Haluamme nähdä sinun kasvavan

Töissä Spreadshirtillä
Avoimiin työpaikkoihin
Joustavat työskentelymenetelmät ja ajanmukaiset välineet
Avoin yrityskulttuuri, johon kuuluu työhyvinvointi­johtaminen ja paljon mahdollisuuksia vaikuttaa
Modernit toimistotilat, kattoterasseja, pingispöytä, PlayStation ja pöytäfutis, ilmaisia juomia ja hedelmiä ... ja tietenkin runsaasti t-paitoja
Tasavertaista työskentelyä kansainvälisissä ja ammattitaitoisissa tiimeissä
Come as you are Spreadshirtillä asu on vapaa
Yksilölliset kehitysmahdol­lisuudet ja säännöllinen palaute
Joustavat työajat ja mahdollisuus työskentelyyn kotoa käsin
Vanhemmat tervetulleita We are family yhteisiä juhlia perheen kanssa, tukea päivähoitopaikan etsimiseen, joustavuutta

Liity tiimiin!

Enemmän kuin pelkkä duuni
Spreadshirt on nopeimmin kasvavia verkkokauppayrityksiä ja hakee aina vahvistusta. Kokeneet ammattilaiset ovat meille yhtä tervetulleita kuin vasta-alkajat, alan vaihtajat, koiranomistajat, perheihmiset, aamu-uniset tai varvastossujen käyttäjät (Spreadshirtillä ei ole pukukoodia).
Jos haluat työskennellä maailman parhaiden (tarkalleen ottaen yli 20 maasta tulevien) työkaverien kanssa matalan hierarkian yrityksessä, odotamme innolla hakemustasi.

Kysyttävää? Ota meihin yhteys

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita osoitteeseen jobs@spreadshirt.net

Stefanie Frenking

Head of Recruiting and Feel Good Management

Silvia Lauterbach

Recruiting Specialist

Marion Kalich

Recruiting Specialist

Josephine Woermann

Recruiting Specialist

Usein kysyttyä

Voinko tulla Spreadshirtille työharjoitteluun?

Kyllä, tarjoamme lahjakkaille opiskelijoille mahdollisuuden työpaikkaharjoitteluun useimmilla osastoillamme. Julkaisemme kulloinkin avoimet harjoittelupaikkamme, mutta vaikkei sopivaa harjoittelua juuri olisikaan tarjolla, aina kannattaa kysyä.

Kuinka kauan harjoittelun Spreadshirtillä tulisi kestää?

Saadaksesi työalueestasi mahdollisimman perusteellisen vaikutelman ja voidaksesi osallistua aktiivisesti sekä juoksevien asioiden hoitamiseen että projektityöhön, harjoittelun tulisi kestää vähintään 3 kuukautta, parhaassa tapauksessa 6 kuukautta.

Saako työharjoittelusta Spreadshirtillä korvausta?

Kyllä, maksamme kaikille harjoittelijoille asianmukaisen harjoittelupalkkion, jonka määrityksessä huomioidaan muun muassa pätevyytesi ja tähänastinen käytännön kokemuksesi.

Voinko tehdä Spreadshirtillä diplomi-/kandi-/ pro gradu -työn?

Me ohjaamme diplomi-/kandi-/ pro gradu -töitä. Tärkeää on tietenkin, että työsi aihe on Spreadshirtille mielenkiintoinen ja että voimme taata sinulle mahdollisimman hyvän ohjauksen lopputyösi ajankohtana.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta tehdä lopputyösi Spreadshirtillä, lähetä meille ensin ansioluettelosi ja suunnittelemasi tutkimuksen aihe. Sinun tulisi pystyä antamaan meille mahdollisimman hyvä vaikutelma työsi sisällöstä ja päämääristä. Jotta työn toteutuksesta tulisi käytännönläheinen, lopputyöhön tulisi liittyä työskentely Spreadshirtillä.

Miten hakuprosessi etenee?

Hakemus on paras tehdä netissä. Jos hakemuksesi herättää mielenkiintomme, välitämme sen eteenpäin avoimesta paikasta vastaavalle johtajalle. Tässä vaiheessa olet jo saanut meiltä sähköpostia, jolla vahvistamme hakemuksesi tulleen perille.

Jos hakemuksesi vakuuttaa myös johtoportaan, otamme sinuun yhteyttä suunnitellaksemme seuraavan hakuvaiheen. Se voi olla pienimuotoinen koe, puhelinhaastattelu tai henkilökohtainen tapaaminen. Hakuprosessimme on yhtä yksilöllinen kuin työntekijämme ja hakijamme, ja se saattaa sisältää useita vaiheita. Siten voimme tutustua ammatillisiin taitoihisi sekä henkilökohtaisiin vahvuuksiisi ja heikkouksiisi ja selvittää parhaiten, sovimmeko yhteen.

Koko hakuprosessin aikana voit milloin tahansa ottaa yhteyttä rekrytointitiimiimme. Ehkä sitten voimme jo pian toivottaa sinut tervetulleeksi Spreadshirt-tiimin uudeksi jäseneksi.