Painata nalle ja lahjoita rakkautta

Nalleja
Halinalle itse luotavaksi: Valokuvapainatus nalleen

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaikaLisätietoa
Standardi
Premium
Express

Nalle

Isoille ja pienille halinalleille: suloinen, nappisilmäinen pehmonalle, joka on puettu pieneen t-paitaan. Paidan alla on vaalea, samettisen pehmeä karvapeite. Istumakorkeus (korvineen) jopa 20 cm. Suosittelemme nallea pehmoeläimeksi, parhaaksi ystäväksi tai sängynkoristeeksi. Paino: 77 g. 100% polyesteria.

Painata nalleesi valokuva

Tämä on pysyvä lapsuusmuisto: Nallekarhu lohduttamaan ja saattelemaan kaikkiin elämäntilanteisiin. Eivätkä pelkästään lapset ja vauvat iloitse pienistä kumppaneista: Myös ystävien ja elämänkumppanien kesken nappisilmäinen halinalle on suosittu lahja, joka annetaan sydämestä ja jolla on todellisia onnentuojan ominaisuuksia. Spreadshirtillä voit luoda pehmolelun itse: Nallen painatettavan T-paidan ansiosta nallesta tulee persoonallinen ainutlaatuisuus.

Mitä haluat painattaa nalleesi?

Valinta on sinun: Tekstin ja lukuisien kuvagalleriastamme löytyvien designien ohella voit yksilöllistää pehmolelusi myös valokuvan avulla. Vain muutamalla klikkauksella voit ladata kuvan palvelimelle ja painattaa nallekarhun, jossa on valokuva. Kuva sinusta tai yhteisestä muistostanne tekee nallekarhusta aivan erityisen merkityksellisen: Siitä tulee ystävyytenne tai rakkautenne symboli, kun ette juuri satu olemaan yhdessä.