Painata bandana – miehille ja naisille

Bandanas
Spreadshirtillä voit suunnitella bandana-huivisi itse

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Bandana

Kolmikulmaista bandana-huivia voi käyttää mitä erilaisimmin: päähuivina hiphop-tyyliin otsalle solmittuna, hippityyliin rannekoruksi sidottuna tai kevyesti kaulalle kiedottuna.
  • Kevyt kangas: 95 g/m²
  • Materiaali: 97% polyesteria ja 3% puuvillaa.

Käytä sitä pää- tai kaulahuivina

Pieni, kätevä, monipuolinen: Bandana tarjoaa sinulle lukemattomia eri pukeutumismahdollisuuksia. Eväsretkelle viileänä kevätiltana? Päähuivina bandana suojaa korvat ja näyttää lisäksi tyylikkäältä. Kun taas kaula on kylmä, voit käden käänteessä muuntaa asusteesta kaulahuivin. Kolmikulmaisena se sopii myös täydellisesti jäljittelemään merirosvohuivia. Lisäksi puuvillainen huivi toimii myös loistavasti rannekkeena tai pääpantana. Seuraa trendiä tyylikkäästi yhden ja saman bandana-huivin kanssa!

Painata kuvitettu ja tekstitetty bandanasi

Spreadshirtillä luot leikiten oman bandanasi ja teet asusteesta arvokkaan yksilöllisen. Lataa oma kuvasi palvelimelle, etsi grafiikka yhteisöltä tai keksi vain osuva teksti. Voit myös tietysti yhdistellä vaihtoehtoja keskenään. Huivin mitat soveltuvat hienosti kaikenkaltaisiin leikkimielisyyksiin kuin myös tyylitajun korostamiseen. Tee bandanastasi yksilöllinen ja näytä erityisellä tavalla, miten omaperäinen ja muuntelukykyinen osaat olla. Aloita nyt!