Yksilöllinen kasvomaski

Suojaa tyylikkäästi: suunnittele oma kasvomaski

Ihmiset käyttävät henkilökohtaisia kasvonaamioita ostoksillaan
Määritä täällä
Painatus kauttaaltaan mahdollista
Voimme tehdä tähän tuotteeseen myös kaikki pinnat kattavan painatuksen – sopii kaikenlaisiin kuvioihin.
Ei vähimmäismäärää tilaukselle
Teemme painatukset kaikkiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta alkaen. Jälkitilaus on helppo tehdä.
Palautus on helppoa
Otamme tuotteet takaisin tai vaihdamme ne toisiin 30 päivän ajan.

Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Luovia maskiprinttejä

Suojaa tyylikkäästi: suunnittele oma kasvomaski

Suunnittele oma kasvomaskisi

Haluatko suojata itseäsi ja muita ja kuitenkin näyttää coolilta ja levittää hyvää mieltä? Siinä tapauksessa kannattaa suunnitella oma kasvomaski Spreadshirtillä! Maski estää ennen kaikkea muiden tartuttamisen, mutta voi jossain määrin suojata sinuakin. Siten voit ainakin hidastaa virusten leviämisen julkisissa paikoissa liikkuessasi.

Kasvomaskit printit

Kaipaatko ideoita? Kasvomaskin ei tarvitse näyttää sairaalamaskilta. Me Spreadshirtillä painamme maskiin haluamasi kuvan tai lausahduksen. ”Turvaväli!”, leveä virnistys, kukkakuvio tai solidaarisuuden symboli – oman yksilöllisen maskin avulla vedät katseet puoleesi pienen välimatkankin päästä ja näytät muille, kuinka coolilta turvallisuus voi näyttää.

Käytä kasvomaskia

Tiedätkö, kuinka kasvomaskia käytetään? Jotta maski on mahdollisimman tehokas, se tulee vetää suun JA nenän eteen. Muistathan, että useimmat maskit eivät anna 100-prosenttista suojaa viruksia vastaan käyttäjälleen eivätkä muille. Ammattimaiset suojamaskit tulisi varata terveydenhuoltohenkilökunnalle. Oman kasvomaskisi voit suunnitella itse ja käyttää uudelleen pesun jälkeen.