Ilmainen toimitus
Voimassa 25.05.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
FS0517
Lunasta arvosetelisi

Huipputason grafiikat upeiden tank-toppien painatukseen

... tai jollekin muulle tuotteelle yli 150:n joukosta.
Valtava valikoima markkinapaikallamme.

Tuote


Painata tank-toppisi Spreadshirtillä

Vaikka t-paita onkin maailman paras vaate, kesäkuumalla voi olla käyttöä avoimemmallekin paidalle. Onneksi Spreadshirtillä voi painattaa myös oman persoonallisen tank-topin! Tank-topissa ei ole hihoja, minkä vuoksi se on helteellä vielä t-paitaakin mukavampi. Lisäksi se näyttää aivan upealta, kun suunnittelet painatuksen itse!

Printin suunnittelu on todella helppoa: Designerissa, jonka avulla voit tietysti myös suunnitella itse t-paitasi, valitset ensin haluamasi tuotteen, tässä tapauksessa siis tank-topin. Valitse sopiva väri ja koko ja sitten voit päästää luovuutesi valloilleen. Printin suunnittelussa ainoana rajana on oma mielikuvituksesi. Omia grafiikoita tai valokuvia, muiden käyttäjien designeja tai hauska teksti – kaikki on mahdollista!!

Painetut tank-topit ovat todella top!

Oikea edelläkävijä on vain se, joka erottuu massasta. Spreadshirtin painetuilla topeilla voi uskomattoman helposti luoda todella yksilöllisen lookin, jota ei ole kenelläkään muulla – varsinaisen top-lookin! Tank-topin voi yhdistää mihin tahansa muuhun vaatteeseen, samantekevää, haluatko pukea yllesi minihameen, shortsit, caprihousut tai klassiset farkut. Yksilöllisesti painettu tank top -paita sopii kaikkeen ja vetää aina katseet puoleensa!

Toki painettuun tank-toppiin liittyy pikkuriikkinen ongelmakin: Mitä, jos äkkiä alkaakin sataa tai lämpötila laskee monta astetta? No, sitten täytyy vain selata Spreadshirtin laajaa valikoimaa uudestaan, ja ratkaisu löytyy varmasti tuota pikaa: Sadepilvien varalle voi esimerkiksi painattaa sateenvarjon. Ja jos ilma tosiaan jäähtyy, voi topin päälle aina pukea puseron ja varmuuden vuoksi painattaa vielä pari lakkia. Siten olet varustautunut huononkin sään varalle ja voit silti käyttää yksilöllisesti painettua toppiasi!