
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Urheilukassi

 
(49)
Käytännöllinen ja tilava, sylinterimallinen kassi jossa kantokahvat ja yksi suuri tila. Urheilukassi on 65 cm leveä ja siksi siinä on sopivasti tilaa trikoille, lenkkareille tai mitä nyt urheilukentällä ja liikuntasalissa tarvitaankin. Tilavuus: 60 l. 100% polyesteria.

Painata urheilukassi ja ala treenata

Salimatkalla jumppakassi on jokapäiväinen kumppanisi ja enemmän kuin vain urheiluvaatteiden säilytyspaikka. Se on mukana, kun treeni joskus tökkii, mutta myös silloin, kun lihaksissa kaikuu harjoitusten menestys. Itse suunniteltu urheilulaukku on todella persoonallinen kumppani kuntoliikuntaan ja urheiluun. Sitä paitsi omaperäinen urheilulaukku vetää katseet puoleensa myös matka- tai viikonloppulaukkuna.

Painata jumppapussi, vie voitto kotiin

Reilusti mitoitettu päälokero, kaikkiaan 60 litran tilavuus ja kätevät kantohihnat tekevät tästä urheilukassista todellisen monitaiturin. Et ole mikään yksintaistelija vaan pelaat joukkueessa? Joukkuekassit, joihin on painettu yhteinen logo, vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kertovat maailmalle, että te olette tosissanne. Kuntosalilla, urheiluhallilla, kentällä tai pururadalla: ota haaste vastaan ja anna itsellesi motivaatioruiske itse suunnitellun urheilukassin muodossa.