Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Oma henkilökohtainen mukavuusvyöhykkeesi – painata yksilöllinen tyynynpäällinen

Suunnittele tyynynpäällisiä valtavan grafiikkavalikoimamme avulla ja loihdi sänky ja sohva vielä lokoisammiksi

Tuote


Parasta laatua – suunnittele itse tyynynpäällisiä

Niin makaa kuin petaa, sanoo sananlasku. Paras siis laskea pää tyynylle, jonka päällisen olet suunnitellut itse ja tilannut meiltä. Tyynynpäällisemme ovat kooltaan joko 80 x 80 cm tai 80 x 40 cm ja sopivat siten useimpiin tyynyihin. Ne on valmistettu hienosta, sileästä vuodevaatekankaasta. Pienempiä koristetyynyjen päällisiä on kahta eri mallia: niin ikään sileää vuodevaatelaatua ja hiukan vahvempaa, eläväpintaista kangasta.

Tyynynpäällisen painatus – se käy näin helposti

Yksilölliset tyynynpäälliset loihtivat sohvasta, nojatuolista ja loikoilunurkkauksesta vielä mukavamman. Ja värikkäästi painetut tyynynpäälliset tekevät tyynysodastakin entistä riehakkaamman. Omia persoonallisia tyynynpäällisiä luot aivan samalla tavoin kuin yksilöllisiä t-paitojakin. Valitse sitä varten t-paitadesignerista haluamasi tyynynpäällinen ja sovita siihen Spreadshirtin verkkoalustan grafiikoita tai lataa oma valokuva palvelimelle ja anna painattaa se tyynyllesi.