Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Valtava valikoima grafiikoita ylimakeita vauvatuotteita varten

Oma tyyli pienestä pitäen. Löydä sopiva grafiikka markkinapaikastamme tai lataa omia kuvia.

Tuote


Vauvanvaatteet


Persoonalliset vauvanvaatteet

Yksilölliset vaatteet jo kaikkein pienimmille? No mutta totta kai! Vauvoillakin on jo ensimmäisestä päivästä lähtien oma vahva persoonallisuutensa. Ja joka tapauksessa pienet ihmiset ovat jotain hyvin erikoista. Voit korostaa sitä yksilöllisesti painetuilla vauvatuotteilla. Olipa pienokainen pelkkää auringonpaistetta, villi huligaani tai kiltti aamutorkku - humoristisilla grafiikoilla ruokalapuissa, vauvan myssyissä tai bodyissa voit tuoda esille oman pikku kultasi luonnetta. Ja vauvatuotteidemme iloinen värivalikoima vain lisää hyvää tuulta.

Seikkailu alkakoon

Vauvat eivät halua vain syödä ja nukkua, vaan ennen kaikkea tutustua kaikkeen maailmassa. Ennen kuin huomaatkaan, he tutkivat ympäristöään tarttumalla, ryömimällä ja pian jo jaloillaan seisten. Kaikki nämä kehitysaskeleet edellyttävät vaatteita ja asusteita, jotka sopivat jokaiseen seikkailuun ja ovat kestäviä ja käytännöllisiä käyttää. Spreadshirt tarjoaa laajan valikoiman vauvan bodyja, vauvan T-paitoja ja vauvan pitkähihaisia paitoja, joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia kuten painonapit pääntiessä tai haaraosassa nopeaa pukemista ja riisumista sekä helppoa vaipanvaihtoa varten. Näin löytömatka maailmaan voi taas jatkua nopeasti.