Lahjahaku

Kenelle lahja tulee?

  1. Miesten
  2. Naisten
  3. Unisex
  4. Lasten

Henkilökohtainen lahjaoppaasi

Fantastiset lahjat joka tilaisuuteen

Etsitkö persoonallista lahjaa kumppanillesi, lapsillesi tai jollekulle ystävistäsi? Siinä tapauksessa olet täällä juuri oikeassa osoitteessa! Spreadshirtillä suunnittelet todella helposti monia erilaisia tuotteita omalla yksilöllisellä printillä tai henkilökohtaisella viestillä. Täällä voit painattaa muutakin kuin vain t-paitoja, sillä valikoimaamme kuuluvat myös itse suunnitellut valokuvalahjat.

Lahjahaku auttaa sinua

Etkö oikein tiedä, mistä aloittaa persoonallisen lahjasi suunnittelu? Apu on lähellä! Lahjahakumme auttaa sinua löytämään täydellisen itse suunniteltavan lahjan kaikille lähimmillesi. Halusitpa sitten painattaa vauvan bodin tai aivan erityisiä syntymäpäivälahjoja – Spreadshirtillä onnistut aina. Selaile opastamme, niin löydät upeita lahjaideoita!

Näin käytät lahjahakua

Valitse ensin lahjansaaja. Sitten päätät, paljonko lahja saa maksaa. Haluatko painattaa collegepaidan vai etsitkö ennemminkin mukeja tai vastaavia? Oppaamme avulla valitset konkreettisen tuotteen ja sille värin – minkä jälkeen lahjat löytyvät helposti. Valitse vielä aihe tai tilaisuus, suunnittele yksilöllinen lahjasi – ja valmista tuli!

Tarvitsetko apua?
Soita meille: +358 9 424 560 81
ma–pe klo 10–19
Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa