Joululahjoja rakkaillesi

Ilahduta kaikkia lahjalistallasi olevia

Suunnittele nyt
Määritä toimitusaika täälläLisätietoa
Jopa 70 % alennusta
Tukkualennuksemme annetaan jo 6 tuotteen tilauksista – täysin automaattisesti.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Sinun persoonallinen joululahjasi 2020

Etkö ole vielä löytänyt täydellistä joululahjaa ystävällesi? Annoitko isälle jo viime vuonna sukat? Onko pikkuinen lapsenlapsesi yhtäkkiä hullaantunut dinosauruksiin? Apu on lähellä! Suunnittele itse henkilökohtaiset joululahjat koko perheellesi. Spreadshirtiltä löydät tuhansia ideoita, designeja, valmiita painomalleja ja fontteja – ja luot niistä lahjan, joka sopii täydellisesti saajalleen.

Näin suunnittelet yksilöityjä joululahjoja

Jollet vielä tiedä, miten pääsisit alkuun, kysy ensin itseltäsi: Mistä lempi-ihmisesi pitävät eniten? Sen jälkeen täydellisen lahjan luominen heille käy ihan helposti: Valitse ensin sopiva tuote satojen vaihtoehtojen joukosta, sitten printtimalli, grafiikoita tai designelementtejä, lisää tekstiä tai lataa palvelimelle kaunis valokuva. Spreadshirt painaa lahjaideasi, ja jo pian pitelet käsissäsi täydellistä joululahjaa.

Omaperäisiä lahjaideoita jouluksi

Tuskin mikään on palkitsevampaa kuin lasten ja aikuisten ilosta loistavat silmät heidän avatessaan lahjan, josta he todella pitävät. Spreadshirtillä suunnittelet jokaisen lahjan yksilöllisesti. Siten pystyt sovittamaan lahjasi tarkalleen saajan makua vastaavaksi. Etkä todellakaan tarvitse suunnittelijan koulutusta joulun 2020 lahjaideoidesi toteuttamiseen. Luo lahjoja miehille tai naisille, joululahjoja tyttö- tai poikaystävällesi – koko perheelle – ihan helposti netissä!