Painata sporttisia jumppapusseja

Jumppakassi
Luo itse yksilölliset jumppakassit, joissa grafiikka, valokuva tai teksti

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Jumppakassi

Tästä lähtien kukaan ei unohda jumppakassiaan. Tämä kätevä malli on ympäristöystävällinen vaihtoehto reppua suosiville. Niinpä se sopii yhtä hyvin salireissulle kuin löytöretkille suurkaupungin sokkeloihin.
  • Vetämällä kiristettävä nyörikiinnitys on helppo avata ja sulkea.
  • Tilavuus 12 litraa
  • Kangas: 130 g / m²
  • 100 % puuvillaa

Painata jumppapussi ja aloita sporttinen nousukausi

Ennen jumppapussi kuului lähinnä lasten kouluvarusteisiin, mutta nykyään se on kaikenikäisten trenditietoisten suosiossa. Eikä ihme, sillä tämä mutkaton muotiasuste sopii yhtä hyvin urbaaniin katutyyliin kuin myös tietoisena tyylirikkeenä antamaan urheilullista väriä elegantimpiin asukokonaisuuksiin. Vielä yksilöllisemmän jumppapussin saa itse suunnitellulla painatuksella. Spreadshirtiltä löydät valtavan valikoiman designeja, jotka voit painattaa kassiisi. Liikkumaan!

Tee se yksilöllisesti: painata persoonallinen jumppapussi

Kätevä nyörikiinnitys, vettä hylkivä pinta ja reilu koko tekevät jumppapussista ihanteellisen kumppanin kaikenlaiseen menoon. Bileisiin tai salille – tee siitä yksilöllinen ja näytä, mitä urheilulajia harrastat tai mistä musiikkityylistä pidät. Myös painattamalla urheilureppuun oman nimesi tai sopivan iskulauseen voit tehdä siitä ainutlaatuisen. Muuten: jumppapussit ovat myös mainioita mainostuotteita firmallesi, merkillesi tai urheiluseurallesi.