Ilmainen toimitus 2 tuotteesta alkaen
Voimassa 22.11.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
GIFT2
Lunasta arvosetelisi

Siisti juttu: Painata ruokalappu

Vauvan ruokalappu
Painata myssyjä, kaulahuiveja ja vauvan ruokalappuja
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Toimitusaikamme – helposti ja nopeasti määritettyinä
Standardi
Premium
Express

Vauvan ruokalappu

Jos vauvasi ei sotke syödessään, muut tuoreet äidit ovat taatusti kateellisia. Todennäköisempää kuitenkin on, että sinunkin vauvasi murkinat joutuvat useimmiten väärään paikkaan - tarvitset siis ruokalapun. Tämä luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta valmistettu ruokalappu kuuluu Continental Clothingin Earthpositive-valikoimaan. Se on valmistettu hyödyntäen ainoastaan uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa. Näin CO2-emisioiden määrä väheni tuotannossa jopa 90% verrattuna muihin tuotantomenetelmiin. Kankaantiheys 200g/m² takaa kestävyyden. 100% puuvillaa.

Täydellisiä lahjoja, täydellisiä hetkiä

Luo unohtumattomia joululahjoja niille, jotka ovat lähinnä sydäntäsi

Luo nyt lahjoja

Suunnittele itse ruokalappu, jossa on oma designisi

Roiskeet kuuluvat pikkulapsen syöttämiseen ja ensimmäisiin omiin ruokailuyrityksiin. Ruokalappu kaulaan ja antaa mennä vaan: Reilu nippu ruokalappuja kuuluu jokaisen pikkulapsen ensivarustukseen. Erityiskiva idea: Painata ruokalappu! Myös bandanat ja vauvojen myssyt odottavat luovia painatusideoitasi. Kävisikö vaikka lahjasetti, beanie-myssy ja huivi? Yksilöllisesti painatetulla asusteella tervehdit vastasyntynyttä pienokaista todella persoonallisesti.

Vauvan ruokalappujen painatus on helppoa

Spreadshirtillä ruokalapun suunnittelu on lapsellisen helppoa: Ruokalapun veikeäksi painatukseksi sopii vaikka vauvan nimi tai kujeileva teksti. Spreadshirt, t-paitapainatuksen ammattilainen, huolehtii siitä, että itse suunniteltujen ruokalappujen ja vauvanmyssyjen grafiikat loistavat. Painatusmenetelmämme takaavat värien parhaan mahdollisen peittävyyden, pesunkestävyyden ja vakuuttavan painotuloksen. Siten syntymäpäivä-, kaste- ja joululahjat tuottavat taatusti iloa. Spreadshirtiltä löydät sitä paitsi muitakin vauvanvaatteita, kuten esimerkiksi bodeja ja t-paitoja.