Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi
Personalised gifts

Lahjoja, jotka tulevat sydämestä

Tilaa enemmän, säästä enemmän

Lahjapalvelu

30 päivän palautusoikeus

Ideasta designiksi

Grafiikkapalvelumme auttaa sinua toteuttamaan luovat ajatuksesi

Grafiikkapalveluun

Personoiduilla lahjoilla osut aina oikeaan.
Sopiva design ja parhaat tuotteet kaikille rakkaillesi löydät Spreadshirtiltä.


Henkilökohtaiset lahjat hurmaavat kenet tahansa

Kukapa haluaisi saada saman lahjan kahdesti. Tai vielä pahempaa: Kuka haluaisi antaa lahjaksi jotain, mitä päivänsankarilla jo on? Sellaista mokaa ei pääse tapahtumaan, kun lahja on personoitu. Spreadshirtillä voit suunnitella niin yksilöllisiä t-paitoja, huppareita, mukeja ja laukkuja, että lahjastasi tulee täysin ainutlaatuinen. Varsinkin jouluna, kun lahjaideoita tarvitaan kasapäin, personoidut lahjat ovat kerrassaan mainio vaihtoehto!

Valokuvalahjoja ystävillesi ja perheellesi

Valokuvalahjat osuvat aina oikeaan. Olipa lahja sitten lapsenlapsen kuvan koristama, herttainen valokuvamuki mummille tai parhaalle ystävälle sopiva t-paita, johon on painettu kuva yhteiseltä lomamatkalta. Valokuvalahjat ovat aina tervetulleita ja ehdottoman yksilöllisiä. Henkilökohtaisella lahjalla, johon on painettu kaunis valokuva, ilahdutat ystäviäsi ja perheenjäseniäsi jouluna, syntymäpäivänä ja mihin tahansa aikaan vuodesta.

Personoidut lahjat ovat kerrassaan ainutlaatuisia

Yksilöllisten lahjojen lyömätön etu on, että ne eivät ole ainoastaan ainutlaatuisia vaan myös todella henkilökohtaisia. Kun painatat lahjaksi yksilöllisen mukin tai suunnittelet itse henkilökohtaisen t-paidan, investoit lahjaan myös paljon luovuutta ja rakkautta. Harkitset, mikä valokuva herättää kaikkein kauneimpia muistoja tai mikä sutkaus sopii parhaiten isoveljelle tai pikkusiskolle. Kun syntymäpäiväsankari löytää lahjojensa joukosta näin yksilöllisen esineen, hän taatusti iloitsee siitä vielä enemmän.