Painata nalle ja lahjoita rakkautta

 Nalleja\n
Halinalle itse luotavaksi: Valokuvapainatus nalleen
Määritä täällä
Kun ostat enemmän, säästät enemmän
Vähennämme tukkualennuksesi täysin automaattisesti.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Tuotteen yksityiskohdat

Nalle

Isoille ja pienille halinalleille: suloinen, nappisilmäinen pehmonalle, joka on puettu pieneen t-paitaan. Paidan alla on vaalea, samettisen pehmeä karvapeite. Istumakorkeus (korvineen) jopa 20 cm. Suosittelemme nallea pehmoeläimeksi, parhaaksi ystäväksi tai sängynkoristeeksi.
  • Ommellut muoviset nappisilmät
  • Samettisen pehmeä pehmoinen turkki
  • Istumakorkeus: 20 cm (korvien kanssa)
  • Paino: 77 g
  • 100% polyesteria

Painata nalleesi valokuva

Tämä on pysyvä lapsuusmuisto: Nallekarhu lohduttamaan ja saattelemaan kaikkiin elämäntilanteisiin. Eivätkä pelkästään lapset ja vauvat iloitse pienistä kumppaneista: Myös ystävien ja elämänkumppanien kesken nappisilmäinen halinalle on suosittu lahja, joka annetaan sydämestä ja jolla on todellisia onnentuojan ominaisuuksia. Spreadshirtillä voit luoda pehmolelun itse: Nallen painatettavan T-paidan ansiosta nallesta tulee persoonallinen ainutlaatuisuus.

Mitä haluat painattaa nalleesi?

Valinta on sinun: Tekstin ja lukuisien kuvagalleriastamme löytyvien designien ohella voit yksilöllistää pehmolelusi myös valokuvan avulla. Vain muutamalla klikkauksella voit ladata kuvan palvelimelle ja painattaa nallekarhun, jossa on valokuva. Kuva sinusta tai yhteisestä muistostanne tekee nallekarhusta aivan erityisen merkityksellisen: Siitä tulee ystävyytenne tai rakkautenne symboli, kun ette juuri satu olemaan yhdessä.