Siisti juttu: Painata ruokalappu

 Vauvan ruokalappu\n
Painata myssyjä, kaulahuiveja ja vauvan ruokalappuja
Määritä täällä
Luomutuotteet
Tarjontaamme kuuluu vegaanisia tuotteita sekä tuotteita 100 % luomupuuvillasta.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tuotteen yksityiskohdat

Vauvan luomuruokalappu

(2028)
Pääasia, että ruoka maistuu. Ja jos jotain sattuu menemään ohi suun, tämä ruokalappu suojaa vauvasi vaatteet tahroilta. Tuote valmistetaan Turkissa käsityönä 100-prosenttisesta luomupuuvillasta.
  • Solmittava ruokalappu
  • Kulutusta kestävä kangas: 200 g/m²
  • Materiaali: 100 % luonnonmukaisesti viljeltyä puuvillaa
  • Merkki: Spreadshirt

UKK – usein kysyttyjä kysymyksiä

Painetaanko kaikki ruokalaput tarvepainatuksena Euroopassa?

Kyllä, kaikki vauvan ruokalaput painetaan tilauksen jälkeen (on-demand) Euroopassa, joko Legnican (Puola) tai Krupkan (Tšekki) tuotantopaikassamme. Tarvepainatuksen ansiosta yksilöllinen vauvan ruokalappusi on erityisen vastuullinen.

Voinko vaihtaa tai palauttaa personoidun vauvan ruokalappuni?

Kyllä, tarjoamme reilut palautusehdot. Jollet ole 100-prosenttisen tyytyväinen personoituun vauvan ruokalappuusi, voit lähettää sen takaisin 30 päivän kuluessa. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on itse suunnitelluille ruokalapuille?

Useimpiin maihin tarjoamme kolme eri lähetystapaa: vakio, premium ja express. Express-lähetyksenä tilattu personoitu vauvan ruokalappusi tulee perille todennäköisesti jo 2 arkipäivän kuluttua. Toimitusaika saattaa vaihdella toimitusosoitteesta ja tilattujen tuotteiden määrästä riippuen.

Katso täältä ajantasaiset toimitusajat ja postikulut

Onko personoiduille vauvan ruokalapuille vähimmäistilausmäärää ja saanko tukkualennusta, jos tilaan useampia tuotteita?

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä vauvan ruokalappuja ja muita tuotteita – riippumatta tilauksen koosta. Siksi Spreadshirtillä ei ole minimitilausmäärää. Jos tilaat useampia tuotteita, saat automaattisesti tukkualennusta.

Miten suunnittelen yksilöllisen vauvan ruokalappuni?

Yksilöllisten vauvan ruokalappujen suunnittelu Spreadshirtillä on todella helppoa. Printti-kirjastostamme löydät paljon erilaisia printtejä ja kirjasintyyppejä. Luonnollisesti voit ladata palvelimelle myös omia grafiikoita. Jos kaipaat apua suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelutiimiimme, joka tukee sinua ideoidesi toteuttamisessa edulliseen hintaan.

Mistä materiaalista yksilöitävät vauvan ruokalaput on valmistettu?

Vauvojen ruokalappumme ovat 100 % luomuviljeltyä puuvillaa ja ne ovat erityisen kestäviä.

Kuinka kuumassa voin pestä personoidun ruokalapun?

Lämpötila, jossa voit pestä yksilöllisen vauvan ruokalappusi, riippuu sen painatusmenetelmästä. Digi-, polyesteri- ja flex-painatuksemme voidaan pestä 30 °C:ssa ja silkkipainatuksemme 40 °C:ssa.

Huomioithan myös pesuohjeemme painetuille ja brodeeratuille tekstiileille.

Suunnittele itse ruokalappu, jossa on oma designisi

Roiskeet kuuluvat pikkulapsen syöttämiseen ja ensimmäisiin omiin ruokailuyrityksiin. Ruokalappu kaulaan ja antaa mennä vaan: Reilu nippu ruokalappuja kuuluu jokaisen pikkulapsen ensivarustukseen. Erityiskiva idea: Painata ruokalappu! Myös bandanat ja vauvojen myssyt odottavat luovia painatusideoitasi. Kävisikö vaikka lahjasetti, beanie-myssy ja huivi? Yksilöllisesti painatetulla asusteella tervehdit vastasyntynyttä pienokaista todella persoonallisesti.

Vauvan ruokalappujen painatus on helppoa

Spreadshirtillä ruokalapun suunnittelu on lapsellisen helppoa: Ruokalapun veikeäksi painatukseksi sopii vaikka vauvan nimi tai kujeileva teksti. Spreadshirt, t-paitapainatuksen ammattilainen, huolehtii siitä, että itse suunniteltujen ruokalappujen ja vauvanmyssyjen grafiikat loistavat. Painatusmenetelmämme takaavat värien parhaan mahdollisen peittävyyden, pesunkestävyyden ja vakuuttavan painotuloksen. Siten syntymäpäivä-, kaste- ja joululahjat tuottavat taatusti iloa. Spreadshirtiltä löydät sitä paitsi muitakin vauvanvaatteita, kuten esimerkiksi bodeja ja t-paitoja.

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
Tavoitat meidät englanniksi ma–pe klo 9-20, la klo 11-15
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa