Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Pääasia, että ruoka maistuu: painata ruokalappuihin yksilöllisiä grafiikoita

Suunnittele persoonallinen vauvan ruokalappu, vauvanmyssy ja paljon muuta

Tuote


Painata ruokalappuja Spreadshirtillä

Pikku roiskeet kuuluvat pikkulapsen syöttämiseen ja ensimmäisiin omiin ruokailuyrityksiin. Siksi ruokalappuja on hyvä olla varalla useampia kappaleita. Spreadshirtillä voit suunnitella t-paitoja itse näpäyttämällä tähän, mutta yhtä lailla voit painattaa täysin yksilöllisiä pikkulapsen ruokalappuja ja myssyjä. Valitse vain t-paitadesignerista haluamasi tuote, lisää grafiikka, teksti tai valokuva ja oma henkilökohtainen vauvatuotteesi on valmis.

Lahjaidea: suunnittele itse vauvan myssyt ja ruokalaput

Painettu ruokalappu suojaa vaatteita ruokaillessa ja auttaa välttämään tahroja, myssy puolestaan suojaa vauvan päätä tuulelta ja auringolta. Ne kuuluvat vauvan perusvarustukseen ja ovat sen vuoksi myös mainio lahjaidea. Ruokalappuun voi painattaa vaikka pikku herkkusuun nimen, ja vauvanmyssyn voi itse koristella suloisilla grafiikoilla. Siten syntymäpäivä- ja joululahjat tuottavat taatusti iloa. Spreadshirtiltä löydät sitä paitsi muitakin vauvanvaatteita, kuten esimerkiksi bodeja ja t-paitoja.