Painata yksilöllisiä avainnauhoja

Avaimenperä
Painata pillinauhoja – Sinun designisi kaulaan ripustettavaksi
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Avainhihna

 
(0)
Nämä eivät enää tule puuttumaan musiikkitapahtumista tai messuilta: Jokainen itseään kunnioittava yritys varustaa työntekijänsä ja asiakkaansa huomiotaherättävällä, firman logoa kantavalla avainhihnalla. Tässä avainhihnassa on 25 mm:n leveydeltä tilaa mainoslauseellesi. Metallisen karabiinikoukun ja kätevän muovista valmistetun kiinnityksen ansiosta avaimet on helppo irroittaa. Paino: 35 g. Hihna on 100% polyesteria.

Nauha kaulaan Suunnittele itse avainnauha

Tuntuuko sinustakin tutulta? Laukkusi on täpötäynnä kaikkea mitä mukanasi tarvitsetkin. Pengot, koluat ja kaivelet kamppeita, mutta sitä yhtä et vaan löydä – avaintasi. Ei ikinä enää! Painata Spreadshirtillä yksilöllisiä avainnauhoja ja löydä avaimesi heti kun tarvitset sitä. Vaan ei siinä kaikki: Myös nimikyltti on tosi kätevä kiinnittää kaulanauhaan. Parasta: Kätevän pistosoljen ansiosta riipuksen voi irrottaa nauhasta.

Painata pillinauhoja, iso värivalikoima

Painatitpa avainnauhoja sitten mainostuotteeksi, omaan käyttöön tai lahjaksi rakkaalle: Meidän painomenetelmillämme jokainen pillinauhan designidea onnistuu. Valitse haluamasi väri nauhavalikoimastamme ja luo siten erityinen värikontrasti valitsemiisi painoväreihin. Vakuutu itse: Tilauspainatuksen ammattilaisella Spreadshirtillä voit käden käänteessä painattaa avainnauhoja ja tehdä niillä vaikutuksen seuraavassa promotilaisuudessa, musiikki- tai messutapahtumassa.