–20 % t-paidoista
Lunasta arvosetelisi

Juhlavat ja pehmoiset: Painata joululakkeja

Joululakit
Suunnittele yksilöityjä tonttulakkeja ja monia muita aivan erityisiä joululahjoja

Jopa 70 % alennusta

Parhaat hinnat. Paras palvelu.

100 % luovuuden vapautta

tekstein, designein ja kuvin

r

Yli 200 tuotetta

odottaa ideoitasi

Määritä tässä toimitusaika Lisätietoa
Standardi
Premium
Express

Tonttulakki

Joulunajan ehdoton must: fleecestä tehty tonttulakki, jossa on hauska tupsu ja kulkunen. Tällä tonttulakilla herätät taatusti huomiota (kilistä kulkusella pubissa seuraava kierros) tai saat lasten sydämet pamppailemaan (jätä se vain huomaamatta lojumaan takanreunukselle). Klassisen punaisena tai jonkin muun värisenä – tonttulakki luo välitöntä joulutunnelmaa! Yksi koko sopii kaikenkokoisten tonttujen päähän. Kankaan tiheys: 100 g/m². 100 % polyesteriä.

Anna lahjaksi jotain erityistä: yksilöityjä joululakkeja

Oi, sä riemuisa! Joulunaika on täällä taas! Kun pakkanen paukkuu ja korvia paleltaa, saa juhlatunnelma sydämemme lämpiämään. Itse suunniteltava joululakkimme ehkäisee pakkasenpuremia ja nostattaa samalla juhlatuulta. Lämpöiseksi päähineeksi vaikka joulumarkkinareissulle tai hauskaksi asusteeksi pikkujouluihin – yksilöitävä tonttulakkimme, jossa on karvareunus ja kulkunen hiipan päässä, luo aina joulutunnelmaa. Yksilöllisesti nimellä, hauskalla sananparrella tai talvisella grafiikalla koristettuna se on vitsikäs lahja joulunalusaikaan.

Luo itse tonttulakkeja Spreadshirtillä

Lahjoista puheen ollen: Voit tietenkin yksilöidä muutakin kuin tonttulakkeja. Valikoimamme kaikki muutkin tuotteet voi painattaa yksilöllisesti, jolloin niistä saa todella henkilökohtaisia joululahjoja. Ja jos viimeisen glögin vaikutus ei ole vielä täysin haihtunut, autamme mieluusti myös lahjasi paketoinnissa: Valitessasi tilauksen yhteydessä lahjapakkauksen, toimitamme tonttulakin tai muut henkilökohtaiset lahjasi juhlavasti paketoituina rakkaillesi. Oletko jo hankkinut kaikki joululahjat? Sitten pukki voi tulla. Mutta vain yksilölliseen tonttulakkiin sonnustautuneena!