Löydä sopiva hupparigrafiikka

Voit valita tuhansista grafiikoista ja yli 150 tuotteesta.
Tee hupparistasi jotain aivan erityistä.

Tuote


Puseroita hienoilla painatuksilla: Näin se käy

Voidaksesi suunnitella oman puseron sinun on napsautettava painiketta Luo oma pusero. Siten pääset t-paitadesigneriimme, missä voit tietenkin suunnitella myös puseroita. Tähän on valittu klassinen miesten hupparimme. Vasemmalla hupparin vieressä näet suosituimmat grafiikkamme, jotka voit painattaa huppariisi. Jos etsit jotain tiettyä kuva-aihetta, voit käyttää siihen hakuikkunaa. Jos haluat penkoa eri grafiikkakategorioissa, voit valita ne hakuikkunan alapuolelta. Valitse lempigrafiikkasi, klikkaa siihen ja se ilmestyy puseroosi.
Grafiikan oikeassa alakulmassa olevilla pienillä nuolilla voit suurentaa tai pienentää sitä. Pidä huoli, että grafiikka ei ylitä painatusalueen rajoja, sillä siinä tapauksessa sitä ei voida painattaa puseroosi. Muut symbolit grafiikkakentän muissa kulmissa tarjoavat sinulle mahdollisuuden siirtää (ylävasemmalla) ja kiertää (yläoikealla) grafiikkaa tai poistaa sen (alavasemmalla). Vaan ei siinä kaikki: Voit myös vaihtaa useimpien grafiikoiden väriä! Sitä varten on oikeanpuoleinen laatikko. Valitse haluamasi väriyhdistelmä ja sitten voit jo painattaa grafiikan huppariisi!
Ehkä et haluakaan painattaa hupparia itsellesi ja omilla lempiväreilläsi, vaan haluat antaa puseron lahjaksi jollekulle tärkeälle? Ei mitään ongelmaa – verkkoalustaltamme löydät niin monia erilaisia tuotteiden, grafiikoiden ja värien yhdistelymahdollisuuksia, että taatusti löydät jotain sopivaa rakkaillesi. Tilauksen loppuvaiheessa voit halutessasi valita myös erityisen lahjapakkauksen! Siten henkilökohtaiset lahjasi lähetetään tyylikkäästi.

Hupparit omalla tekstillä tai omilla valokuvilla

Nyt hupparissasi on siis upea grafiikka, mutta siihen olisi kiva lisätä vielä joku teksti? Ei mikään ongelma! Klikkaa vain ylhäällä olevaa painiketta Lisää teksti. Puseroosi ilmestyy tekstikenttä. Senkin kulmissa on symbolit, joiden avulla voit suurentaa, siirtää, kiertää tai poistaa tekstikentän. Kun klikkaat kenttään, voit muuttaa ennalta asetetun tekstin, syöttää sen tilalle oman tekstisi ja luoda siten oman puserosi. Oikeanpuoleisessa ikkunassa voit muuttaa vielä kirjasintyyppiä, kirjasinkokoa ja -väriä. Spreadshirtillä – t-paitapainatuksen ammattilaisella, joka osaa paljon muutakin – voit nimittäin luoda puserosi todella yksilöllisesti. Näytä siis, mitä sinä osaat, Spreadshirtillä! Puserolla tai vitsikkäillä t-paita-iskulauseilla.
Haluaisitko painattaa huppariisi valokuvan? Valitse siinä tapauksessa painike Lataa valokuva ja lataa valokuva tietokoneeltasi t-paitadesigneriimme. Ota huomioon, että pikseligrafiikoita, kuten valokuvia, ei voi painattaa hupparien etupuolelle. Mutta voit asettaa valokuvan selkäpuolelle ja painattaa sen sinne. Siihen tarkoitukseen löydät oikealta hupparin vierestä joukon pieniä kuvia hupparin yksityiskohdista. Jos haluat painattaa valokuvan puseron selkäpuolelle, napsauta toista pikku kuvaa. Nyt olet valinnut hupparin selkäpuolen. Aivan niin kuin markkinapaikkamme grafiikoita valitessasi, sinun ei tarvitse kuin napsauttaa valokuvaasi ja se näkyy saman tien puserolla. Grafiikkakentän kulmissa olevat symbolit auttavat sinua sijoittamaan valokuvan tai muokkaamaan sitä niin, että se miellyttää sinua ja voit luoda puseron juuri oman makusi mukaan.