Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Peittojen painatukset valtavasta design-valikoimastamme

Makeesta mukavaan: Löydä sopiva design ja tee peitostasi aivan oma ja erityinen

Tuote


Painata lempidesignisi pehmoiseen peittoon

Kun ulkona sää viilenee, mukavuudenhalu kotona kasvaa. Silloin tarvitaan pehmoinen sohvapeitto, joka lämmittää ihanasti lukiessa, televisiota katsoessa tai muuten vain rentoutuessa. Spreadshirt on luotettava painatuksen ammattilainen muussakin kuin t-paitojen painatuksessa – meillä voit suunnitella myös ikioman persoonallisen peittosi. Käytössäsi on valtava designvalikoima, josta löytyy sopiva kuva mihin tahansa aiheeseen ja tilanteeseen. Lisäksi voit yksilöidä täysin henkilökohtaisen pehmopeittosi omalla tekstillä. Painatus voidaan tehdä flokki- tai fleksipainatuksena sekä erityisfleksipainatuksena.

Pöyheän pehmeä ja miellyttävän lämmin – painata peittoja Spreadshirtillä

Spreadshirtin yksilöitävä, pehmoinen peitto on kuin tehty leppoisiin sohvalla vietettyihin iltapäiviin. Peiton alapuoli on pöyhennetty erityispehmeäksi ja lämmittää varmasti. Peiton päällyspuoli on sileää, lujaa svetarikangasta. Materiaalina puuvillan ja polyesterin sekoitus on helppohoitoinen, mikä tekee peitosta kodikkaiden hetkien uskollisen seuralaisen moneksi vuodeksi eteenpäin. Luonnollisesti myös painatukset ovat erinomaista laatua ja säilyttävät loistavat värinsä pitkään. Mitä kodikkaasta sohvailusta vielä puuttuu? Mitä pitäisit yhdestä tai useammasta yksilöllisestä tyynynpäällisestä? Niitäkin meillä on iso valikoima, joten voit myös painattaa tyynyjä vastaamaan omaa makuasi