Kuulkaa, kuulkaa: valtava design-valikoima iPhone- ja älypuhelinkoteloille

Olipa sinulla sitten iPhone, iPad, Samsung tai HTC – löydä juuri oikea look kännykällesi tai tabletillesi.
Valtava valikoima markkinapaikallamme.

Tuote


Suunnittele itse iPhone-kotelosi – ihan helposti

Onko älypuhelimesi sinulle pyhä? Käytät sitä joka päivä, luet sähköpostisi, surffailet Facebookissa ja kannat sitä aina mukanasi. Sitten sinun tulisi myös pitää huoli siitä, että älypuhelimesi näyttää tyylikkäältä. Itse suunnitellulla Spreadshirtin iPhone-kotelolla se on todella helppoa. Siihen voit nimittäin painattaa omia grafiikoita, valokuvia tai tekstejä juuri oman makusi mukaan. Ja jos haluat, voit saman tien myös painattaa t-paidan, jossa lukee esim. "I love my Phone". Vastavuoroisesti valikoimassamme on myös paljon hauskoja t-paita-iskulauseita, jotka sopivat hyvin iPhonen kuoreen.

Mitä sinun pitää tehdä voidaksesi suunnitella oman iPhone-kotelosi? Se käy helposti kolmessa vaiheessa:

  1. Valitse tuote – sinun tapauksessasi todennäköisesti iPhone-kotelo.
  2. Valitse grafiikka – voit valita monista design-vaihtoehdoista.
  3. Lisää teksti – tee iPhone-kotelostasi ainutkertainen esim. omalla nimelläsi!

Sinun iPhone 4 case tai sinun iPhone 5 -kotelosi Spreadshirtiltä

iPhone 4 ja iPhone 5 -koteloita on tarjolla monilta eri valmistajilta, miten voi löytää oikean kotelon? Parhaassa tapauksessa voisit varmaan itse valita, miltä rakkaan älypuhelimesi suojakotelo näyttää, vai mitä? Siksi Spreadshirtin iPhone 4 tai 5 case on selvästi paras valinta! Mutta sen lisäksi, että Spreadshirtillä voit suunnitella iPhone casen kokonaan oman makusi mukaan, hyödyt vielä monista muista eduista:

Kotelo sopii täydellisesti sinun iPhone 4 tai iPhone 4s -malliisi. Meillä on sopiva kotelo myös mallille iPhone 5. Sen koko taustaosa voidaan painattaa, joten voit antaa puhelimellesi kokonaan yhdenmukaisen uuden lookin. Luonnollisesti kameran linssin sekä kaikkien liitinten ja näppäinten kohdalla on aukot, jotta voit käyttää iPhonea tavalliseen tapaan etkä joudu poistamaan koteloa latausta tai esimerkiksi musiikin kuuntelua varten. Painatusmenetelmä lämpösublimaatio takaa lisäksi, että voit painattaa iPhone-koteloon valokuvia tai muita tarkkuutta vaativia grafiikoita. Muuten, jos olet todellinen Apple-fanaatikko ja sinulla on myös iPad, voit painattaa täällä myös iPad-koteloita ja läppärilaukkuja.