Poika, jolla on itse suunniteltu huppari yllään, pitelee käsissään dinolelua

Upeat joululahjat

Persoonalliset lahjat saavat silmät säihkymään

Suunnittele nyt
Määritä täällätoimitusaika ja postikulut
Henkilökohtainen neuvonta
Kirjoita meille tai soita numeroon:
Valokuvafiltterit ja muotorajaukset
Valokuvien muokkaukseen on tarjolla lukuisia filttereitä ja sapluunoita.
Tuhansia printtejä
Valtava valikoima ilmaisia printtejä omaan tuotesuunnitteluun. Helppo löytää hakua rajaamalla.

Persoonallinen joululahjasi vuonna 2021

Etkö ole vielä löytänyt sitä oikeaa joululahjaa ystävällesi? Annoitko isälle jo viime vuonna sukat? Onko pikkuinen lapsenlapsesi yhtäkkiä hullaantunut dinosauruksiin? Apu on lähellä! Suunnittele itse henkilökohtaiset joululahjat kaikille läheisillesi. Spreadshirtiltä löydät tuhansia ideoita, printtejä, valmiita painomalleja ja fontteja – niistä luot lahjan, joka loihtii varmasti hymyn lahjansaajan kasvoille.

Näin suunnittelet yksilöllisiä joululahjoja

Jollet vielä tiedä, miten pääsisit alkuun, kysy ensin itseltäsi: Mikä tekee lahjansaajan onnelliseksi? Sen jälkeen täydellisen lahjan luominen on helppoa: Valitse ensin sopiva tuote satojen vaihtoehtojen joukosta, sitten printtimalli, grafiikoita tai printtielementtejä, lisää tekstiä tai lataa palvelimelle kaunis valokuva. Spreadshirt painaa lahjaideasi, ja jo pian pitelet käsissäsi toiveet täyttävää joululahjaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi painettu huppari papalle, ja siihen kuva koko perheestä?

Omaperäisiä lahjaideoita jouluksi

Tuskin mikään on palkitsevampaa kuin lasten ja aikuisten ilosta loistavat silmät heidän avatessaan lahjan, josta he todella pitävät. Spreadshirtillä suunnittelet jokaisen lahjan yksilöllisesti. Siten pystyt sovittamaan lahjasi tarkalleen saajan makua vastaavaksi. Etkä todellakaan tarvitse suunnittelijan koulutusta joulun 2021 lahjaideoidesi toteuttamiseen. Suunnittele lahjat miehelle tai naiselle, joululahja tyttö- tai poikaystävälle – koko perheelle – helposti netissä!