Siisti juttu: Painata ruokalappu

Vauvan ruokalappu
Painata myssyjä, kaulahuiveja ja vauvan ruokalappuja

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Vauvan ruokalappu

 
(292)
Jos vauvasi ei sotke syödessään, muut tuoreet äidit ovat taatusti kateellisia. Todennäköisempää kuitenkin on, että sinunkin vauvasi murkinat joutuvat useimmiten väärään paikkaan - tarvitset siis ruokalapun. Tämä luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta valmistettu ruokalappu kuuluu Continental Clothingin Earthpositive-valikoimaan. Se on valmistettu hyödyntäen ainoastaan uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa. Näin CO2-emisioiden määrä väheni tuotannossa jopa 90% verrattuna muihin tuotantomenetelmiin. Kankaantiheys 200g/m² takaa kestävyyden. 100% puuvillaa.

Suunnittele itse ruokalappu, jossa on oma designisi

Roiskeet kuuluvat pikkulapsen syöttämiseen ja ensimmäisiin omiin ruokailuyrityksiin. Ruokalappu kaulaan ja antaa mennä vaan: Reilu nippu ruokalappuja kuuluu jokaisen pikkulapsen ensivarustukseen. Erityiskiva idea: Painata ruokalappu! Myös bandanat ja vauvojen myssyt odottavat luovia painatusideoitasi. Kävisikö vaikka lahjasetti, beanie-myssy ja huivi? Yksilöllisesti painatetulla asusteella tervehdit vastasyntynyttä pienokaista todella persoonallisesti.

Vauvan ruokalappujen painatus on helppoa

Spreadshirtillä ruokalapun suunnittelu on lapsellisen helppoa: Ruokalapun veikeäksi painatukseksi sopii vaikka vauvan nimi tai kujeileva teksti. Spreadshirt, t-paitapainatuksen ammattilainen, huolehtii siitä, että itse suunniteltujen ruokalappujen ja vauvanmyssyjen grafiikat loistavat. Painatusmenetelmämme takaavat värien parhaan mahdollisen peittävyyden, pesunkestävyyden ja vakuuttavan painotuloksen. Siten syntymäpäivä-, kaste- ja joululahjat tuottavat taatusti iloa. Spreadshirtiltä löydät sitä paitsi muitakin vauvanvaatteita, kuten esimerkiksi bodeja ja t-paitoja.