15 %:n alennus kaikista t-paidoista
Voimassa 24.08.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin eikä käyttää lahjakortteihin. Ei voida yhdistää tukkualennukseen (6 tuotteesta alkaen). Alennus pätee vain tarjouksessa mainittuihin tuotteisiin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
TS0817
Lunasta arvosetelisi
Lahjaideoita joka lähtöön

Henkilökohtaisia lahjoja, jotka tulevat sydämestä.

Sinä olet asiantuntija: Suunnittele lahja, joka on taatusti ainutlaatuinen.

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Palkittu asiakaspalvelu

Lahjapalvelu

Lahjapalvelu

Yksilöidyt lahjat tuovat onnea ja iloa

Raha, lahjakortit ja sukat ovat toki tarpeellisia – mutta persoonallinen lahja on saajalle aivan erityinen. Lahjan antamisessa ajatus on tärkein – ei yllätyksen materiaalinen arvo. Sano se lahjalla: ”Olet minulle tärkeä!” Spreadshirtiltä valitulla lahjalla voit välittää juuri tämän viestin rakkaimmallesi. Lahjoja lapsille tai lahja poikaystävällesi – joka makuun löytyy omaperäinen lahjaidea.

Valokuvalahjat – omakohtainen lahja suoraan sydämestä

Voit valita miljoonista designeista ja lukemattomista vaatteista ja asusteista. Olipa sitten syntymäpäivä, äitienpäivä, ystävänpäivä tai joulu: Itse luomalla lahjallasi annat aina jotain ainutlaatuista. Jos sinulla on jo lahjaidea mielessäsi, voit toteuttaa sen Spreadshirtillä vaivattomasti: Lataa oma grafiikka, valokuva tai teksti ja luo persoonallinen lahja, josta jää kauniit muistot. Tulet huomaamaan: lahjasta ei iloitse pelkästään lahjan saaja, vaan myös sen antaja!