Töissä Spreadshirtillä

Have fun and be creative

Asiantuntemus ja ammattitaitoinen ryhmätyöskentely menestykseen tähtäävissä hankkeissa ovat keskeisessä osassa jokapäiväistä työtämme. Työntekijöillämme on paljon vapauksia, he voivat tuoda esiin omat vahvat puolensa ja hoitaa tehtävänsä luovasti. Leipzigin pääkonttorin nykyään yli 280 kansainvälisen työntekijän lisäksi Spreadshirt työllistää n. 300 ihmistä Puolassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Niinpä yritys on jo ajat sitten kasvanut ulos startup-kengistään.

Tunne olosi mukavaksi

Spreadshirt on ollut luotettava työnantaja jo 15 vuotta. Rennosta yhteisöllisyydestä on vastannut viimeisen 5 vuoden ajan feel good -spesialistimme Stefanie. Hän opastaa uudet tulokkaat hyvään alkuun, ottaa vastaan kehuja ja kritiikkiä, pitää huolen, että tarjolla on hedelmiä, juomia sekä hierontaa ja järjestää säännöllisesti työntekijöiden yhteenkuuluvuutta vahvistavia juhlia myös firman ulkopuolella.
Perheystävällisenä yrityksenä tuemme myös työntekijöidemme perhesuunnittelua. Spreadshirt tukee aktiivisesti perheen ja työn yhteensovittamista: autamme löytämään päiväkotipaikan työntekijöidemme lapsille ja kevennämme nuorten vanhempien taakkaa tarpeen vaatiessa myös joustavilla työajoilla ja mahdollistamalla työskentelyn kotoa käsin.

Liity tiimiin!

Spreadshirtillä sinun henkilökohtainen ammatillinen kehityksesi on tärkeä. Olitpa sitten IT-ammattilainen, UX-suunnittelija, markkinointispesialisti, asiakaspalvelutyöntekijä tai toimit jollain muulla monista työaloistamme – me tuemme kykyjesi ja taitojesi kehittämistä ja luotamme sinuun alusta alkaen. Työskentelet kiintoisissa hankkeissa hyvin motivoituneissa tiimeissä, sinulla on monia vapauksia ja toimit omavastuullisesti. Lisäksi tuemme sinua ammatillisessa jatkokoulutuksessasi.

Spreadshirtillä työskentelet kansainvälisessä tiimissä: Työntekijöidemme juuret ovat yli 15 eri maassa. Siksi yrityksen virallinen kieli on englanti. Mutta ei hätää, kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen. Ja tarpeen vaatiessa voit parantaa sitä ilmaisilla kursseilla, joiden vetäjät puhuvat kieltä äidinkielenään. Saat mahdollisuuden kehittää taitojasi esimerkiksi alan kansallisilla ja kansainvälisillä konferensseilla.

Avoimiin työpaikkoihin

Opi tuntemaan meidät

Spreadshirtin pääkonttori sijaitsee entisessä teollisuusrakennuksessa suositulla Leipzig-Plagwitzin alueella. Modernit toimistotilat kutsuvat motivoituun työskentelyyn siinä missä kattoterassit, mukavat sohvanurkat, pöytäjalkapallo ja pöytätennislevy kutsuvat rentoutumaan tauolla.