Urheilulaukkujen painatus

Urheilukasseja
Painata nyt oma salikassi
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tuotteen yksityiskohdat

Urheilukassi

Käytännöllinen ja tilava, sylinterimallinen kassi jossa kantokahvat ja yksi suuri tila. Urheilukassi on 65 cm leveä ja siksi siinä on sopivasti tilaa trikoille, lenkkareille tai mitä nyt urheilukentällä ja liikuntasalissa tarvitaankin. Tilavuus: 60 l. 100% polyesteria.

Painata urheilukassi ja ala treenata

Salimatkalla jumppakassi on jokapäiväinen kumppanisi ja enemmän kuin vain urheiluvaatteiden säilytyspaikka. Se on mukana, kun treeni joskus tökkii, mutta myös silloin, kun lihaksissa kaikuu harjoitusten menestys. Itse suunniteltu urheilulaukku on todella persoonallinen kumppani kuntoliikuntaan ja urheiluun. Sitä paitsi omaperäinen urheilulaukku vetää katseet puoleensa myös matka- tai viikonloppulaukkuna.

Painata jumppapussi, vie voitto kotiin

Reilusti mitoitettu päälokero, kaikkiaan 60 litran tilavuus ja kätevät kantohihnat tekevät tästä urheilukassista todellisen monitaiturin. Et ole mikään yksintaistelija vaan pelaat joukkueessa? Joukkuekassit, joihin on painettu yhteinen logo, vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kertovat maailmalle, että te olette tosissanne. Kuntosalilla, urheiluhallilla, kentällä tai pururadalla: ota haaste vastaan ja anna itsellesi motivaatioruiske itse suunnitellun urheilukassin muodossa.