Painata äitiys-t-paitoja

Äitiys – Odottavan äidin yllä on itse suunniteltu ja painatettu t-paita
Näin helposti voit itse suunnitella t-paitoja odottaville äideille
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Parhaat hinnat. Paras palvelu.
100 % luovuuden vapautta
tekstein, designein ja kuvin
Yli 200 tuotetta
odottaa ideoitasi

Tuotteen yksityiskohdat

Naisten äitiys-t-paita

(212)
Kauneimmat odotusvaatteet: Tämä t-paita antaa pikku ihmeelle kasvutilaa. Elastaanipitoisuuden ansiosta paita peittää vauvamasun kaikissa raskauden vaiheissa.
  • Vartalonmyötäinen leikkaus
  • Elastiset poimutukset sivuilla ja pidennetty etukappale antavat tilaa pyöristyvälle vauvavatsalle.
  • Pehmeä, joustava kangas: 155 g / m²
  • 95 % puuvillaa, 5 % elastaania

Hienoimmat lahjaideat odottaville äideille

Lahja, jota odottava äiti eniten toivoo itselleen, on terve vauva. Mutta jo sitä ennen voit lahjoittaa tulevalle äidille iloa: Suunnittele hänelle hauska äitiys-t-paita tai rento odotuspaita yksilöllisellä painatuksella. Vitsikäs, rakastettava, omaperäinen tai yksinkertaisesti vain kaunis – Spreadshirtillä upean t-paidan tai muun lahjan suunnittelu on vauvamaisen helppoa. Mitä vielä odotat? Päästä luovuutesi valloilleen heti paikalla. Luot täydellisen lahjan vain muutamassa minuutissa.

Suunnittele itse oma äitiysmuotisi

Joka päivä vatsasi kasvaa hiukan lisää – ja joka päivä jännitys kasvaa odottaessanne päivää, jona perheenne saa uuden pikku jäsenen. Olet raskaana ja sinusta tulee pian äiti. Se on ihan erityistä aikaa elämässä, jota voit juhlistaa sopivalla ulkoasulla. Suunnittele omat äitiysvaatteesi. Leikkisä, viehättävä tai vain todella vitsikäs: Spreadshirtillä onnistut oman t-paitasi suunnittelussa aivan helposti. Onko vauvalla jo sisaruksia, jotka auttavat sinua suunnittelussa? Joka tapauksessa toivotamme sinulle oikein paljon suunnittelun iloa.